Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372391 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sead Begovic

kamera yüksekliğinin hakkında bilgisi olan var mı? mesela Allianz Arena'da kameralar çok aşağıda olduğu için tv yayınlarında sahanın büyük bölümü görünmüyor.

Çevrimdışı FARUK

10 metre çok fazla arkadaşlar saatchi görsellerininden pek şaşmayacaktır çelik sistem
şuan iskelelerin kurulduğu yerden de çıkarım yapabilirsiniz
8. basamak üzerinde yanlış görmüyorsam kurulan iskele
6-7m olur diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı ahmetx

O büyüklükte bir çatı için 10 Metre çok küçük kalır bence. umarım daha büyük tutarlar şeffaf alanı
berlin olimpiyatta 20m,commerzbank arenada 15 m,Varşova milli stadyumunda 10m şeffaf halka.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

10 metre çok fazla arkadaşlar saatchi görsellerininden pek şaşmayacaktır çelik sistem
aynen öyle hocam bombeli olacağıda yüzde yüz senin renderin bire biri olacak iç halka kaç metre render de ? @FARUK

Çevrimdışı ahmetx

tribünler dik ve çukurda olduğumuzdan şeffaf halka en az 10m olmalı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

aynen öyle hocam bombeli olacağıda yüzde yüz senin renderin bire biri olacak iç halka kaç metre render de ? @FARUK
ben 5m-5.5m olarak tuttum saatchi göreseline benzetmek adına

Çevrimdışı FARUK

tribünler dik ve çukurda olduğumuzdan şeffaf halka en az 10m olmalı.

hocam ben de beklenti içine girilmemesi için yazıyorum
sonra burda yazılana inanılıyor :)
10m den küçük olunca emin ol 10m olacak denmişti niye küçük tutuldu denir :)
çelik parça üretimine çok önceden başlandı
saatchi küçük değişiklikler olacak dedi
bence çelik yerleşimi ve iç çember boyutu o görsellerdekinin aynısı olur

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı SDemirsoy

ben 5m-5.5m olarak tuttum saatchi göreseline benzetmek adına
5 metre daha koyarsak aynısı olacak :) @FARUK

Çevrimdışı ALI RIZA

Timelapse bakınca dehset hızlanmış ve bitmiş resmen kaba çatı için hazırlanalım süper olacak

Çevrimdışı yigitcan1903

8-10 metreden aşağı olmayacak diye duydum abi net değil ama inşallah öyle olur @ahmetx
En son kaç olur  :D

Çevrimdışı ahmetx

hocam ben de beklenti içine girilmemesi için yazıyorum
sonra burda yazılana inanılıyor :)
10m den küçük olunca emin ol 10m olacak denmişti niye küçük tutuldu denir :)
çelik parça üretimine çok önceden başlandı
saatchi küçük değişiklikler olacak dedi
bence çelik yerleşimi ve iç çember boyutu o görsellerdekinin aynısı olur

10 m iyidir iyi.Doğru söylüyorsun @FARUK hocam.

Çevrimdışı Efe

Oglen foto gelmemeye basladi bi yenu inonu iyi giderdi aslinda :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sahin53

İki gündür giremedim tribün tablaları bitmiş  :ishock:
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Sahin53

Numaralının sol tarafında üst katta basın katı niye gitmedi sona kadar ? Yada orada ki kare şeklinde perde kolonlar niye devam etmedi ? 
Daha açıklayıcı şekilde; numaralının sağında yeni açık tarafında olan perde kolonlar niye solda yok  :D
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı 34BJK64

Yılın ilk 10 günü stat resmen durmuştu. Ama Time-Lapse görüntülerinde özellikle son 1 haftada statta bayağı bir yol alınmış. Önümüzdeki 20-25 günde kabanın tamamen biteceği kanaatindeyim.  :ishock:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı dropoon

yeni açık üst kat prekast iyi gidiyo beyler

Çevrimdışı Melekcik

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  35 sn.36 saniye önce
canlı yayın kamerasının yerini değiştirmek için çalışmalar başlamıştır...
 :alala: :alala: :alala: :alala: :alala:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  35 sn.36 saniye önce
canlı yayın kamerasının yerini değiştirmek için çalışmalar başlamıştır...
 :alala: :alala: :alala: :alala: :alala:
hoaydaaaa kamerayı çatı için değiştiricekler heralde halatlara mı denk geliyor acaba  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Merhaba millet 10 gündür pek giremedim foruma kacırdığım bir bilgi varsa paylasırmısınız     :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı 34BJK64

BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı ahmetx

Allah bozmasın Eu standartlarında stad yapıyoruz.
1.En yakın tribün saha mesafesi
2.Şeffaf iç halkalı Asma germe çatı .(Türkiyede ilk)
3.Hibrit çim (Türkiyede ilk)
4.Küfeki kaplamalı dış kabuk.(Türkiyede ilk)
5.Asgari tribün çıkışları.(Muadil stadların yarısı kadar)
6.Tamamı açılır kapanır koltuklar.
7.Avrupada en fazla locaya sahip 9. ,dünyada 41. stadyum.
8.Kendi suyunu ve enerjisini üretebilen stadyum(Türkiyede ilk,Avrupada ve Dünyada sayılı) 
9.Teknolojik stadyum((Türkiyede ilk,Avrupada ve dünyada sayılı)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 15:20:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
O değilde ben eski açığın üst katının 5. sırasından aldım kombineyi. Sonra kapalıdan almadığıma pişman oldum o ayrı.

Şimdi sıra sayısı malum. Üşümem inşallah oturduğum yerde zira koltuğumun 11-12 sıra üstü İstanbul  Boğazı Açık hava sahnesi  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli