Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377823 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı arda

değerli kardeşim derdin ne ? yok çarşı yok passolig .bırak bu işleri de şu yapılan şahane stadın keyfini çıkaralım ,burada insanların tadını kaçırmak umarım senin de hoşuna gitmiyordur ,rahat ol kendini germe keyfini çıkart, emin ol burada sana cevap vermemek için kendini zor tutan pek çok insan var ,en iyisi kapatalım bu konuları . :D

Katiliyorum Ahmet Abi, çok güzel gelişmeler oluyor maşallah maşallah. Kolombiya'ya geldim burda gün doğalı bir iki saat oldu. Gelişmeleri arkadan okuya okuya geliyordum ki, bir selam olsun erkek semtine dedim.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Deniz

Sabah @Mehmet gideyim mi demişti ama....
Giden olur inşallah bugünkü performansı çok merak ediyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugünkü performansı bende merak ediyorum @Deniz :bandit: Bir kaç Fotodan ve Kameradan gordugum kadarıyla bugünde çok iyi iş çıkarıldı :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ilhan

Katiliyorum Ahmet Abi, çok güzel gelişmeler oluyor maşallah maşallah. Kolombiya'ya geldim burda gün doğalı bir iki saat oldu. Gelişmeleri arkadan okuya okuya geliyordum ki, bir selam olsun erkek semtine dedim.
Vayy hoşgeldin kardeşim özlettin kendini  :super:

Çevrimdışı Fatih

Meteoroloji Mühendisleri Odası 2. Başkanı Ahmet Köse’nin sözleri geldi. Geçtiğimiz Kasım ayında İstanbul için asıl kışın 20 Ocak sonrasında geleceğini öngören Köse hala bu iddiasını sürdürüyor. Köse’ye göre son 20 yılın en çetin kışı bu yıl yaşanacak. 23 Ocak'tan sonra Türkiye'ye yeni soğuk hava ve kar yağışı geleceğini de söyleyen Köse, ay sonu itibariyle esas kar yağışlarının görülmeye başlanacağını söyledi.

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı yigitcan1903

Meteoroloji Mühendisleri Odası 2. Başkanı Ahmet Köse’nin sözleri geldi. Geçtiğimiz Kasım ayında İstanbul için asıl kışın 20 Ocak sonrasında geleceğini öngören Köse hala bu iddiasını sürdürüyor. Köse’ye göre son 20 yılın en çetin kışı bu yıl yaşanacak. 23 Ocak'tan sonra Türkiye'ye yeni soğuk hava ve kar yağışı geleceğini de söyleyen Köse, ay sonu itibariyle esas kar yağışlarının görülmeye başlanacağını söyledi.
Zorla yağdıracak

Çevrimdışı ahmet türker

hoş geldin kardeşim epeydir yoktun . :)

Çevrimdışı ahmet türker

nasıl bir şey yapsak da bu arkadaşın fikrini değiştirsek fatih kardeşim .stadı bitiricez de . :kop:  :kop:

Çevrimdışı arda

Vayy hoşgeldin kardeşim özlettin kendini  :super:

Eyvallah Ilhan abi valla bende özledim sizleri oraları, memleket gibisi yok ahey ahey!! neyse stad baya bitmiş, küfteki sütunlara kabartma yapılmasından bahsedildi de, numaralının arkasındaki perdelerin üzerine kabartma rölyef şeklinde yapılabilir bunu kime iletebiliriz çok güzel olurdu..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ozan062

Tamamiyla tahmin bir aciklama ama...
Bence Cati Kapali-Eskiacik cemberinde Cati kolunundan gelen yatay halatlari sermeye baslayacaklar. O sirada kalan Kaba ve Prekast islemleri biter Acik-Numarali bölümüne baslarlar.
En son cember halat dösenir ve cati hava kaldirilir.

En azindan bu islermler icin gerekli tüm hazirligi yapabilir Cati firmasi bence. Önündeki tek engel, parcalarin tedarikte olmasi  :)

bizim ikinci katın uzaklıgı ve eğiminden dolayı bu sekilde birsey olabiliceğini dusunmuyorum onun için o suan kapalıdaki demir iskeletler yoluyla yukseltilerek birseyler yapılacagını dusunuyorum bu kablo versiyonu sanki bizde farklı olacak gibi bakalım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı arda

hoş geldin kardeşim epeydir yoktun . :)

Hayat Ahmet abi insan oğlu kuş misali bir orda bir burda. Ama bizim oralarda dedikleri gibi yamalıklı gönlüm kartal gibi mabet bitene kadar göçebe, güzel günler göreceğiz güneşli günler inşallah, meteorolojiye inat  :ok:

Çevrimdışı İlhan SÜVARİOĞLU

Çok sık girmesemde mustafa kardeşimin resimlerine bakıyorum.stadımız gayet iyi gitmekte

Çevrimdışı yigitcan1903

@ilhan abi bu arada takım gençler maçından itibaren Ankarada,artık sağlı sollu her türlü totem bizi bekler  :evillol:

Çevrimdışı arda

Çevrimdışı SDemirsoy

bırak onların adaletini biz bize yeteriz naparlarsa yapsınlar umrumda değil inan artık
hoş bulduk samet ;)

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi kufekiye birsey yazilirsa temizlenebilir mi?böyle bir ozelligi var mi?
yok boyayı emer içine işler temizlenmez

Çevrimdışı celiker1

@Necmi abi küfeki ile ilgili daha önce benim işim diye dediğini hatırlıyorum.Bilebilirsin diye umarak bir soru sormak istiyorum.Geçen ay mermer kaplanan bir binanın dış cephesinin üçüncü katından bir plaka mermerin düşüp kırıldığını gördüm.İlk aklıma gelen bizim küfekiler oldu.Bu tür küfeki montajı ne kadar güvenlidir?Bir iki yılda olmasa bile 5-10 yıl sonra bağlantı aparatlarının çürüme riski nedir?Önümüzdeki yıllarda küfekilerin güvenlik açısından kontrolü nasıl yapılır?Allah göstermwsin çok riskli.Keşke bağlantı aparatı+yapıştırma montaj olsaydı.Cevabın için şimdiden teşekkür ederim,iyi günler abi...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı yldrmaydn

küfekilerin zeminden 3-4 metre yükseğe kadar olan kısmına boya tutmasını engelleyecek bir madde kaplama imkanı olmaz mı? sıvıyı iten şeffaf bir madde vardı burada da eski başlıklarda galiba videoları vs. vardı. işe yarayabilir o sanki.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmet türker

mehmet fotoya gitti mi bilen varmı acaba .