Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6371678 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Easthanbool

[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, 17:25:42 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

Toplamda 11 testere kaldı kalıbı yatırılmadik ay sonuna kadar biter mi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı horizon75

Zeki bey oncelikle resimler icin teşekkurler. Stadin icinden birkac resim cekebilirmisiniz? Yakinda tekrar goruşmek uzere ve hollanda dan tum dostlara selam lar!
Gün Doğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık Beşiktaş‘In Uğruna Bayraklarla Donandık, Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkesi, Üzerimde Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi! İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız, Övünmek Gibi Olmasın Biz Kara Kartal’lıyız!

Çevrimdışı ErsinA.

bu WC merakı eski stadın tuvaletlerinden kaynaklanıyor herhalde:)

nabacanız la WC nin fotosunu.

Locaların, merdivenleirn fotosunu ne yapacaksak WC fotosunada aynısını yapcaz. Yani bakacaz  :evillol:  İnce işçilikte ilerleme nasıl diye

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Beyler 50 yıl sonra daha modern bir stad yaparsak tam kapalı-yeni açık köşesindeki kolon benimdir şimdiden söylüyorum.  :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar fotoğrafları ben çekmedim.  Gokhan kardesimiz cekti kendisine teşekkür ederiz.  Stadta işler inanılmaz derecede hızlı gidiyor

Çevrimdışı TØLGA

1 Numaralı alt kat ...
2 yeni açık
3 kapalı
4 Numaralı alt kat çalışmaları...
5 Eski açık alt kattaki çalışmalar.
6 Eski açık alt kat şap betonu hazırlıkları ve duvar
7 moda alanı
8 Loca karkasları eski açık .
9 Yeni açık kapalı köşedeki precast çalışmaları
10 yeni açık arka taraf
11 Dış cephe kaplama isleri

fotolar için @bjk_mabet abimize teşekkürler  :iblush:
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, 18:04:05 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı A.Ozkul

@bjk_mabet abi eski açık şap betonu için hazırlık demişsin, yerdeki bezler ne işe yarıyor. Beton dökülürken kaldırılıyor mu? Altta mı kalıyor?

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet abi eski açık şap betonu için hazırlık demişsin, yerdeki bezler ne işe yarıyor. Beton dökülürken kaldırılıyor mu? Altta mı kalıyor?
ne işe yaradığını bilmiyorum ama kalıyor galiba  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı quentine83

son bir kaç haftada olan ilerlemeler müthiş.4 şubat a kadar yatırılmamış testere kiriş kalmayacak gibi .işçilerimiz 14 şubat ta kabayı yetiştirip sevgilileri buluşturacak  sanırım. :ishock: :ishock:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Hatlar kötü derken abi?  :alala: @ZEKI
foto atıyordu yaaa internet yavaştı onu kastedmiş olabilir  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, 18:28:15 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

içerde ince işlerde iyi gidiyor anlaşılan gördüğüm kadarıyla , localarda bir an önce kararlaştırılsın başlansın artık
küfeki işleri çok uzun sürücek stadyum küfeki bitmeden açılacak heralde   :iblush:
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, 18:23:20 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

prekast işi fena gitmemiş aslında bugün

Çevrimdışı Türkay

Prekast yapılınca hızlı yapılıyor aslında ama bi türlü düzgün başlanmadı.  :ebebe:

Çevrimdışı ozeratalay

Yanlış görmediysem keçe olması lazım yalıtım için kullanılır.Betonun altında kalır.

Çevrimdışı quentine83

içerde ince işlerde iyi gidiyor anlaşılan gördüğüm kadarıyla , localarda bir an önce kararlaştırılsın başlansın artık
küfeki işleri çok uzun sürücek stadyum küfeki bitmeden açılacak heralde   :iblush:
total de kaç sütunumuz vardı 80 civarıydı sanırım.birde sütundaki  küfeki kaplamayı kaç günde yada saatte yapıyorlar bu önemli.sonuçta işçi sayısını arttırarak zamanı kısaltabiliriz.o biraz paraya bakar.tek derdimiz o olsun.mart ayına girdiğimizde sadece çatıdan bahsedelim bize yeter.içerde yaz kış çalışılır yak ışıkları sabaha kadar çalış.para olsun yeterki...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Türkay

foto atıyordu yaaa internet yavaştı onu kastedmiş olabilir  :biggrinking:

Ben de hat deyince foto da bi şeyler kötü yapılmış zanettim  :D

Çevrimdışı TØLGA

total de kaç sütunumuz vardı 80 civarıydı sanırım.birde sütundaki  küfeki kaplamayı kaç günde yada saatte yapıyorlar bu önemli.sonuçta işçi sayısını arttırarak zamanı kısaltabiliriz.o biraz paraya bakar.tek derdimiz o olsun.mart ayına girdiğimizde sadece çatıdan bahsedelim bize yeter.içerde yaz kış çalışılır yak ışıkları sabaha kadar çalış.para olsun yeterki...
abi testere kirişlerde kaplanıcaktı bir ara içerdeki kolonlarda kaplanıcak flen diyolardı yanlış hatırlamıyorsam  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, 18:39:06 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı gokhan_ibis

Arkadaşlar bugün buluşma çok güzeldi stadı daha önce bir çok kez dışardan izlemiştim ama dışardan izlemekle bile ne kadar büyük olduğunu anlaşılmıyor. İçeri girince zaten tribünlerin heybetiyle nefesi kesiliyor insanın. Ve dışarıdan şöyle yavaş böyle yavaş demenin ne kadar boş olduğunu gördüm. Yada obitaş çiçekler muhabbeti yapmanın.. Gerek içeride gerek dışarıda gerekse prekastte çalışmalar muazzamdı. Bize düşen tarihe tanıklık edip keyfini çıkarmak. En başta stad gezisi için @bjk_mabet sonra buluşmaya gelen  @Necmi abi @Efe @MURAT @Yunus Emre Dökmeci @Geovani @anilt @yusuf koca ve tüm foruma selamlar :) son olarak efe de güzel resimler var kısa zamanda paylaşır o da :)