Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 32308 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Muslerayi akilli telefonda fotograflari kucultur gibi elimle tutup tutup kucultuyorum ve sonuc
Sinerji sinerji

O degilde o gol ofsayt degil mi

Çevrimdışı Luccâ

Valla boru gibi Hakan bilerek önünü kesiyor adamın. Bariz faul ve kırmızı pozisyon..

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Luccâ

Muslerayi akilli telefonda fotograflari kucultur gibi elimle tutup tutup kucultuyorum ve sonuc
Sinerji sinerji

O degilde o gol ofsayt degil mi
Değil orada Umut topa degmiyor top baltadan geliyor

Çevrimdışı Ersoy

Gs kaç atarsa atsın farketmez bizde kazanmaya devam edersek sıkıntı olmaz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Berat

Yemek yemeye gittim, Kayserililer andı heralde.

Çevrimdışı Fatih_

Cok yavas mac oluyor, uykum geldi abartmasiz. Bizim hazirlik macimiz bile 10 gomlek ustun bu mactan.

Çevrimdışı mylife1903

Değil orada Umut topa degmiyor top baltadan geliyor

Top atildiginda da onde gibi yardimci zaten yerinde degildi, bizde o pozisyonu cozecek yardimci hakem yok bence, insallah ofsayttir

Çevrimdışı Luccâ

Yeni karabaş girdi oyuna Selçuk ilk kesiğini yedi bakalım..

Çevrimdışı Luccâ

Balta sahada sabri sahada kaptan şınayder vah ki ne vah..

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Luccâ

Kayseri ye bak ya cincon da takıldı adamlara

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Ligin kalitesini yansıtan müthiş sıkıcı bir maç, 90+'da atamadılar şaşırtıcı.

Çevrimiçi Mehmet57

Karabuk'u uzatmalar bittikten sonra yiktilar. Bugun takildilar.

Bunlardan bir cacik olmaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fatih_

Çevrimdışı mylife1903

Ne igrenc macti ya, zor bitirdim.
Nukalma midir nedir macin icine etti son dakikalarda.

Ayrica mete hocayi da gozum tutmadi bu son gs maclarinda. Bir isaretleyelim mete hocayi.

Faul yaratmalar falan gsye sonra kayserinin faulleri vermemeler falan.
Hani direkt gsyi tutmuyor, tutsa penalti falan uydurur abileri gibi ama azicik bir meyil var.

Çevrimiçi Mehmet57

@AigleBordeaux Bordeaux'i yakindan takip ettigine gore bu konuya sen daha iyi aciklik getirebilirsin. Ben Poko'yu Bordeaux'da cikis yaparken cok iyi buluyordum. Bariz yetenekli bir futbolcu.

Ne oldu da Karabuk'e geldi? Para? Mental sorunlar? Hoca?

Çevrimdışı AigleBordeaux

@AigleBordeaux Bordeaux'i yakindan takip ettigine gore bu konuya sen daha iyi aciklik getirebilirsin. Ben Poko'yu Bordeaux'da cikis yaparken cok iyi buluyordum. Bariz yetenekli bir futbolcu.

Ne oldu da Karabuk'e geldi? Para? Mental sorunlar? Hoca?
Poko'dan herkes umitliydi ama Poko sahada iyi mucadele ediyordu ama teknigi dusuk goruldu. Ve gecen sezon bir fotografi ortaya cikti ustunde marsilya formasi bir elinde nargile falan taraftarlar kampi basti pokoyu yollamak icin ve Bordeaux Poko ve bunun gibi disiplinsiz oyunculardan ayrilmak istedi.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Mehmet57

Poko'dan herkes umitliydi ama Poko sahada iyi mucadele ediyordu ama teknigi dusuk goruldu. Ve gecen sezon bir fotografi ortaya cikti ustunde marsilya formasi bir elinde nargile falan taraftarlar kampi basti pokoyu yollamak icin ve Bordeaux Poko ve bunun gibi disiplinsiz oyunculardan ayrilmak istedi.

Poko'nun bana ozellikle teknigi goze carpti.

Ozellikle kendi donemindeki diger oyunculara bakarak, Sertic ve Chantome gibi, onlardan daha teknik.

Bugun ilk yarida Traore'nin iki pozisyonunu da o hazirladi.

Son donemde baya Ligue 1 oyunculari geldi Turkiye'ye. Kayseri'de Kana-Biyik, Alain Traore. Gecen sene Nguemo. Osmanli da Regattin ve Diabate.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Poko'nun bana ozellikle teknigi goze carpti.

Ozellikle kendi donemindeki diger oyunculara bakarak, Sertic ve Chantome gibi, onlardan daha teknik.

Bugun ilk yarida Traore'nin iki pozisyonunu da o hazirladi.

Son donemde baya Ligue 1 oyunculari geldi Turkiye'ye. Kayseri'de Kana-Biyik, Alain Traore. Gecen sene Nguemo. Osmanli da Regattin ve Diabate.
Evet Ligue 1 den oyuncular daha cok geliyor artik gelenler kendine ingiltereden kulup bulmuyanlar. Turkiyede cazip geliyor burda vergiler cok fazla ve oyuncular dusuk maaslar aliyor. Kana-Biyik, Alain Traore hepsi afrika kokenli kuvetli oyuncular lige uyum sorunu yasamazlar. Diabatenin baya is yapacagini  dusunuyorum tabi sakatlik sorunu yasamazsa yine
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mertnet

Bursa'dan birşey çıkar mı ki?
...diyor sensei Mert.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı Kalyoncu

Sosa ilk 11 ve akıyor.
Akması güzel :) darısı gomez ve töre için

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Akması güzel :) darısı gomez ve töre için

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne alaka ?

Çevrimdışı mellfred

milan maçının 2. yarsını izledim içim daraldı. takım garanti oynamaktan pozisyona giremiyor. sosa top alamıyor hiç

Etiketler: