Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6388489 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni açık prekast taksınlar merak ettik nasıl duracak o ALÇAK taraf  :evillol:

Çevrimdışı Efe

bu hafta hava çok güzel görünüyor iyi çalışmayla kaybedilen zaman bi miktar telafi edilir inşallah en azından üst kısımlarda çalışmaya engel bi durum kalmadı testere kirişler ve sütunlar hızlanır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evt eski açıkta perdeli sutunlara beton başladı yavaş yavaş sona geliyor tablalar :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Efe yukarda tek senin ismin kalsa da anlatmaya devam edersin gibi bi his var bende :D
Ben özellikle ilerleme yavaşladı mı takip edemiyorum helal valla  :claps:

Çevrimdışı Serkan7738

Akşama kadar bakamadım foruma noldu sabah gelen parçalardan bi ses çıkmadımı :)

Çevrimdışı Efe

Efe yukarda tek senin ismin kalsa da anlatmaya devam edersin gibi bi his var bende :D
Ben özellikle ilerleme yavaşladı mı takip edemiyorum helal valla  :claps:

stadta son çivi çakılana kadar takibe devam ilk maç ne zaman oynanır o zaman bırakırım takibi sadece fotolarına bakarım  :D bugün hava güzelleşince çalışmalar yeniden hız kazandı tribün tablaları hafta içi bitiyor artık testere kirişler için çalışmalar hızlanmalı çatı parçaları geldi bugün yine onun telaşı vardı stadta :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Akşama kadar bakamadım foruma noldu sabah gelen parçalardan bi ses çıkmadımı :)

çatı kolonları geldi o beyaz parçalarda yüksek ihtimal çatı iskelesi olarak kullanılacaklar saha içine bırakıldılar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

bugün bir kıpırdama var inşaatta.. pazardan itibaren havalar iyice düzelecek... son bir gayret 60 günde kabayı bitirebilsek..

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Genelleme yapma diyenler olabilir ama genelleme yapacağım..

Yobaz şehir, yobaz insanlardan fazlası beklenemezdi..

https://www.facebook.com/video.php?v=10152661318996295&set=vb.9132461294&type=2&theater

+ Tabiki bizdeki bazı afedersiniz dingiller de bunu tetikliyorlar, oraya buraya çarşı yazarak.

Çevrimdışı Sponsor Bağlantı

Merhaba arkadaşlar. Stad inşaatını ben de uzun süredir takip ediyorum. Kaba biterken heyecan üst seviyede. Size bir sorum var. Yeni açığın arka tarafında kalan bölümündeki rampanın yan tarafında üçgen bir boşluk var. Bu ne amaçla bırakıldı? Asansör için olabilir mi?

Çevrimdışı Factatum

https://www.facebook.com/video.php?v=10152661318996295&set=vb.9132461294&type=2&theater

+ Tabiki bizdeki bazı afedersiniz dingiller de bunu tetikliyorlar, oraya buraya çarşı yazarak.

Luzumsuz çekişmeler bunlar. Hiç karşılık vermeye bile değmez.
Bu tip stereotip yakıştırmalar da bize yakışmaz.

Çevrimdışı ALI RIZA

Merhaba arkadaşlar. Stad inşaatını ben de uzun süredir takip ediyorum. Kaba biterken heyecan üst seviyede. Size bir sorum var. Yeni açığın arka tarafında kalan bölümündeki rampanın yan tarafında üçgen bir boşluk var. Bu ne amaçla bırakıldı? Asansör için olabilir mi?
Nick ne güzel @Altuğ görmesin  :evillol:  :hosgeldin iz

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

bende görmüstüm bunu mac oynansın gidicem konyalıların forumunda paylascam bunu  :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı combomaxs

Arena bugun harektliydi ama forum degil ya

Çevrimdışı Altuğ

Hoşgeldin Sponsor Bağlantı :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 00:09:10
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

bu kadar gerizekalı açıklama görmedim , kardeşim zaten max. 4 maç oynanıcak bu birincisi , ikincisi adama sormazlar mı o stad kimin vergileriyle yapıldıdevletin yaptığı stadı hangi hakla vermiyorsun hadi onu da geçtim neymiş efendim bir nesil yakalamışlar konya stadının nasıl dolduğunu bilmesek bu açıklamaları ile gözümüzü yaşartacak . Aidiyetleri kaybolurmuş 4 maçla aidiyet kaybolacaksa o aidiyet hiç olmasın zaten . Anadolu kulüplerinin bu saçma tavırlarını hiç anlamıyorum .Kendilerini avrupa kulübü gibi görürler gelen yer giden yer 2-3 senede bir oyuncu parlatırlar kalkarlar onu demba ba dan daha yüksek bonservise satmaya çalışırlar . İkinci ticareti hiç düşünmezler kekolar yaa :s20: