Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6371006 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı attila_metu

Sona yaklaşırken obitas bir adım önde. Bakalım nasıl sonlanacak. Bir an önce sonlansin artık.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sona yaklaşırken obitas bir adım önde. Bakalım nasıl sonlanacak. Bir an önce sonlansin artık.
Aman Abi Firma adı vermeyelim hemen tartışma çıkıyor :iscrewy: Bence Kafa kafaya bitecek gibi gorunuyor ama yeni açık belki 3-4 Gün daha önce bitebilir :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Kartal Ç

Açılışa Barça Juve Chelsea turnuvası çok iyi olurdu. Büyük ülkelerin büyük takımlarıyla maç yapınca ülkede daha çok reklamı olurdu stadın  :bandit:

Bence bi siyah-beyaz turnuvası daha güzel olur. juve, santos, partizan, newcastle, rosenborg, paok, vissel kobe( ilhanmansızın takımı) ile 8 li bi turnuva ile bi futbol şöleni yapılabilir. 7 farklı ülke üzerinden tüm dünyaya reklamımızı yapmış oluruz. (dolayısıyla vodafone).
önümüzdeki sezon öncesi bi hazırlık turnuvası olarak ayarlanabilir.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı TØLGA

Bence bi siyah-beyaz turnuvası daha güzel olur. juve, santos, partizan, newcastle, rosenborg, paok, vissel kobe( ilhanmansızın takımı) ile 8 li bi turnuva ile bi futbol şöleni yapılabilir. 7 farklı ülke üzerinden tüm dünyaya reklamımızı yapmış oluruz. (dolayısıyla vodafone).
önümüzdeki sezon öncesi bi hazırlık turnuvası olarak ayarlanabilir.
birde arsenalin yaptığı gibi hersene emirates cup gibi vodafone cup yapılsa on numara olur  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Maketlerdeki eski açık ile gerçekte olanın arasında epey fark var sanırım kolon anlamında. Maketler çok daha sık kolon varken, yapılan stadda özellikle eski açık da çok az var.

birde arsenalin yaptığı gibi hersene emirates cup gibi vodafone cup yapılsa on numara olur  :super:
10 Numara olur , Güzel Fikir Tebrik ederim :claps: :claps: Yönetime veya Vodafone yetkililerine Duyurabilirsek Neden olmasın :bandit: :bandit:

Maketlerdeki eski açık ile gerçekte olanın arasında epey fark var sanırım kolon anlamında. Maketler çok daha sık kolon varken, yapılan stadda özellikle eski açık da çok az var.
Bence Eski açıkta Ki Sutunların Az Olması daha güzel olmuş , Çok Şık olmuş Gayet Sade ve güzel duruyor çunku onndeki Duvar ve Yanlarındaki Tarihi kuleler ayrı Bi hava katıyor , Yeni açıkta ise çok daha sık ve Fazla Sutun var orasıda Çok ayrı Bi güzel duruyor oraya da Stada giriş yapılan kopruler çok ayrı Bi hava katıyor :bandit:
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 20:10:19 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

@Sezgin Cengiz  kardeşim prekastlar bizi geciktirirmi .senin fikrini merak ediyorum.

Yok ahmet abi prekastların bineceği testere kirişler yeterli mukavemeti aldıktan sonra tıkır tıkır dizilir. Betonarme yapılarda taşıyıcıların 1 ayda mukavemet alma yüzdesi %80-90 civarı olduğu için imalatı 1 ayı tamamlamış testere kirişlerin üzerine seri şekilde prekastları koyarlar. Çoğunluk olarak prekasta hazır testere kirişlerin imalatı aşağı yukarı 1 ayı buluyor.

Çevrimdışı ahmet türker

Yok ahmet abi prekastların bineceği testere kirişler yeterli mukavemeti aldıktan sonra tıkır tıkır dizilir. Betonarme yapılarda taşıyıcıların 1 ayda mukavemet alma yüzdesi %80-90 civarı olduğu için imalatı 1 ayı tamamlamış testere kirişlerin üzerine seri şekilde prekastları koyarlar. Çoğunluk olarak prekasta hazır testere kirişlerin imalatı aşağı yukarı 1 ayı buluyor.
teşekkür ederim kardeşim.

Çevrimdışı combomaxs

Arkadaslar kaba biter ama cok fazla ince is varya

Çevrimiçi Necmi

@Necmi kardeşim prekastların durumu ile ilgili bir fikrin var mı geciktirme ihtimalini nasıl görüyorsun.
ahmet abi bir gecikme yok prekastlarda sonuçta kabayı bekliyorlar betonun belli bir mukavemet kazanması gerekiyor onlarda vinçleri adamları boşuna yatırmak istemez paralarının düşmanı değiller ama mecbur bekleyecekler her testere kirişinin üzerine 100 tondan fazla ağırlık bırakıyorlar bunun için betonun yeterli sertliğe ulaşması gerekiyor @ahmet türker

Çevrimdışı Easthanbool

Bence ince işlerde iyi düzeyde gibi en azından şimdilik  :tabe:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Bence Eski açıkta Ki Sutunların Az Olması daha güzel olmuş , Çok Şık olmuş Gayet Sade ve güzel duruyor çunku onndeki Duvar ve Yanlarındaki Tarihi kuleler ayrı Bi hava katıyor , Yeni açıkta ise çok daha sık ve Fazla Sutun var orasıda Çok ayrı Bi güzel duruyor oraya da Stada giriş yapılan kopruler çok ayrı Bi hava katıyor :bandit:
yani kısacası stadın her tarafı güzel duruyor kargaya yavrusu şahin görünürmüş gibi oldu seyrek olması güzel sık olmasıda güzel :D nasıl bir tezzatlık anlamadım :alala:

Çevrimdışı combomaxs

@bjk_mabet nerelerde ya eskiden rapor gibi bilgiler verirdi

Çevrimdışı Türkay

@bjk_mabet nerelerde ya eskiden rapor gibi bilgiler verirdi

Stat bitiyor ya çok yoğunmuş bu aralar  :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

@anilt 16.30 civarı çekmiş ellerine sağlık...
Ancak gönderebildim kusura bakmayın telefonun şarjı bitti :iblush: Saat 5 gibi tekrar geçtim stadın önünden küfekilerde 1 tanesi en son noktaya kadar gelmişti. Prekast montajı devam ediyordu. Yeni açıkta da 2 tane testere kiriş betonlanıyordu :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bende acayiplik mi var bilmem de (bilmem mi biliyorum aslında :D) şu sütunların asimetrik halleri hoşuma gidiyor
Krasnodarın stat mıydı hepsi eşit aralıklı sütunlar çok sevemedim
Biraz da bizi yansıttı gibi hissediyorum stat ondan herhalde illa normal adama cins gelen şeyler de olmalıydı,her şey mükemmel olmamalıydı :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi bir gecikme yok prekastlarda sonuçta kabayı bekliyorlar betonun belli bir mukavemet kazanması gerekiyor onlarda vinçleri adamları boşuna yatırmak istemez paralarının düşmanı değiller ama mecbur bekleyecekler her testere kirişinin üzerine 100 tondan fazla ağırlık bırakıyorlar bunun için betonun yeterli sertliğe ulaşması gerekiyor @ahmet türker
teşekkür ederim kardeşim.

Çevrimdışı ahmet türker

Ancak gönderebildim kusura bakmayın telefonun şarjı bitti :iblush: Saat 5 gibi tekrar geçtim stadın önünden küfekilerde 1 tanesi en son noktaya kadar gelmişti. Prekast montajı devam ediyordu. Yeni açıkta da 2 tane testere kiriş betonlanıyordu :ok:
fotolar için teşekkürler @anilt  kardeşim.