Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372685 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cisse557

Stat dışına kameralar takılsın küfeki taşlarına zarar verenler tespit edilip vermiş olduğu zararları ödesinler. Değil zarar vermek bi daha kolona dokunamazlar bile.

Çevrimdışı Türkay

Küfekilere böyle bir şey yapılabilir belki

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Aynen baya kalın. @Necmi abi bu kadar kalınlığa rağmen tekmeyle falan kırılır mı ya bunlar :alala:
o taşlar kalın olarak gördüğünüz iki taştır zarar görmesin diye işlenmiş yüzeyleri üst üste getirilerek paletlenmiştir sanırım kalınlık 5 cm kadardır. küfegiyi sağlam bir yumrukla bile kırarsın ama aradan zaman geçtiğinde iyice sertleşir mukavemeti artar şu an peynir gibidir tırnağınla bile çizersin zamanla havadaki karbondioksit taşın içine nüfus ettikçe taşı sertleştiriyor @anilt

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 18:22:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
kendi adıma dışarıdan testere kirişlerinin , prekast altlarının dışarıdan gözükmesini sevmiyorum

şu tarz bir çalışma yapılabilirmi

fotoşok terk  :evillol: :ishock:

Yalnız bu resim çok hoşuma gitti benim  :icool:

Gece böyle gözüksün bizimki de tamamdır benim gözümde anıt  mezar gibi içine de gs'yi gömer fatihasız göndeririz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı testerekiriş

Küfekiler baya kalınmış ama

bu büyük alan restorant mı olacaktı ? maç günleri dışında hizmet verecek dıye hatırlıyorum ? iyi çay içilir burda  :lol:
Bu Asla Veda Değil !

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi bugünkü Kufeki yapılan alanı degerlendirrisen cok yavaş değilmi tabi resimlerin haricinde biyerde çalışma yoksaa
dün söylemiştim bir nevi örnek ve hizalama falan yapılıyor gerçek anlamda işi bir hafta beklemek lazım şu an erken bir usta çalışıyordur. bir usta ortalama günde 5 metrekare civarı yapar. orda dün bugün çalışıldı toplasan on metrekare civarı yapılmış iki sıra 50 cm den bir metre yapar kolon açılımıda 5 metre civarıdır. toplamda bir kolon 5 metre kare civarı eder oda bir ustanın günlük emeğidir. Bazen düz alanda 7-8 metreye çıktıklarıda olur ama burda sürekli köşe dönüyorlar. Normal @serti67

Çevrimiçi Necmi

Yalnız bu resim çok hoşuma gitti benim  :icool:

Gece böyle gözüksün bizimki de tamamdır benim gözümde anıt  mezar gibi içine de gs'yi gömer fatihasız göndeririz  :evillol:
resme bakınca içinden mumya falan çıkacak gibi geliyor insan gece dolaşmaya tırsar :evillol:

Çevrimiçi Necmi

bu büyük alan restorant mı olacaktı ? maç günleri dışında hizmet verecek dıye hatırlıyorum ? iyi çay içilir burda  :lol:
yok restoranlar içerde orası teras dolaşım alanı cafe falan düşünebilirler geliri iyi olur.

Çevrimdışı Türkay

yok restoranlar içerde orası teras dolaşım alanı cafe falan düşünebilirler geliri iyi olur.

Bahar da maç öncesi ekmek arası yemek müthiş olur burada statın en güzel yerlerinden biri bence  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Bizim baskan orda dolasandan 30 lira alir öyle dolastirir :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ozan062

haydaaa o koca koca metrekareleri baskan soylemişti abi yani orada en pahalı restaurantlar olacak bogaz manzarasına bakacaklar demişti

zaten ben o gun anladım bu işin olmucagını ama baskan bunu anlatarak beni tekrardan hayal kırıklıgına ugrattı simdi:((

amaa soyle birsey var mac gunleri haric yanlız bu faaliyetler rahatlıkla yapılır oyle birsey soz konusuysa tamam eyvallah ama hiç boyle bir işe girişilmicekse hayal kırıklıgına ugrarım :bawling:

[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 19:26:34 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 19:34:21
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 19:35:12
@Mehmet dün fotoğraf istermisiniz diye sormuştu ama bir daha haber alınamadı  :tabe:

İkindi resimleri hiç fena olmazdı.  GokhanTurkmen ve Bjk_mabet te resim atmıyor bugün.

mission complated  :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 19:35:54
Bizim baskan orda dolasandan 30 lira alir öyle dolastirir :evillol:
:kop: :kop: affetmez hele bir iş adamı geçse ordan transfer yaptırır  :kop:

Çevrimdışı Efe

eski açık tabla büyümüş perdeler betonlandıktan sonra numaralı gibi arka perdelere tabla oluşturulmuş buda tablanın büyüdüğünü yürüyüş yolunun eski açık kavisine kadar geldiğini gösteriyor tabla betonlaması için biraz daha bekleyebiliriz çok sıkıntı değil nasıl olsa testereler devam ediyor :halay:
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 19:50:56 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Umarım ve dilerim, fabrikasında vs takılmaya hazır 1-2 kolon kaplayabilecek yeterlilikte küfeki taşı muhafaza ederler bizim için.

Atıyorum 2 yıl sonra itin biri gitti kırdı iki parçasını yada boyadı spreyledi vs.

Direk buradan takviye ile, hemen hemen aynı görüntüde parçayı alıp monte edebilmeliyiz. Yoksa siyahla beyaz kadar farklı durur.

Umarım anlatabilmişimdir. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni açık üst köşede prekast fazla yerleştirmediler sanırım ? delme işlemi her prekastta farklı yerde mi toplu halde tüm testerelerin yerleri yapılamaz mı acaba ? sabah kaldır montajla pat pat pat diye  :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

:kop: :kop: affetmez hele bir iş adamı geçse ordan transfer yaptırır  :kop:
mehmet  kardeşim fotolar için teşekkürler .başkan kokoreç ve köfte ekmek ekibi kurmuş, maçlarda bu ekibin dışında kimseye sattırmayacakmış. :lol:  :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

formula 1 izleyenler bilir , start finish düzlüğü vardır. son düzlükte en yüksek hıza ulaşılır.. galiba o evredeyiz şu an
@sallapati son düzlük bence açılmadan önceki son 2 hafta olacaktır. Ya da son hafta neyse işte. Kaba inşaat için söylediğin doğru ama o zaman pek çok firma bitiş için çabalayacak. Küfenki çim  koltuk elektrik vs vs

Çevrimdışı nannan

Beyler çok özür dilerim konu dışı
Hazırlık maçı için yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok makbule geçer.

Çevrimdışı ALI RIZA

Beyler çok özür dilerim konu dışı
Hazırlık maçı için yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok makbule geçer.
Özelden irtibata geç  :ok:

Çevrimdışı altan0348

Çevrimdışı alperseyhanli

Çiçeklerin kalıp işleri bitti
Eski açıkta rampa civarında biraz daha iş yok mu? Yoksa oralarda mı bitti?
--

Çevrimdışı serti67

dün söylemiştim bir nevi örnek ve hizalama falan yapılıyor gerçek anlamda işi bir hafta beklemek lazım şu an erken bir usta çalışıyordur. bir usta ortalama günde 5 metrekare civarı yapar. orda dün bugün çalışıldı toplasan on metrekare civarı yapılmış iki sıra 50 cm den bir metre yapar kolon açılımıda 5 metre civarıdır. toplamda bir kolon 5 metre kare civarı eder oda bir ustanın günlük emeğidir. Bazen düz alanda 7-8 metreye çıktıklarıda olur ama burda sürekli köşe dönüyorlar. Normal @serti67
abı teşekkür ederım üşenmeden bole uzn cevap verdın zahmet oldu anladım abıı usta sayısıs artmasını beklıcez gerçek hızı görmek ıcın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS