Dunyanin en iyi bali budur
Butun meshurlar basarilarina bu bala borcludurlar
Ingiltere kirali, rahmetli baskan kenedi, tacsiz kiral pele, bekinbayer, kaleci mayer, nadya komanaci, prijit bardo ve fbli cemil
Vay arkadas gazetelere soyle bir goz gezdirdim, atarlanmis bizim ft
Milli takim fark yesek uzulmeyecektim ama beraberlik de iyi sonuc bu deplasmandan mac sonunda gene de azicik sevindim yani daha cok sinirlendim bu caresizliktir bizim gordugumuzu neden futbolumuzun buyukleri goremiyor, anlayamiyorum.
Feristah yengenin fentezileri gibi ft dayinin fentezilerine oyuncak olmus bir milli takim. Futbolu sen kesfetmedin be gardas, ingilizler sen daha dedenin dedesinin yedigi hurmada vitaminken buldular bu oyunu.
Maci ve ftyi anlatan en guzel an ise cenk tosunun cikip olcay sahanin girmesiydi. Oguzhan olsa yedekte onu da sokardi oyuna ama once cenk olcayi sonra olcay ile oguzhani degistirirdi.
Gokhan tore neden oynamadi ayri bir tartisma, tamam formsuz ama ozan tufan ney, hakanin yerine 60. Dakikada gokhan girse daha etkili olurdu.
Ayrica macla ilgili bu tsli cocugu ben begendim biraz daha izlemek lazim ama bana olmus bu cocuk dedirtti.
Mehmet topal da iyiydi. Cenk cabaladi ama yoruldu, ekonomik oynayamiyor cocuk. Takimin kalanini hatirlayamiyorum kimin ne oynadigi belli degildi.
Neyse hocam, ismaelle sana ileriki hayatinizda basarilar ama olmaz o iliski bak tecrube konusuyor 7 sene bogustum ben o ismaelle, olmaz