Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372032 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Kaba bitseydi artık içimize dert oldu ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Caner

Kaba bitseydi artık içimize dert oldu ..

Hiç sorma ya, beni hayatımda bu kadar bayan başka hiçbir şey olmadı şu kaba inşaat kadar. Yine tribünler testereler bitmek üzere, şu prekastta hız kazansında mart başına kadar artık çatı görmek istiyorum

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi çiçekler niye yetişmiş ve daha önemlisi kendi bile bitirmemişken imalatın en zor ve tehlikeli işi olan testere kiriş ustalarını obitaşa versin?? zaten topu topu orada 10 kişiden fazla çalıştıramıyorken bunu ben yemem kusura bakma abi
ne yetişmesi testere kiriş ustası diye bir dalmı var inşaatta yukarı çıkacak ustaya iş güvenliği iki saat brifing veriyor okadar sadece belli sayıda adamı yukarda tutuyorlar ne kadar çok eleman çıkarsa risk o kadar artar onun dışında her usta testere yapabilir hepsi aynı yetenekte ustalar en fazla daha hafif daha çevik ve daha genç olanları seçerler valla yesende bu yemesende bu bir tarafımdan uydurmuyorum her halde :D ne zamandır ağzımdan obitaş kelimesi çıktığını duydunmu sor niye eleştirmiyorsun diye :evillol: sen gel yarın sana köfte ısmarlayayım gazilerde polonez sucukta var haberi madem yemiyorsun aç kalma üzülürüm :naughty: @Oktay

Çevrimiçi Necmi

numaralı yeni açıktan önce biter tabi
sıralamaya göre önce eski açık bitecekti  bütün elemanları numaralıya kaydırısan eski açık kabak gibi ortada hala bitmemiş halde kalır :evillol: :evillol:
bunu iddaya girerken düşünecektin ben bitecek dediğimde orda daha dağ gibi hafriyat vardı hemen atladınız ne zaman başlanacağı belli olmayan bir trribün üzerine girilen iddaya onu bırakta bana kavalada yemek ısmarlıyormusun @Oktay dedeağaç da olur :D

Çevrimdışı Deniz

Testere kirişleri çabuk yapmalıyız gelecek hafta kış tekrar yüzünü gösterecek diyorlar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

İnce işçilikler nasıl gidiyor acaba?Elektro mekanik işleri ben stadı gezdiğimde son süratti ama incede biraz ağır kalmıştık sanki..

Çevrimdışı ErmanS

3D model de yaptığım çatıyı yeniinönü fotosuna uyarlamaya çalıştım  :)

Çatının çoğunluğunun mat olması görselliği bozacak diye çekiniyordum. Belki vodafonearena sitesindeki fotograflara alıştığım için. Ama bu şekliyle de gayet güzel durmuş. Eline sağlık @FARUK

Çevrimdışı Geovani

@Oktay @ahmetx  gündüzcü tayfa fazla mesaiye kalmış  :D :D :D valla bu kabacılaar aralarında anlaşmış 6 ay önceden şubat 10 gibi çıkarız demişler birbirlerine uymuşlar o yavaşladı bu hızlandı derken ikiside aynı anda çıkacak tribün kabasından :D
o değilde çatıyı koyalım çatıyı
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

kabayı bırakalım çatıya bakalım kaba bitti şu prekastçılara  bi iki laf atıcam yarın belki hızlanırlar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı ilhan

@Necmi abi  prekastların takılması için numaralıda ki kule vinç kaldırılsa onun işini eski açıkta vinç halledemez mi?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi  prekastların takılması için numaralıda ki kule vinç kaldırılsa onun işini eski açıkta vinç halledemez mi?
bu ay sonunda kaldırılacak zaten şubat on gibide eski açık köşe vinç kaldırılır. numaralı vincin işi kalmadı sanırım kalıpların sökülmesini bekliyor birde son demirlenen üst kiriş betonlanıp kalıpları söküldümü tamamdır. geri kalan işlere eski açıktaki vinç ulaşır.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Arkadaslar  iyi geceler... Ben siteyi  her  gun takip ediyorum ve sayenizde bir  yili askindir bircok seyi  ve  gercekten emin olarak sizden , bu forumdan ogreniyorum...  Ancak henuz  catinin nasil olacagi hakkinda  bir seyler paylasilmadi henuz ya da  paylasildiysa  ben gozden kacirdim... gerci  gunbegun takipteyim kacirmis olmam zor  .. Acaba Saatchinin cati hakkindaki son tasarimi   biliniyor mu  ? ?
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

Arkadaslar  iyi geceler... Ben siteyi  her  gun takip ediyorum ve sayenizde bir  yili askindir bircok seyi  ve  gercekten emin olarak sizden , bu forumdan ogreniyorum...  Ancak henuz  catinin nasil olacagi hakkinda  bir seyler paylasilmadi henuz ya da  paylasildiysa  ben gozden kacirdim... gerci  gunbegun takipteyim kacirmis olmam zor  .. Acaba Saatchinin cati hakkindaki son tasarimi   biliniyor mu  ? ?

çatıyla ilgili henüz bilgi yok yakında olur takip etmeye devam et :naughty:

çatıyla ilgili henüz bilgi yok yakında olur takip etmeye devam et :naughty:
sagol  Necmi abi...  Ocak  demislerdi en son ama Ocak ayi geldi geciyor... Hrhangi bir  on tahmin var  mi  seffafligiyla alakali peki?
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

sagol  Necmi abi...  Ocak  demislerdi en son ama Ocak ayi geldi geciyor... Hrhangi bir  on tahmin var  mi  seffafligiyla alakali peki?
yok zaten yorumda yapmak istemiyorum birileri bir sene önce mimarla konuşuyor şöyleymiş diyor birileri yok bu böyle dedi diyor bunların hiç biri doğru değil daha çatı teklifleri 4 ay kadar önce alındı ve bildiğim kadarıyla 4 farklı malzeme üzerinde tercih yapılıyordu bunun standartlarımıza en uygun olanıda seçildi burda tercih şeffaflık değildi öncelikle ambians nitelikleri ön planda tutuldu ama nasıl bir malzeme seçildi bilmiyorum sert olduğu söyleniyor önce alman firması yapacaktı sonra işin içine bir fransız firması girdi şu an almanmı fransızmı yapıyor onuda bilmiyorum alman olma ihtimali yüksek tek bildiğimiz Türkiye ayağını iz inşaatın yaptığı ama ne tercih edilmişse edilmiş olsun bu son derece üst kalite ve yüksek teknoloji ürünü olacak zaten stadın hiç bir yerinde malzeme kalitesinden taviz verilmiyor yeşil stad özelliği alabilmesi için temelden itibaren satın alınan her malzemede uluslar arası standartlar şart koşuluyor. En çok önem verilen konu çatı ve burda asla taviz verilmez benim içim rahat tv ler bile özel siparişle vodafone arenaya özel yapıldı fabrika bantı durdurup buraya özel tv üretti gerekli şart nameye uyan ve 700 tv yi teslim etti bu kadar hassas davranılan bir stadda bizim yapmamız gereken koltuğumuza yaslanıp çayımızı elimize alıp yapım keyfini yaşamak.

Çevrimdışı martin40

EyvAllah Necmi kardesim.

Pompali kamyon her halde, yeni açigin kösesine döküm olacak her halde.

Çevrimdışı ilhan

@Oktay @ahmetx  gündüzcü tayfa fazla mesaiye kalmış  :D :D :D valla bu kabacılaar aralarında anlaşmış 6 ay önceden şubat 10 gibi çıkarız demişler birbirlerine uymuşlar o yavaşladı bu hızlandı derken ikiside aynı anda çıkacak tribün kabasından :D
o değilde çatıyı koyalım çatıyı
Ahanda geldi 2.posta çatı aparatları

yok zaten yorumda yapmak istemiyorum birileri bir sene önce mimarla konuşuyor şöyleymiş diyor birileri yok bu böyle dedi diyor bunların hiç biri doğru değil daha çatı teklifleri 4 ay kadar önce alındı ve bildiğim kadarıyla 4 farklı malzeme üzerinde tercih yapılıyordu bunun standartlarımıza en uygun olanıda seçildi burda tercih şeffaflık değildi öncelikle ambians nitelikleri ön planda tutuldu ama nasıl bir malzeme seçildi bilmiyorum sert olduğu söyleniyor önce alman firması yapacaktı sonra işin içine bir fransız firması girdi şu an almanmı fransızmı yapıyor onuda bilmiyorum alman olma ihtimali yüksek tek bildiğimiz Türkiye ayağını iz inşaatın yaptığı ama ne tercih edilmişse edilmiş olsun bu son derece üst kalite ve yüksek teknoloji ürünü olacak zaten stadın hiç bir yerinde malzeme kalitesinden taviz verilmiyor yeşil stad özelliği alabilmesi için temelden itibaren satın alınan her malzemede uluslar arası standartlar şart koşuluyor. En çok önem verilen konu çatı ve burda asla taviz verilmez benim içim rahat tv ler bile özel siparişle vodafone arenaya özel yapıldı fabrika bantı durdurup buraya özel tv üretti gerekli şart nameye uyan ve 700 tv yi teslim etti bu kadar hassas davranılan bir stadda bizim yapmamız gereken koltuğumuza yaslanıp çayımızı elimize alıp yapım keyfini yaşamak.
Bu cok  analitik aciklayici bilgi ve ayirdigin zaman  icin tekrar tesekkur ediyorum abi  ..ii geceler ...
Yorgo

Çevrimdışı arda

Sorma abi hafta sonu tek ders sınavım ona çalışıyordum bi bakayım dedim şöyle denk geldi  :tabe:

Allah zihin açıklığı versin İlhan abi  :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ALI RIZA

Stat Başlığında Gün içinde Vodafone arena stadı ile ilgilisiz konular (tartışlar, atışmalar, transferler, buluşmalar, çiçekler veya obitaş atışmaları vs) anında SİLİNECEKTİR...

Çevrimiçi Necmi

Ser'de devlet memurluğu olunca emekliliğe yatırım abi
o zaman hafta sonuna başarılar dilerim  :ok:

Çevrimdışı Geovani

Ahanda geldi 2.posta çatı aparatları

ilhan abim ne kadar demlensede gözünden hiç bişey kaçmıyor böyle böyle koyucaz çatıyı @ilhan abi :D :evillol: :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2015, 08:38:33
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
kabayı bırakalım çatıya bakalım kaba bitti şu prekastçılara  bi iki laf atıcam yarın belki hızlanırlar :evillol:
günaydın millet
21 ocakta efe geliyor diye tabla bırakmadılar.
kulaklarını çek prekastçıların 21 şubatta yine gelecem de onu da bitiriverirler :halay:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı MERTG

Günaydın ahali. Çatı aparatları gelmiş diye heyanla foto koyuyordum ki geceden geldiğini gördüm yukarıdaki mesajlardan. Olsun içimde kalmasın koyayım ben yine  :halay:
Bir gün değil her gün Beşiktaş!