Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378804 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı LORDBJK

Ya arkadaşlar bilmiyorum ama daha tarihi gözüken bir küfeki taşı olsa sanki daha iyiydi ;( bu eski kaleleri falan nasıl restore ediyorlar.

Çevrimdışı yash26

Ya arkadaşlar bilmiyorum ama daha tarihi gözüken bir küfeki taşı olsa sanki daha iyiydi ;( bu eski kaleleri falan nasıl restore ediyorlar.
valla bu aralar eski kaleleri falan betonla , ilginç çatılarla restore ettikleri için zor bi cevap olur
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı halvetifarazi

bu projektörün ışığı acaba beyazmı sarımı?
Merak ettiğim konulardan bir tanesi de budur. Bir juventus stadına bakın bir de telekom arenaya. Telekom arenanın ışıklandırması gerçekten çok kötü ve loş. juventus stadı gündüz gibi. öyle olmasını umalım.

Çevrimdışı serti67

Kufeki işlemi Icin kac kişilik bi ekip bugun itibariyle ise başlandı acaba
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yigitcan1903

Yeni açıkta tribün kısmı biraz bilerek mi ağırdan alınıyor?

Çevrimdışı ALI RIZA

şu küfeki montajı kaç dk yaptılar acaba ? montaj işlemi betonla yapıştırma mı yoksa vidalama sistemi mi  :alala: @Necmi ABİ @bjk_mabet

Çevrimdışı SDemirsoy

şu küfeki montajı kaç dk yaptılar acaba ? montaj işlemi betonla yapıştırma mı yoksa vidalama sistemi mi  :alala: @Necmi ABİ @bjk_mabet
onlar vidalama bence abi

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ilhan

E o zaman neyin tantanasını yapıyor bu arkadaşlar. Amaç Beşiktaş sevgisiyse amaç takımını desteklemekse neden kendilerine bahane uyduruyorlar? Acaba rantları kesildi diye olmasın bu yaygara? Stadımız büyük. Kimilerine göre 41903 kimlerine göre daha da fazla. Herkesi alır bu stad. Kusura bakma ama taraftarın bulunacağı yer tribündür. Başka mecralar değil...
Evet yaa bak unuttum, sen de haklısın o bahsettiğin mecralarda bulunmakla bayağı bi hazımsızlık yaptık bazı bünylerde.

Çevrimdışı SDemirsoy

zaten çevre dokusuna dolmabahçeye uygun taşlar daha nasıl olabilirdi ki  :alala:

Çevrimdışı Fatih

Bildigim kadariyla en pahali taslar kullaniliyor...Daha ne olsun... :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı kaanzor

Evet yaa bak unuttum, sen de haklısın o bahsettiğin mecralarda bulunmakla bayağı bi hazımsızlık yaptık bazı bünylerde.

:claps: :claps: :claps:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı SDemirsoy

bence taşlar çok güzel saat kulesine uygun mükemmel olacak bittiğinde..

Çevrimdışı SDemirsoy

@Necmi abi bu taşlar montajından sonra üzerine herhangi bir şey sürülüyor mu yada zımpara falan yapılıyor mu abi ?

Çevrimdışı Oktay A.

abi imkan oldukça böyle kolaj yapmaya çalışıyorum çok güzel oluyor :)

Eline sağlık  :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

@bjk_mabet hoşgeldin.çatıda fotovoltaikler olacak mı?olacaksa yeri belli oldu mu?sonradan kapasite artırılabilir ama çatı sonradan değiştirilebilir olacak mı?mesela ilerde allianz arena gibi yapmak istesek ya da ortasına skorboard yapılmak istense.çatının etrafında reklam için ledler konacak mı?

Çevrimdışı yigitcan1903

@SDemirsoy Hazırladığın çalışmayı paylaşıyorum müsaadenle

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Numaralıda yatay kirişe beton atılıyor sanırım.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy Hazırladığın çalışmayı paylaşıyorum müsaadenle
tabi ki @yigitcan1903 ne demek sorman bile hata aramızda lafımı olur:) nerde paylaşcan :D

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimiçi Necmi

:alala: daha tarihi görünen bir küfegi taşı ne olabilir. Bir çeşit küfegi var 500 yıl öncede bu kullanılıyordu şimdide bu kullanılıyor ve bence seçilebilecek en güzel taşı seçtiler. tek alternatifi limra taşıdır ama o daha modern görünüm yaratır küfegi tarihi bir hava verir bunun dışında mermer tercih etmezsen yerli beyaz başka doğal taş yok ve bunlarda dünyanın en iyi taşlarındandır. @LORDBJK

Çevrimdışı yigitcan1903

tabi ki @yigitcan1903 ne demek sorman bile hata aramızda lafımı olur:) nerde paylaşcan :D
Aile albümümüze eklicem :D
facebookta falan ya  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK