Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6371072 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ALI RIZA

1 otobüs tarftar stada gitmiş hepsi dışardan resim çekip yollamış hayırdır içteki resimleri bizden mi saklıyorsunuz  :kop: :kop: :kop: :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Türkay

stadın arkasında bir büfe kardeşim.

Teşekkürler abi forum da adı çok geçiyor da merak ettim  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

1 otobüs tarftar stada gitmiş hepsi dışardan resim çekip yollamış hayırdır içteki resimleri bizden mi saklıyorsunuz  :kop: :kop: :kop: :alala: :alala: :alala:
Ben de görmedim içeriden foto, olan varsa atar :D @Efe abi daha yeni gidiyodur :tabe:

Çevrimdışı Anıl

İşaretlediğim yer Gaziler Büfe. @Türkay

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hoaydaaaaaa :alala:
@ZEKI abi Attı ya , @gokhan_ibis in içerden çektiği fotoları :iscrewy: Bugün Bayağı kalabalıktık Gazilerde , çok güzel bir gün oldu , Emeği Geçenlere , Gelenlere Teşekkurler......
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

İşaretlediğim yer Gaziler Büfe. @Türkay

Sağol Anıl, çok sağlam yerdeymiş yalnız.  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Oktay

Aynen maç öncesi dumanaltı oluyodu orası hep :D
prekastları sordunuzmu niye topal eşşek gibi ağır aksak ilerliyomuş :akuma:

Çevrimdışı Anıl

Biz oradayken iyi gibiydi montaj @Oktay abi. 1 ay içinde Numaralıda ki vinç kalkacakmış ondan sonra Numaralıya da başlarlar :ok:

Çevrimdışı Anıl

hele maç oynaırken :D o kofte kokusu gelıyodu çok özledim anıl çokkkk  :s20:
Hayırlısıyla son 8-9 ayımız Kerem abi, bitecek inşallah sonrası çok güzel olacak :)

Çevrimdışı Anıl

Birde uzun süre izledik yukarıdan kendi tahminlerimi söyleyeyim, hava muhalefetlerini de göz önünde bulundurursak tribün kabası için son 1 ay diyebiliriz. Ama otopark kısmı bence tahmin edilenden çok sonra bitecek. Bence en erken Nisan ayı içerisinde biter otoparkın kabası...

Çevrimdışı keremfrat1

Hayırlısıyla son 8-9 ayımız Kerem abi, bitecek inşallah sonrası çok güzel olacak :)
aynen öyle :) ben gerı sayıma başladım :D sabredemıyorum artık

Çevrimdışı ilhan

Foto çeken ve yükleyen arkadaşlar, ellerinize sağlık  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ZEKI

Bugun stadin ordaki internet hatlarinda bir sikinti vardi Gokhanin cekmis oldugu resimleri yuklemekte zorluk cektim, hatlar kotu derken onu kast etmistim. @Efe nin gelmesi iyi oldu uzun bir aradan sonra forum ekibi bir araya gelmis oldu.

Çevrimdışı Fatih

Vayy bee kiskandim...  :bandit: Biz mesai yapalim abiler statta turlasinlar  :by2:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

İç kolonlar raspalanacak sanırım. Boya veya küfeki kaplaması olmayacak diye biliyorum.

Top @bjk_mabet 'te.  :evillol: 
tüm kolonlar otopark hariç küfegi kaplanacak birde yuvarlak olan kolonlar kaplanmayacak bu aylar önce açıklanmışdı bazı yerlerdede kararlar iş yapıldıkça alınır. Sabır biraz kendinize dert çıkartmayın otopark kolonlarıda boyanacak üzerine trafik uyarı işaretleri falan gelecek dikkat çekici şekle sokulacak o tür detaylar iş yürüdükçe çizilir uygulanır. @Factatum

Çevrimiçi Necmi

Teşekkürler abi forum da adı çok geçiyor da merak ettim  :)
stadın önünde müze tarafında denize bakıyor :D

Çevrimdışı Efe

birazdan içeriden foto görmek isteyenlere geliyor fotolar  :D kapalı üst stada bakış var :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

biz ordayken çok hızlı yapıyorlardı resimler cansız olduğu için yavaşmış gibi görünüyor  :D @Oktay

Çevrimdışı Haldun

birazdan içeriden foto görmek isteyenlere geliyor fotolar  :D kapalı üst stada bakış var :icool:
:ok: :ok:

Çevrimdışı Efe

Vayy bee kiskandim...  :bandit: Biz mesai yapalim abiler statta turlasinlar  :by2:

ee hep sen turlacak değilsin yaa :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı charly

21 Ocak 2015 Vodafone Arena fotoğrafları
17.00-17.30 saatleri arası çekildi :photo:

Çevrimdışı TØLGA

tüm kolonlar otopark hariç küfegi kaplanacak birde yuvarlak olan kolonlar kaplanmayacak bu aylar önce açıklanmışdı bazı yerlerdede kararlar iş yapıldıkça alınır. Sabır biraz kendinize dert çıkartmayın otopark kolonlarıda boyanacak üzerine trafik uyarı işaretleri falan gelecek dikkat çekici şekle sokulacak o tür detaylar iş yürüdükçe çizilir uygulanır. @Factatum
abi buna testere kirişlerde dahildi değilmi?  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

ee hep sen turlacak değilsin yaa :icool:
3 Kere eski acik locaya gidebildim sadece..  :kuserim

Ya ben stadi gezmekten cok Gaziler'de olmayi isterdim... Seneye her hafta stattayiz zaten...  :D :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...