Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372382 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

16.9.2014 gunu gezimdeki fotolara baktimda 5 ay once stadin yarisi yokmus valla harika is cikarmislar sirketleri tebrik ediyorum  :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe yeni açık otopark tabla betonu döküldü mü ? ayrıca şu köşelerde koruma bandı çekilen testere kirişleri öncesi Çiçeklere mi ait yoksa obitaşa mı ait 2-3 testere kiris
atiluyordur bitmisti cünkü nunaraluda da testerelere atiliyordu isler iyi bu gece
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ervin17

Merhaba beyler sizin muhteşem forumumuzu uzun bir zamandır takip ediyorum ve en son photoğrafları görünce heyecandan kendimi tutamadım ve buraya bir yorum yazmaya karar verdim. Umarım bir Trabzonspor taraftarı olmamı sakınca olarak görmezsiniz çünkü inanın en az sizin kadar bu statta Beşiktaşlı eşim ve kız kardeşimle birlikte Beşiktaş'ı desteklemeye sabırsızlanıyorum. Kısacası Türkiye'nin en güzel ve Avrupa'nın sayılı stadyumlarından biri oluyor, trübünlerin birisinin daha alçak olması hiç önemli değil hatta kanaatimce stadyuma diğer standart copy/paste statlardan farklı bir karakter katıyor. Fikret Orman'ı desteklemeye devam edin çünkü gerçekten Beşiktaş'ın temelini çok sağlam inşaa ediyor, İnşAllah Trabzonspor şampiyon olmazsa (ki olması çok zor) bu yıl şampiyon Beşiktaş olur ... :halay: :halay: :halay:
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 03:15:59 Ervin17 ]

Çevrimdışı Fatih

Merhaba beyler sizin muhteşem forumumuzu uzun bir zamandır takip ediyorum ve en son resı
Imleri görünce heyecandan kendimi tutamadım ve buraya bir yorum yazmaya karar verdim. Umarım bir Trabzonspor taraftarı olmamı sakınca olarak göremezsiniz çünkü inanın en az sizin kadar bu statta Beşiktaşlı eşim ve kız kardeşimle birlikte Beşiktaş'ı desteklemeye sabırsızlanıyorum. Kısacası Türkiye'nin en güzel ve Avrupa'nın sayılı stadyumlarından biri oluyor, trübünün birisinin daha Alçak olması hiç önemli değil hatta kanaatimce stadyuma diğer standart copy/paste statlardan farklı bir karakter katıyor. Fikret ORmanı desteklemeye devam edin çünkü gerçekten Beşiktaş'ı temelini çok sağlam inşa ediyor, İnşAllah Trabzonspor şampiyon olmazsa (ki olması çok zor) bu yıl şampiyon Beşiktaş olur ... :halay: :halay: :halay:
Hosgeldiniz...  :lol: Temenni icin de tesekkurler...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Ferhat Türk

Merhaba beyler sizin muhteşem forumumuzu uzun bir zamandır takip ediyorum ve en son photoğrafları görünce heyecandan kendimi tutamadım ve buraya bir yorum yazmaya karar verdim. Umarım bir Trabzonspor taraftarı olmamı sakınca olarak görmezsiniz çünkü inanın en az sizin kadar bu statta Beşiktaşlı eşim ve kız kardeşimle birlikte Beşiktaş'ı desteklemeye sabırsızlanıyorum. Kısacası Türkiye'nin en güzel ve Avrupa'nın sayılı stadyumlarından biri oluyor, trübünlerin birisinin daha alçak olması hiç önemli değil hatta kanaatimce stadyuma diğer standart copy/paste statlardan farklı bir karakter katıyor. Fikret Orman'ı desteklemeye devam edin çünkü gerçekten Beşiktaş'ın temelini çok sağlam inşaa ediyor, İnşAllah Trabzonspor şampiyon olmazsa (ki olması çok zor) bu yıl şampiyon Beşiktaş olur ... :halay: :halay: :halay:

:hosgeldin hocam. akyazı hakkında ne düşünüyorsun merak ediyorum :) iyi temenniler için de ayrıca teşekkürler
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı KLEBERR

yani kısacası stadın her tarafı güzel duruyor kargaya yavrusu şahin görünürmüş gibi oldu seyrek olması güzel sık olmasıda güzel :D nasıl bir tezzatlık anlamadım :alala:
      :ebebe: :tabe:
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı Ervin17

Bence Akyazı stad'ı da güzel bir stad fakat o üç katlı loca trübününü pek beğenmiyorum ve locaların dekorasyonu da bana biraz demode geldi. Bunun dışında Akyazı Stadı'mızı beğeniyorum Trabzon gibi küçük bir şehir için gayet yeterli. Ayrıca dolgu alanına denizin içine inşaa edilmesi de güzel bir özellik. Eleştirmek çok kolay fakat Türkiyedeki stadların maliyetlerini göz önünde bulundurursak küçük detaylar dışında yeni yapılan stadlar okadar da kötü sayılmaz. Sadece koltuk dizilimi zemin, renk seçimi ve bazen de çok ucuza kaçılması dışında değişik stadyum forumlarındaki abartılı eleştirilere katılmıyorum. Elbette herkes kendi takımı ve şehir'i için en iyisini ister ama gerçekçi olmak lazım. Bana kalırsa özellikle Trabzon, Bursa ve Beşiktaş için çok güzel stadlar inşaa ediliyor, ben TT Arena yı da beğeniyorum Emirates ve Benfica'nın Da Luz stadına benzıyor fakat Aralarındaki fark malzeme fiyatları ve işçilikten kaynaklanıyor.

Çevrimiçi Necmi

e o zaman ay sonunda bitse çatı en erken martta başlar. way emenike way.
yanlışın var çatı zaten başladı ve halatlar serilene kadar yapılması gereken bir sürü işi var engelleyen bir durum yok prekastlarda zaten bir ay geriden takip ettiği için bir ay sonra son işleri yapıyor olacak yani ocak sonunda kaba biterse şubat sonunda prekast biter bu arada çatı kolonları takılır iç bileziği yapana kadar olacak bir sürü iş var onlar tamamlanır prekastlar bitip içerden çıktıklarındada halkayı yapar ve germeye başlar büyük ihtimal mart sonunda halatları havada görürüz mayıs sonunda çatıyı görürüz sonra çime 3 ay kalıyor bir aylık gecikme hakkı bile var :D @alperrr

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin evet yeni stadyumlar yapılıyor kaliteli futbol kaliteli stadlarda oynanır bursanın stadı katılıyorum içerden güzel bir stad ama dışı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim biraz çocukça tıpkı bizim kartal versiyonlu çatısı olan taraftar çizimi gibi bana itici ve komik geliyor ama içi güzel olacak gibi duruyor tam bir futbol mabeti trabzon stadını çok eleştiririm bunu bir Beşiktaşlı olarak değil bu ülke vatandaşı olarak eleştiriyorum harcanan benim param sizin paranız bu halkın parası kamu yararına harcanmasıda doğru ama bu kadar kalitesiz bir iş yapma hakkına sahip değiller malesef ne içinde ne dışında proje diye bir şey yok baştan sona kalitesizlik akıyor bizim staddan daha pahalıya maal olacaktır ama malesef harcanan para stada gitmiyorki ortaya bu kadar kötü bir şey çıkıyor parasal olarak belli bir sınırı aşmışsın kaliteyle kalitesizlik arasında çok az bir şey kalmış biraz daha fazlasını harca ortaya bir eser çıksın o zaman harcadı ama yaptı derim şimdi sokağa para atıyorlar diyorum catı bizde renderlerdeki gibi olmayacak diye üzülüyorlar ya Trabzonda renderlerdeki gibi olmazsa her kes sevinir her halükarda ondan daha kötüsünü yapamazlar. o localar hangi aklın ürünü bayağı merak ediyorum gerçekten kutu gibi çok güzel olabilecek bir futbol mabetini istesen ancak bu kadar sabote edebilirsin en önemli tribüne 3 katlı bir bina dikersen bir tarafını yırtsan o stadda ambians olmaz zaten alt kat girişleri çepeçevre ve çok yüksek yapmışsın buda bana anlamsız geldi üst katı sarkıt üstüne bizim yeni açıkta olduğu gibi kopmasın tribünler ama bir stad nasıl rezil edilir mimar onun örneklerini vermiş sanırım ben o çizimi yapan mimarın hayatında bir kere bile olsa bir stada girip maç seyretmediğini düşünüyorum belki eleştirimi ağır bulacaksın ama emin ol bir futbol sever olarak üzüldüğümden böyle eleştiriyorum Trabzon daha iyisini hakediyordu. @Ervin17 bizim stadımızında eleştirilecek yanları vardır illaki ama bunları gördükçe bizimki başka görünüyor bu kadar imkansızlıklarla bu derece kaliteyi yakalayabiliyorsak orda devletin imkanlarıyla daha iyisini yapmaları gerekiyordu halkımız her zaman en iyisine layık ama baştakiler malesef hep kakalama derdinde bu ülke kurulduğundan beride hep böyle oldu ilk zamanlar imkansızlıktan sonrasındada kişisel menfaatler halkın menfaatlerinin önüne geçtiği için sürdü gitti.

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın kaba inşaatın bitmesine son 26 gün  :halay: :ishock:

Çevrimdışı Serkan7738

yeniaçıkta 25. testere kirişin kalıbı yatırılmış bence zorlasalar ay sonuna kadar bitireilebilir numaralıda da 14. son testere kalıbı yatırılıyor eski açıktada yatırılmayan 4 tane kaldı yani stad için toplamda 8 tane testere kiriş için kalıp ve demirleme yapılmadı

Çevrimdışı Serkan7738

kendi kendime konuşuyo gibi oluyorum belki ama eski açıkta paletli nihayet hareketlendi  :halay:

Çevrimdışı Burak Akay

Günaydın Beşiktaş ailesi Evet paletlide hareket var bugün
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

ya şu beyaz vinç boş boş yatacagına numaralının alt prekastlara başlasa süper olmazmı?
Söylendiğimi duydu heralde bugün başlamış numaralıya  :evillol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Rasim

:hosgeldin
Beşiktaş!

Çevrimdışı ALI RIZA

Bence Akyazı stad'ı da güzel bir stad fakat o üç katlı loca trübününü pek beğenmiyorum ve locaların dekorasyonu da bana biraz demode geldi. Bunun dışında Akyazı Stadı'mızı beğeniyorum Trabzon gibi küçük bir şehir için gayet yeterli. Ayrıca dolgu alanına denizin içine inşaa edilmesi de güzel bir özellik. Eleştirmek çok kolay fakat Türkiyedeki stadların maliyetlerini göz önünde bulundurursak küçük detaylar dışında yeni yapılan stadlar okadar da kötü sayılmaz. Sadece koltuk dizilimi zemin, renk seçimi ve bazen de çok ucuza kaçılması dışında değişik stadyum forumlarındaki abartılı eleştirilere katılmıyorum. Elbette herkes kendi takımı ve şehir'i için en iyisini ister ama gerçekçi olmak lazım. Bana kalırsa özellikle Trabzon, Bursa ve Beşiktaş için çok güzel stadlar inşaa ediliyor, ben TT Arena yı da beğeniyorum Emirates ve Benfica'nın Da Luz stadına benzıyor fakat Aralarındaki fark malzeme fiyatları ve işçilikten kaynaklanıyor.
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı Serkan7738

otoparktaki tabla betonlandımı acaba Mustafa nın resimleri gelsede baksak

Beyaz vinç performans gösterisinde. Tüm prekast kamyonları önünde.

Çevrimdışı Kemal

Şu önümüzdeki 1 hafta geçtiğimiz hafta gibi açık olsaydı tüm olay bitip beton dökümüyle birlikte yağmur başlasaydı tadından yenmezdi.

otoparktaki tabla betonlandımı acaba Mustafa nın resimleri gelsede baksak

Hafta sonu gelirmi acaba. Gelmezsede Mustafaya teşekkür edip iyi hafta sonları dileyelim bence değişiklik olsun. Hep foto geldikçe halini hatrını soruyoruz  :D

:photo:

Çevrimdışı Serkan7738

Hafta sonu gelirmi acaba. Gelmezsede Mustafaya teşekkür edip iyi hafta sonları dileyelim bence değişiklik olsun. Hep foto geldikçe halini hatrını soruyoruz  :D

:photo:

cumartesileri gidiyo pazar gitmiyo çoğu zaman bakalım ondan olmazsa başkasından gelir bugün giden çok olur

Şu önümüzdeki 1 hafta geçtiğimiz hafta gibi açık olsaydı tüm olay bitip beton dökümüyle birlikte yağmur başlasaydı tadından yenmezdi.

Toz toprak aksın gitsin stad pırıl pırıl olsun bencede  :evillol:

Çevrimdışı doctore

Günaydın BeşiktaşArena. Herkese iyi hafta sonları  :halay:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı sallapati

:hosgeldin birader . Trabzonspor kardeşimizdir sorun olmaz. İki takım da şikecilerden çok çekmiştir