Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372344 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Bizim locaları kalıpçı mı dizayn ediyor sanıyorsun  :alala: :steamed: :steamed: :steamed:
@Deniz
Beklerim  :evillol:  yapan mimar neye göre yapıyor  :iscrewy: her dizayn diğeriyle aynı... home oficce gibi de kullanacaklar ? ona göre yapılırsa...
Locaların network sistemleri kadar stat dışında çekilmeli... homa oficce olacak orada olan sistem sistem içinte sızıntılara neden olur paylaşılan dosya ağ içinde herkes görebilir  :evillol:
localar ile klüp kendi ağ sistemi tamamen ayrı sistemde olmalı... alt yapı güvenliği içinde önemli

ysariusta

• Ziyaretçi

@Deniz bak bakalım. O tavanı evime yaptıracam koydum kafaya. Önce ev almak lazım tabi o başka.

Çevrimdışı Deniz

@Deniz
Beklerim  :evillol:  yapan mimar neye göre yapıyor  :iscrewy: her dizayn diğeriyle aynı... home oficce gibi de kullanacaklar ? ona göre yapılırsa...
Locaların network sistemleri kadar stat dışında çekilmeli... homa oficce olacak orada olan sistem sistem içinte sızıntılara neden olur paylaşılan dosya ağ içinde herkes görebilir  :evillol:
localar ile klüp kendi ağ sistemi tamamen ayrı sistemde olmalı... alt yapı güvenliği içinde önemli
Türkiyenin ilk akıllı stadyumunda ,ilk kez 4G teknolojisinin kullanılacağı stadyumda bunlar atlanır mı @ALI RIZA bey  :bandit: :bandit: .Home office olarak orayı kullanacak şirketler zaten network tabanları epey kuvvetli şirketler olacaktır.Oracle bunun için her sene milyar dolarlar harcıyor ve bu şirketler müşterisi.Aynı ağda bile olsalar sağlam şirketlerin databaselerine access yapamazlar  :eyes
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

@Deniz bak bakalım. O tavanı evime yaptıracam koydum kafaya. Önce ev almak lazım tabi o başka.
@Yunus abi inşallah ev alırsın daha iyisini yaptırırsın  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus abi inşallah ev alırsın daha iyisini yaptırırsın  :D
Bu adamı sırf bu tasarımı için bile alırdım stada. Ama kaşesi pahalıdır. Duvarı ve köşeyi çok beğenmiştim izlediğimde. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Mimar olursa @anilt a yaptıracam evi ben.  :D

Çevrimdışı Anıl

Bu adamı sırf bu tasarımı için bile alırdım stada. Ama kaşesi pahalıdır. Duvarı ve köşeyi çok beğenmiştim izlediğimde. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Mimar olursa @anilt a yaptıracam evi ben.  :D
Şimdilik mimar olmak gibi bir düşüncem yok ama olursam da 6 sene sonra en erken, emin misin @Yunus abi :alala: :D

Çevrimdışı ilhan

@Yunus sayende ilk defa seyrettim mükemmel bişey yaa bu. Ulen para sen nelere kadirsin  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Türkiyenin ilk akıllı stadyumunda ,ilk kez 4G teknolojisinin kullanılacağı stadyumda bunlar atlanır mı @ALI RIZA bey  :bandit: :bandit: .Home office olarak orayı kullanacak şirketler zaten network tabanları epey kuvvetli şirketler olacaktır.Oracle bunun için her sene milyar dolarlar harcıyor ve bu şirketler müşterisi.Aynı ağda bile olsalar sağlam şirketlerin databaselerine access yapamazlar  :eyes
Eşşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım da sonra sorun çıkmasın...! Oracle çalışıyor da bakalım ne gibi, sistem sunacaklar stada hala açıklamalarıdan ibaret değildir otobüs çıkış vs stat ağız vs geçsinler daha ileri düşünsünler... App maç zamanı stat dışında da güncel bilgiyle çalışsın 7/24 aktic hatta stat için kameralarla izlensin maç zamanı pasif alınsın..! Ağ sistemleri üzerinden network konusarak değil bir demo proje göstermeleri lazım örnek hangi takım sistemi gibi olacak onun ilerisi olacak beyan edildi mi ?@Deniz

ysariusta

• Ziyaretçi

Şimdilik mimar olmak gibi bir düşüncem yok ama olursam da 6 sene sonra en erken, emin misin @Yunus abi :alala: :D
10 sene de pişmeni bekleriz... Sıkıntı yok anılcım. azıcık yahudi beyni var bende eve para bağlamam.

Çevrimdışı Deniz

Abi benim kuzenim mimar o da ünlü firmalara proje ve tasarım işleri yapıyor birkaç örnek evini görme fırsatım oldu gerçekten çok güzel şeyler çıkıyor ortaya  :)

Bu arada bizim stadı yapan Bünyamin bu mimarın kat be katı ünlü istese o da güzel şeyler çıkartır ortaya.Tabi bu adamı da beğenerek takip ediyorum rast geldikçe .Güzel şeyler çıkartıyor ortaya  :)

Çevrimdışı izorlu85

Selam arkadaşlar az önce havaalnından evime geldim.

İstanbulda güzel anlar yaşamam da emeği geçen  @bjk_mabet 'e @Necmi abiye @Yunus Emre Dökmeci ye sonsuz teşekkürlerimi tekrardan bildirmek istiyorum. ( Necmi abi sohbet etmekten bi foto çekilmeyi unutmuşuz ya :) )

İstanbula giderken aklımın ucundan geçmezdi stadı gezeceğim. Ama  gezdim gördüm mutlu oldum duyugulandım. Ne  fotolardaki gibi ufak tefek ne dedikleri gibi yap boz gibi daha hızlı yapılacak bi yapı. bence  işlerin ilerleyişi duyduğum engellemeler ve mani olanlara rağmen stad gerçekden harika bi hızla ilerliyor. Merak eden görmeyen arkadaşlara şunu diyebilirim ki gerçekden bi tarihe  tanıklık ediyoruz.

Hee 2. katdan bilet alan arkadaşlar umarım yükseklik korkunuz yoktur. O eğimde maç izlemek ayrı bi güzel ve zor  o tribünler  önünde rakip olarak maça çıkmak ççoooooook daha ayrı bir zor. ne demek istediğimi stada gittiğinizde anlayacaksınız.

Şimdilik herkese iyi geceler 2 martda tekrar istanbulda  olucam işim gereği inşallah  o zamana kadar kaba tamamen biter.
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 02:15:35 izorlu85 ]
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ALI RIZA

Selam arkadaşlar az önce havaalnından evime geldim.

İstanbulda güzel anlar yaşamam da emeği geçen  Bjk_mabet 'e Necmi abiye Yunus Emre Dökmeci ye sonsuz teşekkürlerimi tekrardan bildirmek istiyorum. ( Necmi abi sohbet etmekten bi foto çekilmeyi unutmuşuz ya :) )

İstanbula giderken aklımın ucundan geçmezdi stadı gezeceğim. Ama  gezdim gördüm mutlu oldum duyugulandım. Ne  fotolardaki gibi ufak tefek ne dedikleri gibi yap boz gibi daha hızlı yapılacak bi yapı. bence  işlerin ilerleyişi duyduğum engellemeler ve mani olanlara rağmen stad gerçekden harika bi hızla ilerliyor. Merak eden görmeyen arkadaşlara şunu diyebilirim ki gerçekden bi tarihe  tanıklık ediyoruz.

Hee 2. katdan bilet alan arkadaşlar umarım yükseklik korkunuz yoktur. O eğimde maç izlemek ayrı bi güzel ve zor  o tribünler  önünde rakip olarak maça çıkmak ççoooooook daha ayrı bir zor. ne demek istediğimi stada gittiğinizde anlayacaksınız.

Şimdilik herkese iyi geceler 2 martda tekrar istanbulda  olucam işim gereği inşallah  o zamana kadar kaba tamamen biter.
Ohh oHH süper resmen şimdi rakipler ve lick tv düşünsün

Çevrimdışı izorlu85

Ohh oHH süper resmen şimdi rakipler ve lick tv düşünsün

Valla rakipler altlarına sıççak bizim futbolcularda korkmasa bari  :biggrinking: :biggrinking:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Deniz

Bu forum çatısı altında siyasi mesajlara izin vermiyoruz hangi düşüncede olursa olsun bütün siyasi mesajlar silinecektir burada tek bir payda var o da Beşiktaş.

Çevrimdışı dropoon

daha öncede paylaşıldı sanırım ama çatı işi yaklaştı izlemekte fayda var

Çevrimdışı beşiktaşk

daha öncede paylaşıldı sanırım ama çatı işi yaklaştı izlemekte fayda var

inşallah bizim çatıda böyle olur bu süper vallaha :) peki yöntem aynı şekilde mi olacak?

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Espanyol maçlarını izlerken heyecanlanmaya başlıyorum . Bizim stadın tribunleri bundan baskılı duracak :halay:

@bjk_mabet ten yeni loca örnekleri

3.Sınıf Cafe gibi olmuş. Harcanacak para yerine hayır işlensin. Çok ucuz özensiz yapı market showroom'un dan toplanmış gibi.

Ek: Parke yi yazmadım diye içime sinmedi. Epoksi olsun brüt beton üzeri sürme olsun ama o renk kalitede parke nedir.

Bence ortak mahallerdeki tuvaletlerdeki duvar detaylarını üreten mimar ile bunu yapan aynı olamaz.

Ek2 : İnce işlerde özen bir yerde bırakılırsa, TT Arena'daki yağmura trafik kukası çözüm fotoları benzerleri bizdede olur.
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 09:34:00 bir var bir yok ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar Yasaklı Link[/member]  bugün foto çekmeye gidememiş işleri dolayısı ile bilginiz olsun.....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Herkese gunaydin... bugun kac prekast takilacak bakalimm.... :money:

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Oktay

3.Sınıf Cafe gibi olmuş. Harcanacak para yerine hayır işlensin. Çok ucuz özensiz yapı market showroom'un dan toplanmış gibi.

Ek: Parke yi yazmadım diye içime sinmedi. Epoksi olsun brüt beton üzeri sürme olsun ama o renk kalitede parke nedir.

Bence ortak mahallerdeki tuvaletlerdeki duvar detaylarını üreten mimar ile bunu yapan aynı olamaz.

Ek2 : İnce işlerde özen bir yerde bırakılırsa, TT Arena'daki yağmura trafik kukası çözüm fotoları benzerleri bizdede olur.

bu forumda çok acayip yorumlar okudum senin bu yorumun TOP 10 da 1. sıraya çıkardım :evillol: :evillol:
böyle özgün yorumlarının devamını bekliyorum :D

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus sayende ilk defa seyrettim mükemmel bişey yaa bu. Ulen para sen nelere kadirsin  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Bi şey yok abi onda. Çok pahalı bir durum değil inan bana. O plastik aksam kolay. Bronz duvar apliği para tutar birde tasarım B J K koltuklar. O kadar. oda olsa olsa 5 6 000 hepsine. İşçilik hariç.

Çevrimdışı FARUK

Fikret Orman :  konuşmanin sonundaki bir virgülü kaydirip istediğiniz yere cekiyorsunuz
Örneğin dün stat in bu sezona yetişmesi zor ama yeni sezonda stadımızda olacağız dedim
Bunu alıp gelecek sezona yetişmesi zor şeklinde yansıtıp 2016 ya sarkacagi anlamını çıkardılar