Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6370894 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi eski açık şap betonu için hazırlık demişsin, yerdeki bezler ne işe yarıyor. Beton dökülürken kaldırılıyor mu? Altta mı kalıyor?
ısı yalıtımı...yalıtım malzemesi onlar...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı A.Ozkul

Yanlış görmediysem keçe olması lazım yalıtım için kullanılır.Betonun altında kalır.

ısı yalıtımı...yalıtım malzemesi onlar...

ilgi ve alakanız için teşekkür ederim abi  @bjk_mabet. Ayrıca cevap için sizlere de teşekkürler @ozeratalay , @Tolga  :icool:
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, 23:21:03 A.Ozkul ]

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2015, 18:56:18
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
total de kaç sütunumuz vardı 80 civarıydı sanırım.birde sütundaki  küfeki kaplamayı kaç günde yada saatte yapıyorlar bu önemli.sonuçta işçi sayısını arttırarak zamanı kısaltabiliriz.o biraz paraya bakar.tek derdimiz o olsun.mart ayına girdiğimizde sadece çatıdan bahsedelim bize yeter.içerde yaz kış çalışılır yak ışıkları sabaha kadar çalış.para olsun yeterki...
86 tane taşıyıcı kolon var. tribün birleşimlerine denk gelenler bitişik sayarsan 82 oluyor.
süs kolonlarının sayısını bilmiyorum  50-60 tane de süs kolonu vardır
kısacası çok kolon var  :evillol:
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, 18:57:58 CanEmre ]
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı TØLGA

86 tane taşıyıcı kolon var. tribün birleşimlerine denk gelenler bitişik sayarsan 82 oluyor.
süs kolonlarının sayısını bilmiyorum  50-60 tane de süs kolonu vardır
kısacası çok kolon var  :evillol:
abi testere kirislerde kaplanmıcakmi ??
İcerdeki kolonlar flende küfeki ile kaplanması konusuluyodu bir ara
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2015, 19:05:52
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
abi testere kirislerde kaplanmıcakmi ??
İcerdeki kolonlar flende küfeki ile kaplanması konusuluyodu bir ara
Testere kirişler olmaz ama içeride bazı kolonlar olacaktır herhalde. Lansman videosunda eski açık girişindeki kolonlar filan küfeki gibi ama net bir bilgim yok tabii
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Doğukan E.

[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, 19:26:20 slaveno ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Dünya çapında klas bir stad istiyorsak, İçerde dışarda ayırt etmeksizin tüm kolonlar kaplanmalı.

Berlin stadında tuvaletlerin dış duvarları bile kaplanmış durumda. Yapacaklardır herhalde birşeyler. Sonuçta 1 kere harcanacak para bunlar.

Çevrimdışı keremfrat1

@Necmi abicim  @Efe abi şifremi buldum :) kaydetmişim pcye :D :D  :D :icool:

Çevrimdışı quentine83

ya kaplanmalı yada boyanmalı.sütunların arasından görünen testere kirişlerin altı öyle kalıptan çıktıgı gibi kalmamalı.görünümü  bozar.koyu bir renge yada siyah beyaza boyanabilir.maliyet açısından küfeki olmaz ise...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı TØLGA

Testere kirişler olmaz ama içeride bazı kolonlar olacaktır herhalde. Lansman videosunda eski açık girişindeki kolonlar filan küfeki gibi ama net bir bilgim yok tabii
eminmisin abi ? :D ben cok net hatırlıyorum testere kirislerde kaplanıcak diye
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı attila kağan

Cümleten iyi akşamlar. Gün boyu giremedim foruma, o yüzden paylaşıldı mı bilmiyorum. DHA Vodafone Arena'da drone ile çekim yapmış. Gördüğüm siteyi buraya eklemek reklama giriyor mu, yasak mı değil mi bilmiyorum. :alala: Değilse linki paylaşayım ki herkes görsün. Güzel çekim yapmışlar.
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, 20:15:58 attila kağan ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Cümleten iyi akşamlar renktaşlar. Gün boyu giremedim foruma, o yüzden paylaşıldı mı bilmiyorum. DHA Vodafone Arena'da drone ile çekim yapmış. Gördüğüm siteyi buraya eklemek reklama giriyor mu, yasak mı değil mi bilmiyorum. :alala: Değilse linki paylaşayım ki herkes görsün. Güzel çekim yapmışlar.

Paylaşıldı ama, Renkdaş kelimesi YOK  :akuma:

Çevrimdışı Factatum

İç kolonlar raspalanacak sanırım. Boya veya küfeki kaplaması olmayacak diye biliyorum.

Top @bjk_mabet 'te.  :evillol: 

Çevrimdışı omerow

ya kaplanmalı yada boyanmalı.sütunların arasından görünen testere kirişlerin altı öyle kalıptan çıktıgı gibi kalmamalı.görünümü  bozar.koyu bir renge yada siyah beyaza boyanabilir.maliyet açısından küfeki olmaz ise...

Hocam naptin, ne boyasi. kasaba stadi mi yapiyoruz. Kirec surelim bir de istersen. Diger modern stadlarda nasil yapiliyorsa bu isler oyle olmali. Kufeki mi artik baska bir malzeme mi onu bilemem. Yukarida bir arkadas guzel soylemis, bir kere yapilacak bir is bu

Çevrimiçi Necmi

16.30 - 17.00 civarı Vodafone Arena inşaat çalışmaları

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimiçi Necmi

@SDemirsoy kardeşim  buda sana özel gelemedin özlem duymayayasın diye :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı dropoon

hazır gitmişken inşaat bilgi tabelasını düzeltsediniz bari Denetçi firme: Beşiktaş Arena diye :D

Çevrimdışı keremfrat1

Süzer plazadan maç izlenirmi @Necmi  abıcım acaba :D her yer görunmez ama orta sahayı gorurler :D

Çevrimdışı megiddo

foto çekenlerin ellerine sağlık, bu yeni açık arka taraf ve otopark projesi Değişti mi? şu an yapılan ile maket ve proje resimleriyle uyuşturamadım :alala: inşaat biraz daha ilerlerse belki farkedilir ama proje hala aynı mı acaba?