Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375400 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 15:42:36
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
:duman:
basitçe yaptılar 80 tane ne ki.
prekastçılara bak esas daha kapalı bitmedi :sumo:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çatı için hazırlanan kısımlardan 2 si demirler üzerine oturtulurken eski acık olan takozların üstüne koyuldu neden acaba.. Onlar icinde demirler gelcekmi?

Artık her ince ayrıntıya dikkat eder olduk.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Numaralida 1 testere kiris kalibi daha yatiriliyor 1 tane kaldi toplamda sayi 13 e dustu ay sonuma kadar 10 nun alt8na dusersek iyi olacak 8 e dusse cok iyi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 16:34:05
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Çatı için hazırlanan kısımlardan 2 si demirler üzerine oturtulurken eski acık olan takozların üstüne koyuldu neden acaba.. Onlar icinde demirler gelcekmi?

Artık her ince ayrıntıya dikkat eder olduk.
Nihai yerleri olduğunu sanmıyorum  :iscrewy:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Hava muhalefeti ve yilbasi tatili olmasaydi suan numarali bitmisti 13 testerede yarin hazir olacak eski aciktan devam edecekler artik bu hafta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MERTG

Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı Efe

Eski açık çatı kirişi betonlanıyor? @Efe
evt ordan sonrada tablaya gecebilirler su tablayi bi goremedik tam bittimi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Sonunda şu tribün tablasından kurtuluyoruz gelsin kolonlar gelsin testere kirişleri :sevinc
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca yeni açıkta prekastlar yerleştirildikçe baya heybeti ortaya çıkmaya başladı :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Nihai yerleri olduğunu sanmıyorum  :iscrewy:

Demir üstünde duran blokların üstüne vidalanacaktır bence.

Çevrimdışı Efe

Numarali tribun bu hafta sonu bitecek betonuyla beraber sadece ust enine kirisi kalir eski acikta 1 yada 2 tanede testere kalibi yatirilir gibi gorunuyor ay sonuna kadar baya baya bitecekmis gibi yeni aciktada bi kac testere daha yatar heralde ay sonuna kadar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı umutdogan62

Arkadaşlar şu işaretlediğim profiller bizim stadın ilk paylaşılan görsellerinde detay resmi olarak  vardı sanki. elinizde olan varsa paylaşabilirmi ben bir türlü bulamadım. kolonlar arasında ince uzun profile benzer detay resmi vardı.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar şu işaretlediğim profiller bizim stadın ilk paylaşılan görsellerinde detay resmi olarak  vardı sanki. elinizde olan varsa paylaşabilirmi ben bir türlü bulamadım. kolonlar arasında ince uzun profile benzer detay resmi vardı.
Yanlış hatırlıyorsun bence :D Bizde öyle Profiller yok , Kolon araları boş fakat 2 metre yüksekliğinde CAM var her Sütun arasında :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı umutdogan62

Yanlış hatırlıyorsun bence :D Bizde öyle Profiller yok , Kolon araları boş fakat 2 metre yüksekliğinde CAM var her Sütun arasında :ok:

Yanlış hatırlamıyorum benim bahsettiğim detay resmi daha stada kazma vurulmadan çıkan resimlerdi. ha bu arada her sütun arasında 2 mt cam yok boyunu geçecek cam koymayacaklar bildiğin bel hizasından balkon görevi gören camlar koyulacak.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı Efe

bugün iyi iş yapıldı mı stadda ?
yapıldı 13 testeremiz kaldı sadece eski açık tabla bitti gece betonlanmasını bekliyoruz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Yanlış hatırlamıyorum benim bahsettiğim detay resmi daha stada kazma vurulmadan çıkan resimlerdi. ha bu arada her sütun arasında 2 mt cam yok boyunu geçecek cam koymayacaklar bildiğin bel hizasından balkon görevi gören camlar koyulacak.
Umut senin dediklerini hatırlıyorum sanırım siyah renkteydi ama bütün sütunlerın arasında değil sadece protokol kapısının olduğu yerdeydi @umutdogan62 bir dahada öyle bir detay çıkmadı ilk renderlerde görünüyordu.

Çevrimdışı Deniz

yapıldı 13 testeremiz kaldı sadece eski açık tabla bitti gece betonlanmasını bekliyoruz :)
hayırlısıyla kaba bitsin de rahat edelim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı umutdogan62

Umut senin dediklerini hatırlıyorum sanırım siyah renkteydi ama bütün sütunlerın arasında değil sadece protokol kapısının olduğu yerdeydi @umutdogan62 bir dahada öyle bir detay çıkmadı ilk renderlerde görünüyordu.

Aynen @Necmi  abi ordan aklımda kalmış doğru protokol tribünündeydi vardı öyle bişey bir adet detay resim vardı zaten başkada yoktu. Yaşlı kurt ya unutmuyor işte   :D
1
9
0
3JK

Çevrimiçi Necmi

Aynen @Necmi  abi ordan aklımda kalmış doğru protokol tribünündeydi vardı öyle bişey bir adet detay resim vardı zaten başkada yoktu. Yaşlı kurt ya unutmuyor işte   :D
yaşlı derken :alala:  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı umutdogan62

@Necmi @Yunus Emre Dökmeci buydu işte buldum sonunda. Bundada aralarda bişeyler yapılmış ama necmi abinin dediği gibi protokol tribüne yapılmış ve ilk çıkan görseldi.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı umutdogan62

yaşlı derken :alala:  :bandit: :bandit:

Pardon abi yanlış cümle kurmuşum. :D Bizden gençsin maşallah. Allah sağlıklı yaşam versin abime
1
9
0
3JK

Çevrimdışı Efe

fışkırtıcıyı bekliyorum son tabla için daha hareket yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yash26

O salonun alanı çok küçük orası olmaz işaretlediğim futbol sahaları olabilir.

Futbol sahasıyla birlikte bir tarafında yeni yapılmış altyapı binası öbür tarafındada şan öktem eski kamp binası var.. fulyadaki alan spor kompleksi için çok daha uygun bir alan. Altyapıyı biyere taşıyınca orası çok uygun bir alan olucaktır
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI