Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368560 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

@bjk_mabet abimide sabah gördüm bi :D pompa geldı dedı :D akşam göremedım çay içicektık senı unuttum sanma abii :D :D
istemsizce güldüm  :D :D
Kerem arayi cok aciyorsun kardesim, buralara gelmeyi unutma...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Oktay

hayatta hep hayalini kurdugum ustu acilir kapanir en az 60 bin lik modern bir stadimiz olsun isterdim ikiside olmadi , hic olmazsa cimlerin alti isitmalimi kar buz tutmayacak system varmi ? bilen bir arkadastan bilgi alabilirsem sevinirim.
şimdi abicim teknik gelişti sağlam bir altyapı ve drebajla kar ve yağmurda suyu kısa zamanda tahliye edebiliyosun bunun için paraya kıyman yeterli :ok: :ok:

Çevrimdışı Oktay

istemsizce gülmenin nedeni ,@bjk_mabet abimide sabah gördüm bi :D pompa geldı dedı.... cümlesi ise harbiden kalbin çık fesatmış :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Fatih

istemsizce gülmenin nedeni ,@bjk_mabet abimide sabah gördüm bi :D pompa geldı dedı.... cümlesi ise harbiden kalbin çık fesatmış :evillol: :evillol: :evillol:
ahahahahhhahahahhaha
hem ona hem de mabedi cok fazla seviyor ya ona guldum  :lol: :lol: tothennam macinda ki bulusmadaydi galiba mabede abi ver cantani tasiyim dedi yarildim orada  :D :D :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

ahahahahhhahahahhaha
hem ona hem de mabedi cok fazla seviyor ya ona guldum  :lol: :lol: tothennam macinda ki bulusmadaydi galiba mabede abi ver cantani tasiyim dedi yarildim orada  :D :D :D

dünde yanından ayrılmadı mabetin  :evillol: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla numaralının yeni açık tarafındaki yarık kapatılmaya başlanmış.İskele gördüm sanki. Yanılıyorsam düzeltin lütfen.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Efe

Fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla numaralının yeni açık tarafındaki yarık kapatılmaya başlanmış.İskele gördüm sanki. Yanılıyorsam düzeltin lütfen.

evt kapatılıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sertaç Durgun

evt kapatılıyor

O zaman o tarafta prekast görmeye başlarız artık abi.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı keremfrat1

ya isten eve geliyorum direk saat 10 da yatiyodum artik girerim cunku alistim ☺

Çevrimdışı keremfrat1

ahahahahhhahahahhaha
@bjk_mabet abi sevilmezmi ya☺😊

Çevrimdışı keremfrat1

dünde yanından ayrılmadı mabetin  :evillol: :evillol:
aslinda abi stat ta da ayrilmam yanindan
 ama cok yogun bizde yogun calisiyoruz ☺😊😀

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu Köşelerin ovalliği 2-3 sıra daha olsaydı daha güzel olurdu kenarlar çok kısa duruyor

Çevrimdışı cisse557

Neden bizde koltuk düzeni iyi değil? Son foto Donbass Arena, diğerleri Bursa ve Tt Arena (Konyayı ekleyebiliriz bunlara).

Çok zor mu be kardeşim şu düzgün koltuk dizaynı?

İnşallah bizim stat da böyle şeyler görmeyiz.

Çevrimdışı FARUK

Şu Köşelerin ovalliği 2-3 sıra daha olsaydı daha güzel olurdu kenarlar çok kısa duruyor

sığmıyor Ali rıza :)
onun olabilmesi için dış sütunların elips şeklinden vazgeçmek lazım

Çevrimdışı ALI RIZA

Neden bizde koltuk düzeni iyi değil? Son foto Donbass Arena, diğerleri Bursa ve Tt Arena (Konyayı ekleyebiliriz bunlara).

Çok zor mu be kardeşim şu düzgün koltuk dizaynı?

İnşallah bizim stat da böyle şeyler görmeyiz.
Umarım onları görmezler  :evillol: düz aynı hizada yapmak ne kadar zor olabilirki biraz kafa kullansalar tamamdır...

Çevrimdışı martin40

Arkadaslar, bu ters koltuklar bütün statlarda var, olmamasini istiyorsaniz, stadiniz kare olacak baska çare yok.

Alianz Arenadada bile var (Google Map - Street View) :

Çevrimdışı dropoon

Arkadaslar, bu ters koltuklar bütün statlarda var, olmamasini istiyorsaniz, stadiniz kare olacak baska çare yok.

yani kusuru ya içerde ya kenarlarda tercih edicen

Çevrimdışı ALI RIZA

sığmıyor Ali rıza :)
onun olabilmesi için dış sütunların elips şeklinden vazgeçmek lazım
biraz geriden alınabilirdi köşe dış sütünlar hemen kapalı bitiminden değilde köşelere doğru alınıp oval olarak döndürüle bilinirdi...Eski açık taraf sabit kalacak şekilde yeni açık her 2 köşe daha geriden döndürülürdü sonuçta alan gene bizde...
Örnek vereyim Siyah X görme ama Yeşil renkten itibaren yeni açıktaki siyah ovalli gör onu dış sütün alırsan 13 kolon(nasıl geri dersen kalapı hizasından sonra oval vermek yerine 5-6 stündan sonra oval vermek gibi) geriye çekersin... Mavi renkler ise yeni açık çatıdan bağımsız aralığı olarak düz devam eder... 
Not: sen onu denedin mi acaba  :alala: render hazırlarken @FARUK

Çevrimdışı cisse557

Evet onu da görmüştüm de kusuru kenarda olanlar çirkin görünüyor. İçerde kusuru olanlar uzaktan bakınca pek göze çarpmıyor

Çevrimdışı cagdas44

biraz geriden alınabilirdi köşe dış sütünlar hemen kapalı bitiminden değilde köşelere doğru alınıp oval olarak döndürüle bilinirdi...Eski açık taraf sabit kalacak şekilde yeni açık her 2 köşe daha geriden döndürülürdü sonuçta alan gene bizde...
Örnek vereyim Siyah X görme ama Yeşil renkten itibaren yeni açıktaki siyah ovalli gör onu dış sütün alırsan 13 kolon(nasıl geri dersen kalapı hizasından sonra oval vermek yerine 5-6 stündan sonra oval vermek gibi) geriye çekersin... Mavi renkler ise yeni açık çatıdan bağımsız aralığı olarak düz devam eder... 
Not: sen onu denedin mi acaba  :alala: render hazırlarken @FARUK

Bu sefer C90 sebebiyle sıra sayısı ve düzende sıkıntılar çıkabilir gibi geliyor

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu sefer C90 sebebiyle sıra sayısı ve düzende sıkıntılar çıkabilir gibi geliyor
ona da tribün testere hizaları aynı şekilde örüle bilir demir miktarı ve beton ile testere kirişlerden yapılır.... diklik ayarıda yapılabilir... kapalı orta diklik ile Numara şu anki prekastsız diklik köşelerin belli hizaları aynı olur... yanlara doğru 3 sıra hizasında ayalarlana bilir... misal 15. sıraya göre ayarlamışız oval yerleri 18 göre ovelli geriye alır ondan sonra köşeyi döndürebilirsin dönen alan bize ait sonuçta işgal etmiyoruz...

Çevrimdışı Efe

@ALI RIZA sen bi stada gel bak sonra kısamı uzunmu iyimi kötümü karar ver fotolardan çok farklı emin ol :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet onu da görmüştüm de kusuru kenarda olanlar çirkin görünüyor. İçerde kusuru olanlar uzaktan bakınca pek göze çarpmıyor
Shaktar stadının resmini atarken dikkatini çekmemiş galiba , Aynı sıkıntı Ordada var :D Shaktarın , S sinin oraya bak goreceksin :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ontariokartallari

şimdi abicim teknik gelişti sağlam bir altyapı ve drebajla kar ve yağmurda suyu kısa zamanda tahliye edebiliyosun bunun için paraya kıyman yeterli :ok: :ok:
Oktay onlar bizim bildigimiz bilmek istedigim bilen birisinden bu system yapilacakmi yapilmayacakmi yani isitma sistemi ..
Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Çevrimdışı denilanz

Koltukları yerleştirirken kenarlardan başlayıp sığacak koltuk sayısınına göre koltuk mesafelerini hesap ederek yapılırsa ne içte ne kenarlarda sorun olacaktır. Bence zor değil. Olay şu, dönüşlerde koltuk mesafeleri değişken olacak.