Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372612 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dropoon

localar çok aydınlık ve boş duruyor. bence piano black renkler tasarımlar kullanılsa çok daha zengin gözükür.
bide o beyaz bar çok emanet duruor

Çevrimdışı umit

Arkadaslar o stad seneye neyapip edip yetisir baska secenegimiz yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 23:46:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kombineli Koltuğumuza sticker filan yapıştırmak serbest mi adımı filan kazırım belki  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 23:47:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
localar çok aydınlık ve boş duruyor. bence piano black renkler tasarımlar kullanılsa çok daha zengin gözükür.

Tuvalet duvarları son resimdeki gibi şık siyah olmalıydı ben hiç beğenmedim çıkan fotolardakini.

Bilmiyorum birçok şey istediğim gibi  beklediğim gibi olmuyor zaten ben atmosfer ve sesin dağılmamasıyla ilgileniyorum artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet92

Prekast montajının gece yapılması mümkün değil mi ?

Çevrimdışı ALI RIZA

locaları evim şahane mimari sanki yapacaktı  :alala: öyle mi hatırlıyorum onu statta görmüşlerdi onalara verilemez mi ? dizayn ekibi onları olmalı bence  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

ben eski istanbul un gecekondu evlerinde doğmuş birisi olarak hepsi bana şahane gibi geldi.herkesin fikrine de saygı duyarım . :tabe:

Çevrimdışı dropoon

localarda bırazda fanatızm olmalı. ofisin kralı var zaten locaya gelcek adamda ruh katmak lazm. bıde bu renk lamınatı kım sunduysa ıslak odun yemınlen

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 00:06:00
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Yöneticilik zaten akıl oyunları üzerine yapılmaz mı  :D

Söz konusuda fikret başkan olunca, 40 tilki dönüyordur, bizim ki tilkilerden birini tahmin etmek  :evillol:
:super: :ok: :claps:

Çevrimdışı Efe

ay sonu yine hava soğuyor yağmur ve kar geliyor yandık valla havadan çekeceğimiz var  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

ay sonu yine hava soğuyor yağmur ve kar geliyor yandık valla havadan çekeceğimiz var  :D
Bu ay bitsinde hep bizi mi buluyor :) 3-5 gün güzel çalıştık gönlümüzü hoş ettik :)

Çevrimdışı Balasagun

Çok güzel oldu bu abi gerçekten tartışmaya değer bi konu.
Fikir alalım :super:
Benim olmazsa olmazım mini bar  :evillol:

Bence önemli olan camlardaki çerçevelerin ince olması. Şuan ki hali evdeki balkon kapısına benziyor. İç dizaynı halledilir bir şekilde sonradan.

Çevrimdışı ahmet türker

aynı kafadayız ilhan kardeşim ,mini bar olsun ayakta kalmaya da razıyız. :ok:

Çevrimiçi Necmi

tamam bar olsunda minisi olmasın bu takıma mini bar kafi gelmez ilk 80 dakikada biter o son on dakika nasıl geçecek onuda düşünmek lazım ondan sonra ne renk olmuş önemi kalmıyor zaten locaya girdikten 5 dakika sonra biz her şeyi siyah beyaz görürüz koltuğada gerek yok ondan sonra her yer koltuk kalın pervazda önemli değil çift göreceğimiz için pervazları görmeyeceğiz işin özeti bir bar koymaları yeterli masraf yapmasınlar boşuna

Çevrimdışı Volkan Başaran

Benim işyerimdeki koltuktan farkı yok locaların oturma yerlerinin

O nedir öyle ya

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Sahin53

Bu localar zaten farklı değil gibi tasarım olarak, şahsen örnek olarak farklı bir tarz tasarım yapmalarını beklerdim.
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 00:53:57
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
tamam bar olsunda minisi olmasın bu takıma mini bar kafi gelmez ilk 80 dakikada biter o son on dakika nasıl geçecek onuda düşünmek lazım ondan sonra ne renk olmuş önemi kalmıyor zaten locaya girdikten 5 dakika sonra biz her şeyi siyah beyaz görürüz koltuğada gerek yok ondan sonra her yer koltuk kalın pervazda önemli değil çift göreceğimiz için pervazları görmeyeceğiz işin özeti bir bar koymaları yeterli masraf yapmasınlar boşuna
abi son 10 dakika için yani biz o dakikalara "Beşiktaş kanseri" dakikaları diyoruz bir kemoterapi aleti bir tanede kardiyolog doktor almak lazım  :D :D
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 00:59:45 Mehmet ]

Çevrimdışı Deniz

locaları evim şahane mimari sanki yapacaktı  :alala: öyle mi hatırlıyorum onu statta görmüşlerdi onalara verilemez mi ? dizayn ekibi onları olmalı bence  :evillol:
He moda merkezinde de Bu Tarz Benim yarışmasnı yapacaklar  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı smtcglr

Kaba inşaat şubat ortasına biter mi acaba  :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ALI RIZA

He moda merkezinde de Bu Tarz Benim yarışmasnı yapacaklar  :kop: :kop: :kop:
adam mimar @Deniz localara dizayn yapabilir... 50 kere deneme yanılma yapmayalım...!

Çevrimdışı haluk.m

Bizim taraftar çok acayip.  burayı okuyorum sanki yazan her 10 kişiden 9 loca almış  :lol:
Standart bir şey yapılır geçilir bırakın bunu loca alan 140 kişi düşünsün  :iscrewy:   

140 tane loca sahibi mutlu olacak diye 5*10m €/$ fazla masrafa gerek yok.  alanlar içerideki mobilyalar için almıyor o locayı.

Çevrimdışı Deniz

adam mimar @Deniz localara dizayn yapabilir... 50 kere deneme yanılma yapmayalım....
Bizim locaları kalıpçı mı dizayn ediyor sanıyorsun  :alala: :steamed: :steamed: :steamed:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba