Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372376 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serkan7738

prekast takılma oranı %62

Yüzde 50 nin üstü gibi geliyordu banada. O yüzden çatı konusunda rahattım sonuçta biten yerden rahatça başlanır.

Ama 62 iyi.

Birde duvar, kablo tavası, havalandırma oranı gelse keşke.  :D

Çevrimdışı hakaydam

Merhaba beyler sizin muhteşem forumumuzu uzun bir zamandır takip ediyorum ve en son photoğrafları görünce heyecandan kendimi tutamadım ve buraya bir yorum yazmaya karar verdim. Umarım bir Trabzonspor taraftarı olmamı sakınca olarak görmezsiniz çünkü inanın en az sizin kadar bu statta Beşiktaşlı eşim ve kız kardeşimle birlikte Beşiktaş'ı desteklemeye sabırsızlanıyorum. Kısacası Türkiye'nin en güzel ve Avrupa'nın sayılı stadyumlarından biri oluyor, trübünlerin birisinin daha alçak olması hiç önemli değil hatta kanaatimce stadyuma diğer standart copy/paste statlardan farklı bir karakter katıyor. Fikret Orman'ı desteklemeye devam edin çünkü gerçekten Beşiktaş'ın temelini çok sağlam inşaa ediyor, İnşAllah Trabzonspor şampiyon olmazsa (ki olması çok zor) bu yıl şampiyon Beşiktaş olur ... :halay: :halay: :halay:
:hosgeldin

Çevrimdışı Efe

Cicekler kafaya koymus ay sonuna kadar bitirecek testereleri kalibi yatirilmayan 3 kalmis  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cicekler kafaya koymus ay sonuna kadar bitirecek testereleri kalibi yatirilmayan 3 kalmis  :ishock:
Çiçeklerin 3 testere kalıbı ve üst yüzük dışında bitirilmeyen bir bölümü kaldı mı?
Korku akıl katilidir.

Geçtim karşına hayda hop hop  :ishock:

Çiçeklerin 3 testere kalıbı ve üst yüzük dışında bitirilmeyen bir bölümü kaldı mı?

Rampa ve rampa üstü bağlantı var.

Çevrimiçi Kartal Ç

şuan yeni açıkta kalıplı olan 4 testere kirişe beton atıldı mı yoksa bugün mü atılacak?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rampa ve rampa üstü bağlantı var.
Tek bir yerden giriş olduğu için stada, sanırım Çatı çalışmaları(Tüm vinçler içeri girince) başlayınca o kısma girişecekler..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Tek bir yerden giriş olduğu için stada, sanırım Çatı çalışmaları(Tüm vinçler içeri girince) başlayınca o kısma girişecekler..

vinçler işi bıtınce nasıl çıkacak o zaman  :icool:

Çevrimdışı Efe

Calismalar guzel ilerliyor ust taraflarda baya isci var bu aydan bugun harih 1 hafta var iyi calismayla kalibi yatirilmayan testere kalmayabilir insallah bu hizi kaybetmeden bitirirler artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 11:03:49
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
1 kolonun Küfeki işi bitmiş. Canlı yayın görüşüne girmiş  :halay:
Yalnız iskeleyi sökmüşler üst taraf için tekrar mı kurulacak iskele ??  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı smtcglr

Hava güzel bugün stada giden çok olur  :super:

Çevrimdışı Sutlas

Calismalar guzel ilerliyor ust taraflarda baya isci var bu aydan bugun harih 1 hafta var iyi calismayla kalibi yatirilmayan testere kalmayabilir insallah bu hizi kaybetmeden bitirirler artik

Efe, eski açıkta üç değil dört iskele kaldı sanki, numaralıdaki son kirişe bitişik bir kiriş yok mu eski açıkta?

şuan yeni açıkta kalıplı olan 4 testere kirişe beton atıldı mı yoksa bugün mü atılacak?

Pompa çok oralarda takıldı dün. Bence biri betonlu diğerleri değildir. Bu gün onlarada dökerler muhtemelen.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 11:06:55
  • İstanbul (Kurtuluş)
vinçler işi bıtınce nasıl çıkacak o zaman  :icool:

Valla giriş çıkış işleri tam bulmaca  :evillol:
Ben de yeni açıkta arka tarafa geçiş için bırakılan boşluk nasıl ve ne zaman kapatılacak onu merak ediyorum.
Numaralı altından filan mı geçilecek?  :iscrewy: :alala:

Araç Giriş - Çıkış rampası var @Serhat Akkaya abi :ok: Orayı yapmaya başladıklarında Stada 4 Gün  Araç Giriş -Çıkışı yapılamayacak :by2:

2 Tanesi Betonlandı dun :ok: @Kartal Ç

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 11:10:57
  • İstanbul (Kurtuluş)
Efe, eski açıkta üç değil dört iskele kaldı sanki, numaralıdaki son kirişe bitişik bir kiriş yok mu eski açıkta?
Hesap doğru  :ok:
@Efe şurada bizim göremediğimiz iskeleyi görebiliyor. @Sutlas   :nerd:  :evillol:

1 kolonun Küfeki işi bitmiş. Canlı yayın görüşüne girmiş  :halay:
Yalnız iskeleyi sökmüşler üst taraf için tekrar mı kurulacak iskele ??  :alala:

Üstden monte edilecek herhalde ama nasıl üstada sormak lazım.

Yetiş Necmi abi...

2 Tanesi Betonlandı dun :ok: @Kartal Ç

Bir yaklaşmışım. Tabi bu iki tanede yüzde 50 yanılma payı oluyor  :icool: ama idare edin artık.

Çiçeklerde -Obitaşta Son Duzlukte Seriye bağladı Resmen , 2 Firmamızıda ayakta Alkışlıyorum :claps: :claps:
2 Firmada En kısa surede işi bitirip İnşaattan çıkmak istiyor artık :super: Prekast ve Çatı İşlerinin başaması için onlarda Buyuk ÇaBa sarfediyorlar...

Çevrimdışı Efe

evt var dun yatirilan testerenin yanindaki testereninde kalibi baslamis gorunuyor kameradan yanlis gormuyorsam 3 kere baktim  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK