Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6389086 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

birde söylemeyi unuttum şampiyonluk istiyor açık tehdit ediyor sende  ona tepki gösterinceye kadar lig tv yi tehdit et onun çıkışınıda bertaraf etmiş olursun

Çevrimdışı ahmet türker

birde söylemeyi unuttum şampiyonluk istiyor açık tehdit ediyor sende  ona tepki gösterinceye kadar lig tv yi tehdit et onun çıkışınıda bertaraf etmiş olursun
bir kaç gün önce zaten bunu söyledim, ama insanlar dedikodu yapmaktan kurtulup ,düşünüp bu konular hakkında konuşmayı seçmiyor bu yayın havuzundan derhal çıkmalıyız ,hem para olarak hem de şampiyonluk kazanmak açısından çok karlı çıkacağımızı zaten söyledim ,ama yönetime bu ışığı bizim taraftar olarak vermemiz lazım .malesef biz sağ bek mi lazım sol açık mı soldan kaçıkmı diye anlamsız saçma sapan başkalarının yönlendirdiği doğrultuda bilinçsiz bir vaziyette devam ediyoruz .artık herkes gerçek sorunun peşine düşmeli , bu siştemi kırmamız lazım ,sistem aynı olacaksa 100 bin lik stad yapsak da taraftar sayımız daha fazla olsada aynı olaylara maruz kalacağız .iyi geceler .

Çevrimdışı ilhan

bir kaç gün önce zaten bunu söyledim, ama insanlar dedikodu yapmaktan kurtulup ,düşünüp bu konular hakkında konuşmayı seçmiyor bu yayın havuzundan derhal çıkmalıyız ,hem para olarak hem de şampiyonluk kazanmak açısından çok karlı çıkacağımızı zaten söyledim ,ama yönetime bu ışığı bizim taraftar olarak vermemiz lazım .malesef biz sağ bek mi lazım sol açık mı soldan kaçıkmı diye anlamsız saçma sapan başkalarının yönlendirdiği doğrultuda bilinçsiz bir vaziyette devam ediyoruz .artık herkes gerçek sorunun peşine düşmeli , bu siştemi kırmamız lazım ,sistem aynı olacaksa 100 bin lik stad yapsak da taraftar sayımız daha fazla olsada aynı olaylara maruz kalacağız .iyi geceler .
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı KLEBERR

Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı pusat altınok

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Efe

Çalismalar baslamis eski acikta sutun ve kolin kaplama eski acik tablada ise demirleme suruyor suan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg140366#msg140366 date=1420876066]
108 Pictures Loading....  :busted_cop:
[/quote] :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 10 Ocak 2015 Resimleri için tıklayınız(108 Resim)

Çevrimdışı Efe

Bi tir celik iskeleye benzer biseyler geldi :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Fiskirtici geldi stad cok hareketli bugun :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 09:58:13
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bi tir celik iskeleye benzer biseyler geldi :halay:
Stada bir cisim yaklaşmış  :super: :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Çevrimdışı F1RAt

Necmi abi, surekli, havuz dan cikmak imkansiz, butun kulupler imza verdi diyorlar. Bu imzalar kac senelik veriliyor? Tff deki haklarimizi ne zaman tazeliyoruz? Bence asil biz bu havuz dan cikip, guclu bir yayinci ile anlasmaliyiz.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 10:04:01
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg140369#msg140369 date=1420876477]
[/quote]
Süpersin Yasaklı Link[/member]  :super:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Rasim

:claps: :claps: :claps: :steamed: :steamed: :steamed:Katılıyorum havuzdan aldığımız parayı her hali kürde aliriz aslinda toplu anlaşma degilde passoligdeki gibi her külp kendisi anlaşma yapabilir tff yi devredişi etmek gerekir.
Beşiktaş!

Çevrimdışı Efe

Yeni acik ust katlar icin prekast hazirligi yapiliyor zemin duzeltildi iyice prekastlar ust kata baslayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Rasim

Necmi abi, surekli, havuz dan cikmak imkansiz, butun kulupler imza verdi diyorlar. Bu imzalar kac senelik veriliyor? Tff deki haklarimizi ne zaman tazeliyoruz? Bence asil biz bu havuz dan cikip, guclu bir yayinci ile anlasmaliyiz.
aslinda üc büyükler bu konuda anlaşsalar olmayacak bir konu değil. Ozaman neden bu havuz dagilimina imza attilar anlamis değilim kendi alacaklari paralari küçüklere dagittilar gerizekalilar. :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Efe

Numarali ve eski acikta kaliplanmis sutun ve kolon doldu simdi beton basliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg140369#msg140369 date=1420876477]

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı mduru

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

10.01.2015 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış