Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6371143 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

3 Kere eski acik locaya gidebildim sadece..  :kuserim

Ya ben stadi gezmekten cok Gaziler'de olmayi isterdim... Seneye her hafta stattayiz zaten...  :D :D
:lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

abi buna testere kirişlerde dahildi değilmi?  :bandit:
kolon dedim @Tolga yazıda kiriş görüyormusun oraları kaplamak kolay işmi deli gibi bir maliyet çıkartır birde oralar öyle boş olmayacak önüne duvarlar falan gelecek dışardan baktığında düz duvar göreceksin içerde dolaşım alanları wc ler büfeler falan olacak zaten yarısı kapanır yukarlarada bir çözüm bulunacaktır biraz sabredin

Çevrimdışı TØLGA

kolon dedim @Tolga yazıda kiriş görüyormusun oraları kaplamak kolay işmi deli gibi bir maliyet çıkartır birde oralar öyle boş olmayacak önüne duvarlar falan gelecek dışardan baktığında düz duvar göreceksin içerde dolaşım alanları wc ler büfeler falan olacak zaten yarısı kapanır yukarlarada bir çözüm bulunacaktır biraz sabredin
sen demedin de ben öyle hatırlıyorum sandım abi ondan sordum  :iblush:
nasıl görüyorsun abi küfekicilerin hızını başlyalı 1 hafta oldu ya da oluyor galiba
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

@charly Fotoğraflar için çok sağol. Efektli olunca daha bi güzel duruyor stad.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Efe

@charly abi bitirsin benimkilerde pcye geliyor ondan sonra hemen koyacağım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Passo işini Başka yerde konusun Gece Gece İş çıakrtmayın DÜn gece 10 sayfa sildim...  :akuma: Resimlere bakıyoruz... @Efe sende resimleri atsana  :money:

Çevrimiçi Necmi

sen demedin de ben öyle hatırlıyorum sandım abi ondan sordum  :iblush:
nasıl görüyorsun abi küfekicilerin hızını başlyalı 1 hafta oldu ya da oluyor galiba
ne başlaması ya daha ekipleri gelmedi bir tane usta var yanındada yardımcısı takılıyor işte daha kaplama işi başlamadı

Çevrimdışı martin40

Çevrimiçi murat

Charly abi eline sağlık fotolar süper. :claps:

[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 00:18:11 Oktay ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı charly

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

@charly abi fotograflara efect mi verdin? harika gozukuyorlar...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet sizi fena kandırmış herhalde kıyıya köşeye sokmuş biraz eski açık biraz kapalı içerden bütün fotolar aynı açılardan geiliyor yokmu numaralı tarafından yeni açık kapalı köşesini gösteren @Efe

Çevrimdışı TØLGA

o stadyumun güzelliğinden kaynaklanıyor yavvvvvv  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı charly

Hayır, sadece Pdotoshopta ışık ayarlarını yapıp küçülttüm.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

@bjk_mabet sizi fena kandırmış herhalde kıyıya köşeye sokmuş biraz eski açık biraz kapalı içerden bütün fotolar aynı açılardan geiliyor yokmu numaralı tarafından yeni açık kapalı köşesini gösteren @Efe
@Efe abi free takıldı @Necmi abi :D