Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6388587 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı rubi_tobin

@ZEKI abim, canım abim, tribün arkadaşım, gol sevincim, mağlubiyet hüznüm abim.
Fotoların çok güzel. Harikasın ama şimdiye kadar ki fotoların bende hep "koşarken" çekilmiş hissi uyandırıyor   :halay:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Burak Akay

Obitaş sağlam yığınak yapmış bi anda patlatıcak galiba :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Stad tarihi gunlerinden birini yasiyor yine bu kadar yogunluk son aylarda gorupmedi ki yagmur soguk bir arada :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

bir kaç gün önce zaten bunu söyledim, ama insanlar dedikodu yapmaktan kurtulup ,düşünüp bu konular hakkında konuşmayı seçmiyor bu yayın havuzundan derhal çıkmalıyız ,hem para olarak hem de şampiyonluk kazanmak açısından çok karlı çıkacağımızı zaten söyledim ,ama yönetime bu ışığı bizim taraftar olarak vermemiz lazım .malesef biz sağ bek mi lazım sol açık mı soldan kaçıkmı diye anlamsız saçma sapan başkalarının yönlendirdiği doğrultuda bilinçsiz bir vaziyette devam ediyoruz .artık herkes gerçek sorunun peşine düşmeli , bu siştemi kırmamız lazım ,sistem aynı olacaksa 100 bin lik stad yapsak da taraftar sayımız daha fazla olsada aynı olaylara maruz kalacağız .iyi geceler .
Kesinlikle katılıyorum Ahmet Abi artık düşünen ve tepki veren bir taraftar olmalıyız hep isteyen olunca ister istemez yönetiminde alanını daraltıyoruz yönetimin haraketini aslında taraftar tavrı belirler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Stad tarihi gunlerinden birini yasiyor yine bu kadar yogunluk son aylarda gorupmedi ki yagmur soguk bir arada :icool:

Olması gereken, hergünün bu şekilde geçmesi. Yumurta kapıya dayanmadan hareket geçmeyiz toplum olarak buda o işte

Çevrimdışı ahmet türker

kameradan göremiyorum eski açık 2. loca katında demir örülüyor mu ve eski açık 1. loca katındaki kolonlar betonlandı mı efe kardeşim.

Çevrimdışı TØLGA

Adamlar sankilim bilerek catı parcalarını görmeyelim diye kameranın tam altında kör nokta`da yapıyorlar  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

yeni açığın arka kısmi ön kısmıdan önce bitmeyecek bence numaralı eski açık köşe ve yeni açık tribün eşzamanlı olarak aynı anda bitecek

Çevrimdışı Kadir Akdağ

tribünler güzel çalışmalarla coştu statta meşaleler yandı görüş açısı kayboldu hakem çalışmayı 5 dk durdurdu ancak ekipler durmak bilmeden çalışıyor :)

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Tolga

@Mehmet hocam fotolar için teşekkürler ellerine sağlık :) :)

@Necmi abi sana da buraya yüklediğin teşekkür ederim :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 16:12:28
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Sedat_BJK

Maasallah amma da hareketli bir gun gecirdik.
 Besiktas AŞ Selami Gurel'i mi transfer etti nedir.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı mikartal

eski açıkta iki adet çıkış kapısının üst tarafı prekastlara  kapatılmamıştı ,bu sabah 1 saatte bir tanesinin üstünü kapattılar ,ancak bugünlük yeter dediler herhalde başka çalışma yok.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 16:34:21
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 16:35:19
  • İstanbul (Kurtuluş)
eski açıkta iki adet çıkış kapısının üst tarafı prekastlara  kapatılmamıştı ,bu sabah 1 saatte bir tanesinin üstünü kapattılar ,ancak bugünlük yeter dediler herhalde başka çalışma yok.
Sonra çatı malzemelerini boşaltmaya geçtiler 
Şu çatı firmasının vinçleri bir an önce gelse bari  :s20:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 16:37:03
  • İstanbul (Kurtuluş)
Son dedim ama devamı varmış :)
Ben de eski açıl tablaları neden çekmemiş acaba önü filan mı kapandı diyordum  :lol: