Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6371425 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Edit : Şimdi Dondu fışkırtıcı 10.kirişte Betnlanıyor :halay: :halay: @Efe
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

3D model de yaptığım çatıyı yeniinönü fotosuna uyarlamaya çalıştım  :)

Çevrimdışı dropoon

biride çimeni geçirsin şöyle kareli kareli twitten paylaşalım

Çevrimdışı Efe

Edit : Şimdi Dondu fışkırtıcı 10.kirişte Betnlanıyor :halay: :halay: @Efe

valla ne betonlanırsa betonlansın akşamların fışkırıtıcı içeri girdimi bitişe gidiyoruz ben artık ne betonlanıyor bakmıyorum beton olmasıyeterli artık tablalar bittiği için her akşam beton olsun başka bişey istemem :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

@FARUK bu ne güzellik kardeşim ne yaptın böyle, mükemmel olmuş ellerine sağlık  :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

yuhaa tıpkısının aynısı olmuş olacak bitecek  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

yuhaa tıpkısının aynısı olmuş olacak bitecek  :evillol:
gerçekten böyle mi olacak  :alala:

Çevrimdışı AhmetY

Eline sağlık çok güzel olmuş.

Ayrıca aile içinde tartışmalar olur, biz burada büyük bir aileyiz bir elin beş parmağı bile bir değilken hepimizin farklılıkları cinslikleri mutlaka var, tatsızlıklar, anlaşamamalar da forumun tadı tuzu olmalı sonuçta aynı hevesle bu yolda olan insanlarız. 1 kişi eksik olcaksak hiç olmayalım daha iyi böyle ayrılıklar olmasın :/

Çevrimdışı dogu1903

nays pic. :D

çok güzel durmuş :D

Çevrimdışı attila_metu

@FARUK kardeşim mükemmel bir çalışma olmuş.
Tüm yorumların yerinde, tüm paylasimlarin faydalı.

Çevrimdışı Efe

gerçekten böyle mi olacak  :alala:

%90 abi bu açıdan baktınmı bi fark olacağını sanmıyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açıkta dün betonlanan sütüna testere kalıbı yatırılıyor galiba yanlış görmediysem ışıklarda yanıltıyor olabilir yarın bi bakalım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abi stat inşaatı konuşalım diye çağırdın ama deve kesmeyi konuşur olduk bir anda  :halay:
stat konuşalım ismail... prekastcıların performansından memnunmusun yetiştireceklerimi zamanında

Çevrimdışı Efe

31 ocak günü tüm sutun işleri bitip 7 yada 8 testere kalırsa toplamda çok iyi olacak yarın bi yakından bakalım işlere :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Çevrimdışı Oktay

31 ocak günü tüm sutun işleri bitip 7 yada 8 testere kalırsa toplamda çok iyi olacak yarın bi yakından bakalım işlere :)
yarın  detay foto bekliyorum senden efe

durum okadar vahim mi aktarım :money:
@Oktay abi bu hızla bu prekastlar 3 aya bitmez. Hızlanmazlarsa ağustos ayına yetişemeyiz.

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abi bu hızla bu prekastlar 3 aya bitmez. Hızlanmazlarsa ağustos ayına yetişemeyiz.
benimde korkum o zaten günde 6-7 prekastla 3 ay bile iyi dedin sen

Çevrimiçi Necmi

@Efe hakem ol ocak 1 den itibaren kim kaçtane testere kirişi yatırmış bi yazarmısın ...rica etsem
ocak birden itibaren tüm testere kirişleri çiçekler yaptı varmı bir itirazın baktı bu işi obitaş yapamıyor verdi kendi adamlarını yaptırıyor ant içtiler bu stad bitecek diye bitireceklerde :D @Oktay

Çevrimdışı Oktay

ocak birden itibaren tüm testere kirişleri çiçekler yaptı varmı bir itirazın baktı bu işi obitaş yapamıyor verdi kendi adamlarını yaptırıyor ant içtiler bu stad bitecek diye bitireceklerde :D @Oktay
ben numaralı testere kiriş imalatına bakarken adam eksikliği görmüyorum ...eminmisin çicekler boşa çıkan yardımcı elemanlarını yollamış olmasın @Necmi abi :alala:

Çevrimdışı TURKahvesi

neyin tartışmasını yapıyorsunuz hangisi önce bitecekse bitecek artık farketmiyor söylemeyecektim ama artık bu işden gına geldi orda çalışanlarda çiçeklerin adamı çiçekler kendi ekibinden 20 nin üzerinde ustayı obitaşa verdi obitaş ekibine takviye yaptı burda sidik yarıştırmayı bırakın artık yeni açık bitmesine daha iki ay var ocak sonunda çiçekler tribünden çıkar sonra rampada biraz işleri kalacak onuda bitirip şubat ortasında teslim eder ocak sonunda obitaşta tribün kısmından çıkmalı şubatta prekastlar bitsin çatıcılar sahada adam istemiyormuş kendileri çalışırken güvenlik riski olur diyorlarmış bir an önce prekast falan bitmesi lazım şubat sonuna kalmamalı @Yunus Emre Dökmeci

enterasan gelişmeler cidden ve çok şaşırdım bu duruma
Çiçekler takdirimi kazandı  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

ben numaralı testere kiriş imalatına bakarken adam eksikliği görmüyorum ...eminmisin çicekler boşa çıkan yardımcı elemanlarını yollamış olmasın @Necmi abi :alala:
neyi görmüyorsun zaten yeterinden fazla elemanı var bir hafta içinde 45 elemanını şantiyeden çekti. Çiçekler işini bitirdi artık şantiyeyi boşaltmaya başladı yoksa çoktan biterdi oralar. ama zaten obitaş bitiremiyor kendini onun hızına uydurdu fazla maliyetten kaçındı erken bitirse ne olacak 260 emekçisi vardı şimdi toplasan 50-60 emekçisi var iki aydır periyodik olarak şantiyeden elemanlarını çekiyorlar artık bitti işleri

Çevrimdışı Sponsor Bağlantı

İyi akşamlar herkese. Kulelerin restorasyonunu yapacak firma belli mi?

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum