Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6389045 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

Serkan dün Mabet onayladı, kapalıdaki parçalar yukarı çıkacak. Korkuluk onlar.

Budamı gol değil be

Çevrimdışı melih

Bugün baya hareketlilik var mikserler çifter çifter geliyor
Temelinde aşk var!

ysariusta

• Ziyaretçi

@FARUK ne ara yükledin arkadaş. Şimdi gördüm ben daha

ysariusta

• Ziyaretçi

Budamı gol değil be
Twittera bakıyorum ama Mabetten haber yok. Gelen giden çok. Hava soğuk. Çay yetiştirme derdinde herhalde

Çevrimdışı Melekcik

Prekas isleri yine duruyor anlamıyorum sinir oldum  :s20: :s20:
Sarı kamyon da da çatı kolonu olabilir  :upto: :upto:
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2015, 12:41:42 dişi kartal melek ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 12:41:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Prekas isleri yine duruyor anlamıyorum sinir oldum  :s20: :s20:

Ben 3 kez sordum bunu cevap alamadım.

Akyazı'da patır patır takıyor artık para sorunu da yok neden prekastlar takılmıyor  ısrarla?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Melekcik

Akyazı'da patır patır takıyor artık para sorunu da yok neden prekastlar takılmıyor  ısrarla?
Mabet bir prekast uzun sürede takılıyor dedi ama bizimkide baya nazlı çıktı yeni gelin gibi  :money: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Kadir Akdağ

yeni fışkırtıcı geldi 3 oldu şov var arenada sayın seyirciler :)

Çevrimdışı Deniz

Yok aslında orda prekast işleri son derece yavaş gidiyor.Ama aynı durum bizde de var.Bizde kaba da yavaş gidiyor çoktan getirilen prekastların konması lazımdı ama prekastçılar acayip yavaş çalışıyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

seni bulmuşken sorayım @dişi kartal melek kayseride nerde yapılıyomuş çatı malzemeleri gidiyimde örnek alıyım

Çevrimdışı onrbrk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 12:49:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yok aslında orda prekast işleri son derece yavaş gidiyor.Ama aynı durum bizde de var.Bizde kaba da yavaş gidiyor çoktan getirilen prekastların konması lazımdı ama prekastçılar acayip yavaş çalışıyor

10 ocak oldu bile.

Bu gidişle kaba anca mart başında o da en erken bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Melekcik

seni bulmuşken sorayım @dişi kartal melek kayseride nerde yapılıyomuş çatı malzemeleri gidiyimde örnek alıyım
Adam benim toptancim dedi  bilmiyorum pazartesi örenebilirsem mesaj atarım görmek lazım artık çatıyı  :tabe:

Çevrimdışı ddc1979

mümkün olduğunca her soruya cevap vermeye çalışıyoruz hocam
loca koltukları ve 1903 tribünü  için 2 basamak ayrılıyor alt tribün en üst basamağından
hatta o basamaklar daha geniş diğer basamaklara göre ve yüksekliği fazla localar bulundurduğu koltuk miktarına göre fiyatlandırılıyor.
prekastlara herhangi bir boya işlemi uygulanmayacak sanırım
estetik için küfeki ile kaplanan sütunlara pano konulmayacaktır.

faruk kardesım tesekkur ederım saolasın...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Renton

Mart basi falan diyosunuz eyvah diyorum  :bawling: yeni yılın basini kaciracak o zaman stat cati+çim 5 ay alır
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

10 ocak oldu bile.

Bu gidişle kaba anca mart başında o da en erken bence.
İş maalesef oraya doğru gidiyor.Bir de 1 ay prekastçıları bekleriz  :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Easthanbool

@bjk_mabet abi eline sağlık teşekkürler.

Benim naçizane bir sorum var yetkili abilere veyahut kardeşlerime.Tribünlere yapılan merdivenler küçük değil mi sizce de? Sonuçta binlerce insan kullanacak maç günleri.Giriş çıkışların daha rahat ve akıcı olması açısından büyük inşa edilmesi gerekmiyor muydu?

Tekrar sorayım  :busted_cop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

ysariusta

• Ziyaretçi

prekastları takmamakta ısrar ettiklerini düşünmüyorum. Üretimi bitti denmişti. Yani onlarda bitirmeyi istiyordur. İmkanlar ölçüsünde de takılıyor. Orada sanırım başka çekinceler var. Ağustosta maç oynamamıza engel olacak bir gecikme yok. Tam olarak bitmesi herhalde ocağı bulur. Çevre düzeni vs. Çokta öenmli değil bence

Çevrimdışı Efe

Tekrar sorayım  :busted_cop:
daha merdivenler konmadı bi konsun bakariz ama renderlerden gayet yeterli duruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Az önce stada bir kamyon daha dolgu malzemesi boşaltıldı, numaralı önünde beton kamyonu geçerken suyun seviyesi bariz belli oluyor. Ayrıca bugün gelenler İz Mühendisliğin büyük vincinin parçaları sanıyorum özellikle şuan boşaltılmaya çalışılan kamyon öyle düşündürüyor parçalar itibarıyla

Çevrimdışı Efe

Mabet stadta degil o yuzden celiklerin ne oldugunu bugun ogrenmemiz zor gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

Stad masallahı var bugun umut verici bence o parcalar yenı bi vincindir gibime geliyo :) 3 adet buyuk vinc daha gelecek denıyo bence prekast cok sorun olmaz kaba bıtsın bır haftada prekast bıter bır kaç vinçle beraber
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

prekast işi mart ayi icinde de devam edecek onemli olan cati islerinin biten bolumlerden baslamasi nisan sonuna kadar catiyla ilgili islerin bitmesi onemli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

8 ton prekast a saygım sonsuz ama gerçekten hızlanmalılar artık
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler