Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376366 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun_bjk

o iş belediye arazisini bize verdiğinde olacak bir durum du şu an belediye arazisini kullanmıyoruz otopark bizim ve kullanım hakkıda bize ait
tesekkurler necmi bey bu konuda hala farklı görüşler var hatta öğleden önce deniz bey sizin söylediğinizin aksi durumda olacağımızı yazmış.

Çevrimdışı Türkay

Siyasetten uzak konu dışı bi konu. | Beşiktaş, Antalya'da antreman yaparken, antreman yaptığı sahanın elektriği kesildi.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Doğukan E.

Siyasetten uzak konu dışı bi konu. | Beşiktaş, Antalya'da antreman yaparken, antreman yaptığı sahanın elektriği kesildi.

Takım İnönüden başka bi yeden elektirk alamıyor artık bence Bi zulimpiyat bi bu daha neresi çıkar bakalım

Çevrimdışı Rizzi

Bu arada bu inönü'nün ışıklarımıymış. Söküldükten sonra buraya getirlimiş. Futbolcular inanmamış.

Çevrimdışı Necmi

tesekkurler necmi bey bu konuda hala farklı görüşler var hatta öğleden önce deniz bey sizin söylediğinizin aksi durumda olacağımızı yazmış.
öyle bir şey yok belediyeye otoparkmı yapıyoruz o iş belediyenin arazisinde belediye kendisi otopark yapacaktı maç günleride bizim kullanımımıza verecekti ama göründüğü gibi otopark yapmadılar bunun konuşulacak bir durumu yok bu arazi 49 yıllığına bize ait tüm gelirleride öyle her söylenene inanmamak gerekiyor mesela o arazide bize verilmişti bakan düzeyinde söylendi bas bas bağırıldı iett arazisinide Beşiktaşa verdik diye hani nerde demekki her söylenene inanmamak gerekiyor bu arazi belediyeye ait değilki belediye hak talep etsin otoparkı işletsin arazi bakanlığa ait stad Beşiktaşa ait belediye bu işin neresinde @tayfun_bjk

Çevrimdışı Melekcik

Herkese iyi aksamlar. Simdi bu konuda espiri yapicağımda yanlış anlaşılacak ya neyse. Toplum olarak espiri şakalaşma olayında sona geldik artık kimsenin kimseye taamülü kalmamış yazık  :bandit:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı dropoon

konya stadındaki trabzonspor maçında tv de ışıklandırma çok kötüydü. ışık kameranın içine içine giriyor gibiydi sanki. yeşil zemin göremedik kontrastı falan çok kötüydü bence kamera ayarından değilde konyada ışıklandırmalardan. umarım bizde yeşili buram buram alırız

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Foto yokmu foto? en azından 1 kolon bitirilmiştir herhalde ya.

Çevrimdışı Deniz

Stadin isiklandirmasini ihale ile mi verecekler yoksa direk bir firma ile mi anlasacaklar ??bence cok onemli bir konu toki stadinda aydinlatma cok kotu tvye de cok kotu bir goruntu geliyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Stadin isiklandirmasini ihale ile mi verecekler yoksa direk bir firma ile mi anlasacaklar ??bence cok onemli bir konu toki stadinda aydinlatma cok kotu tvye de cok kotu bir goruntu geliyor..

Başkan parça parça bütün firmalara örnek yaptırır  :lol:

Çevrimdışı Deniz

Başkan parça parça bütün firmalara örnek yaptırır  :lol:
Aslinda bu iste uzman firmalar var.onlara verse dis kufekilerin aydinlatmasini,cati aydinlatmasini falan yapsalar cok guzel olur :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Son günlerde görülen ılık havanın kimseyi aldatmaması gerektiğini de vurgulayan Köse, Ocak'ın 23'ünden sonra başta İstanbul olmak üzere yurdun tamamını etkileyecek olan soğuk bir havanın kapıda olduğunu ve kar yağışlarının yeniden başlayacağını aktardı.

50 GÜNLÜK ESAS KIŞA HAZIR OLUN

Kışın ilk yarısının 30 Ocak itibari ile biteceğini ve esas kar yağışlarının Şubat başı ile görülmeye başlanacağını buna ise sezon başı "Hamsin" denildiğini aktaran Köse, ‘'Şu an biz eski atalarımızın tabirine göre zemheriyi yaşıyoruz. Yani kışın ilk yarısını ,ilk kırk günlük süreci yaşıyoruz. Ondan sonrasında elli gün sürecek kışın esas yarısını göreceğiz." dedi.

KAR KALINLIĞI 3 METREYİ BULACAK

Doğu Anadolu bölgesinin geçen sene ile kıyaslanmayacak şekilde bu yıl bol yağış aldığını söyleyen Köse, Bitlis'te daha şimdiden 1 metre karın olduğunu ancak bölgede de kışın daha yeni başladığını ve önümüzdeki haftalarda Bitlis'te kar kalınlığının 3 metreye dayanacağını tahmin ettiklerini söyledi.

SON 20 YILIN EN ÇETİN KIŞI YAŞANACAK

Yurt genelinde beklenen soğuk hava ve yağışların belli periyotlar halinde Mart sonuna kadar yayılacağını dile getiren Köse, diğer yıllara göre bir kıyaslama yapılması halinde ise bu yılın son 20 yılın en çetin kışının yaşanacağına dikkat çekti.

---------------------

Kısaca diyoki biran önce stadınızın kabasını bitirin : )

Çevrimdışı Türkay

Aslinda bu iste uzman firmalar var.onlara verse dis kufekilerin aydinlatmasini,cati aydinlatmasini falan yapsalar cok guzel olur :bandit:

En iyisinin yapılacağını düsünüyorum ben mevzu stat olunca ucuza kaçmıyoruz çok güzel oluyor  :bandit:

Çevrimdışı toonch

Eski açıktaki moda alanı nasıl kullanılacak? Defileler için mi?
O boşluğun amacı ne? Sadece tavan yüksekliğini arttırmak için mi?
Boyutu kıyaslayabileceğimiz bir obje olmadığından sanki çok büyük bir alan gibi gözükmüyor. Boyutları ne? (En boy yükseklik)

Çevrimdışı Necmi

Bakın arkadaşlar bizlere karşı bazı eleştiriler oluyor saygı duyarım ama hak vermiyorum bizim burda yapmak istediğimiz şey burda her görüşte Beşiktaşlının girip Beşiktaşla ilgili konuları paylaşabileceği bir ortam yaratabilmek ama arada bazı ufak tefek konu sapmalarıda olacaktır her Beşiktaşlınında buna hoş görüyle bakması gerekiyor kutuplaşmayalım bir tane Beşiktaş var ara ara bize imalarda bulunuyorlar belli siyasi görüşe pirim verdiğimiz yönünde burda bir çok insanla tanışıyoruz her gün buna yenileri ekleniyor bırakın forumu dışarda bile benim siyaset konuştuğuma kimse şahit oldumu çıksın burda söylesin Beşiktaşla ilgili bir konuyu tartışmak siyaset konuşmak değildir burda belkide en fazla tartıştığım fikirlerimin zıt olduğu kişi @Oktay dır ama biz onunla birlikte bir çok maçı seyrettik birlikte sevindik birlikte üzüldük hatta yunanistana asteras maçınada birlikte gittik artık bu tip ayrımcılığı bırakalım konu Beşiktaşımızın menfaatiyse sonuna kadar konuşalım ama sadece Beşiktaşımızın çıkarlarını düşünerek yapalım bunu Beşiktaşa ramen birilerini savunmayalım burdaki ortak payda Beşiktaştır. Her Beşiktaşlı benim için değerlidir.kimsenin siyasi düşüncesi beni ilgilendirmiyor kimsede burdan siyasi düşüncesinden dolayı atılmadı şu ana kadar 7-8 kişinin üyeliği silindi bunların tamamıda kişiye küfür ve hakaretten oldu ve bunların hiç biride muhafezakar düşünceye sahip değildi yani düşündüğünüz gibi burda siyasi düşüncesinden dolayı kimseyi doğramıyoruz her düşünceye adil baktığımızı düşünüyorum denetçileride farklı düşüncede insanlardan seçiyoruzki tarafsız duruşumuz sürebilsin ama genede unutulmaması gerekir her türde eleştiriye açığız bunu yapmaktan çekinmeyin insanlar eleştirilerle düzelir varsa hatamız görmüş oluruz ve arkadaşlar sıkıntılı mesajları mutlaka Moderatöre rapor et tuşunu kullanarak raporlayın bizden her mesajı görmemizi beklemeyin burayı hepimiz birlikte düzgün tutabiliriz ama lütfen bunuda düzgün kullanın şikayet ettiğiniz kişinin bir Beşiktaşlı olduğunu unutmayın biz her gelen şikayeti okuyoruz ve gereken yaptırımı ortak kararla alıyoruz. Küfür ve hakarete asla taviz yok zaten çok ender yaşadığımız bir şey ve genelde buranın misyonunu anlayamayan yeni üyelerde yaşanıyor onun dışında kişilere gerekli uyarıyı yapıyoruz ve bunuda şikayet edene bile açık etmiyoruz şikayetleriniz boşa gitmiyor gerçi şu ana kadar gelen şikayet sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor :D

Çevrimdışı Necmi

Deniz aydınlatma işleri sanırım bir Amerikan firmasına verilmiş öyle duydum yani kafalarına göre sağa sola ampul takmayacaklar :D

Çevrimdışı Necmi

Son günlerde görülen ılık havanın kimseyi aldatmaması gerektiğini de vurgulayan Köse, Ocak'ın 23'ünden sonra başta İstanbul olmak üzere yurdun tamamını etkileyecek olan soğuk bir havanın kapıda olduğunu ve kar yağışlarının yeniden başlayacağını aktardı.

Kışın ilk yarısının 30 Ocak itibari ile biteceğini ve esas kar yağışlarının Şubat başı ile görülmeye başlanacağını buna ise sezon başı "Hamsin" denildiğini aktaran Köse, ‘'Şu an biz eski atalarımızın tabirine göre zemheriyi yaşıyoruz. Yani kışın ilk yarısını ,ilk kırk günlük süreci yaşıyoruz. Ondan sonrasında elli gün sürecek kışın esas yarısını göreceğiz." dedi.

Doğu Anadolu bölgesinin geçen sene ile kıyaslanmayacak şekilde bu yıl bol yağış aldığını söyleyen Köse, Bitlis'te daha şimdiden 1 metre karın olduğunu ancak bölgede de kışın daha yeni başladığını ve önümüzdeki haftalarda Bitlis'te kar kalınlığının 3 metreye dayanacağını tahmin ettiklerini söyledi.

Yurt genelinde beklenen soğuk hava ve yağışların belli periyotlar halinde Mart sonuna kadar yayılacağını dile getiren Köse, diğer yıllara göre bir kıyaslama yapılması halinde ise bu yılın son 20 yılın en çetin kışının yaşanacağına dikkat çekti.

---------------------

içimi kararttın :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Temizlikte üzerine tanımıyorum öğretsene banada  :kop: :kop:
zaten bir gün forumu toptan temizleyecek diye korkuyorum :bandit:

Çevrimdışı Tolga

---------------------

Bugün bundan bahsetmiştim bende.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Havaların pekte lehimize olmadığı gerçek. O yüzden, artık kim nasıl ulaşır yönetime bilmiyorum ama firmalara biraz daha ödeme çıkartarak ek çalışan ve ekipman talep etmeliler. 40 gün sürecek inşaatı 25 güne çekmek bile kardır bu şartlarda.

Yoksa işimiz gerçekten zor ve yönetimede harika bir bahane olur.

Çevrimdışı Deniz

Deniz aydınlatma işleri sanırım bir Amerikan firmasına verilmiş öyle duydum yani kafalarına göre sağa sola ampul takmayacaklar :D
Amerikan firması ?  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

4 kere Yankee stadyumunda maç izledim aydınlatmasına hayran kalmıştım hatta burada fotosunu da paylaşmıştım eğer amerikalılar yapacaksa en iyi aydınlatmayı görecez demektir :)

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Kemal

Necmi abi boşverin, ya Bitlis'te stad yapsaydık diye düşünüp pozitife bağlayalım : )

Çevrimdışı Erol Akçınar

Bugün @bjk_mabet abinin sayesinde stadı gezme fırsatım oldu kendisine çok teşekkür ederim,stadımız gerçekten resimlerden gördüğümüzden çok çok büyük(eşşekk kadar) 1 saatte turladık desem yeridir ve harika bir şaheser ortaya çıkıyor gelen deplasman takımı çıkamayacak bunu rahatlıkla söyleyeyim :) gezdiğimde çektiğim bir kaç foto ve videoyuda paylaşıyorum.

Çevrimdışı Deniz

Bugün @bjk_mabet abinin sayesinde stadı gezme fırsatım oldu kendisine çok teşekkür ederim,stadımız gerçekten resimlerden gördüğümüzden çok çok büyük(eşşekk kadar) 1 saatte turladık desem yeridir ve harika bir şaheser ortaya çıkıyor gelen deplasman takımı çıkamayacak bunu rahatlıkla söyleyeyim :) gezdiğimde çektiğim bir kaç foto ve videoyuda paylaşıyorum.
Oo Erol sürpriz oldu ilaç gibi geldi kardeşim eline sağlık  :)