Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6383794 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Merdivenler ve çıkışlar sarı olmalı diye uefanın bir yaptırımı olduğunu biliyorum.Yanlış bilmiyorsam
Yok abi seçilecek şekilde olması lazım,sarı zorunlu değil

Çevrimdışı ahmetx

Yeni açık ta son 10 tester kalıp kaldı...  15 - 20 günde bitirseler süper olur hızlanmaları lazım arka taraf 2. planta tutmaları lazım...
tablacılar,kiriş ve koloncular ayrı ayrı ekipler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmet türken

Yok abi seçilecek şekilde olması lazım,sarı zorunlu değil
Fatih terim stadındada boyadılar sarıya uefa mecbur kıldı dediler. Sen değil diyorsan doğrudur. Ben sadece duydum

Çevrimdışı yigitcan1903

Fatih terim stadındada boyadılar sarıya uefa mecbur kıldı dediler. Sen değil diyorsan doğrudur. Ben sadece duydum
Belki tff zorunlu kılıyordur,avrupada farklı renklerde merdivenler bol çünkü
Hatta @ahmetx abinin konusu bu :D Ona soralım

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmet türker

3 efsane yan yana
düşüncelerimi okuyorsun değerli kardeşim. aynen öyle . :claps:  :claps:

Çevrimdışı ahmetx

Belki tff zorunlu kılıyordur,avrupada farklı renklerde merdivenler bol çünkü
Hatta @ahmetx abinin konusu bu :D Ona soralım
stadyum yönetmeliğinde renkle ilgili bir şey yok,genelde belirgin olsun diye sarıya boyuyorlar.

Yeni açık alt katta eksik olan prekastlar takılıyor, Eski açıkda bitmek üzere, artık ay sonu yenı açık üst kat ve numaralı başlanır..

Çevrimdışı ahmet türken

stadyum yönetmeliğinde renkle ilgili bir şey yok,genelde belirgin olsun diye sarıya boyuyorlar.
böyle olduğuna çok sevindim.

Çevrimdışı ahmetx

uefa sarı mecbur dese juve ve san mameste avrupa maçı oynatmazdı.

Çevrimdışı yigitcan1903

uefa sarı mecbur dese juve ve san mameste avrupa maçı oynatmazdı.
Bizimkiler uefa mecbur kıldı derseler yemeyiz diyosun yani  :naughty:

Çevrimdışı demir_kArtAl

orada konan prekast yok sadece üst katın prekastların vinç alt kata yığdı.

var var, en üst sıra takılmamıştı, ona başladı sarı yeni gelen vinç.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ahmetx

yemeyiz de yedirtmeyiz de  :super:

Çevrimdışı Deniz

Anitlar kurulu mecbur tuttu  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı edursan07

Çevrimdışı Anıl

Yönetimin stadyum inşaatında 1,5 yılda kat ettiği mesafe asla küçümsenemez.
Hep söyleniyor. Harfiyat ve trafik gibi sıkıntılardan gecikme oldu.

Ancak ANÇ'nin en son çatı açıklaması akıllarda soru işareti bıraktı.
Açıklamalardan anladığımız kadarıyla çatı imalatına yeni başlanıyor.
3 veya 4 ay alacak bir üretim süreci olacak.
Ancak bundan sonra çatının montaj işlemleri başlayacak.
En az 6 ay demek bu.
5 ay sürse bile Haziran yapıyor ki lig Mayısta bitiyor.

Anlamadığım nokta, çatı imalatına başlamak için neden kaba inşaatın bitmesi beklendi ki?
3 ay öncesinden imalat başlamış olsa idi, Şubat itibariyle de montaj başlardı.
O zaman yönetim ligin son maçını VA'da oynama konusunda gerçekçi diyebilirdim.
Ancak malesef yönetim algı yönetimi konusunda son derece başarısız.
Yapmış oldukları işler hiç küçümsenecek cinsten değil.
Ancak vermiş oldukları anlamsız tarihler ile herşeyin içine ediyorlar.
ANÇ'nin dediği imalat stadda yapılacak olan imalat. 3-4 ay sürecek dedi. Bu da tam olarak çatının çelik iskeletinin kalkma süresine eşit. Sonrasında da montajı 1, 1.5 ay sürecek dedi. Bahsettiği montaj da çatının kaplamasıdır çok büyük ihtimalle. Çünkü tarihlerde tutuyor. 1 ayda çatının çelik iskeletini yapma imkanları yok çünkü o yüzden montaj derken onu kastetmiş olamaz.

Çevrimdışı yigitcan1903

Anitlar kurulu mecbur tuttu  :kop:
Yüce Divan yargılamalarını da Anıtlar Kurulu yapçakmış bundan sonra

Çevrimdışı Deniz

Yüce Divan yargılamalarını da Anıtlar Kurulu yapçakmış bundan sonra

Merdiveneleri yesil beyaz yapacakmisiz bursalilara hitaben  :naughty:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı yigitcan1903

Merdiveneleri yesil beyaz yapacakmisiz bursalilara hitaben  :naughty:
Üzmeyin anadolu takımlarını