Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6389788 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi  :by2: :alala: abi sen bir hayirlativer yine de. Benim hatirladigim bi Antalya kampindan canli yayin isi vardi teee ne zaman :photo:
ne demiştin haber sitesini kur kamp haberleri benden :D bilemem artık haber sitesini kurdum bana düşeni yaptım @Sedat_BJK

Çevrimdışı smtcglr

Bu hava da orda çalışan bütün personele Allah kolaylık versin. Bu soğukta öyle açık bi alanda çalışmak hiç kolay olmasa gerek, biz bile 5-10 dk dışarıda duruyoruz da soğuk diye ağlıyoruz onları düşünemiyorum  :ssss:

Allah yardımcıları olsun. stad varsın geç bitsin birinin başına bişey gelmesin de

Çevrimdışı Efe

fışkırtıcı bekliyorum bi türlü gelmedi :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

fışkırtıcı bekliyorum bi türlü gelmedi :bandit:
Bu saatten sonra gelir mi? @Efe geç odu bence, her geçen dakika daha da soğuyor hava.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yanlış anlaşılmak istemiyorum da kardeşim, soğuksa soğuk ya.

Tamam testere kirişlerde çalışılmaz, don buz vs ama beton dökümünü, yada yatırılacak dikilecek kirişlerin hazırlanmasını engelleyen ne.

Soğukta çalışan meslek grubu sadece inşaat çalışanlarımı.

Kaç kişi tanıyorum yaz kış demeden simit arabasının başında, özel güvenlik görevlisi dışarda vs vs.

Yani soğuğu ülke olarak mazeret halinden çıkarmamız icap eder. İş güvenliği ayrı birşey, bahane etmek ayrı birşeydir.

Bu lafımı asla, niye çalışmıyorlar olarak algılamayın. Çalışıyorlardır belki de, burada ve bir çok yerde gereksiz abartıldığını düşünüyorum bu işin.

Çevrimdışı Efe

Bu saatten sonra gelir mi? @Efe geç odu bence, her geçen dakika daha da soğuyor hava.

yarın dökecekler heralde hava iyiken işçileri gece buzda çıkarmak istememiş olabilirler sabahtan başlarlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Tamam testere kirişlerde çalışılmaz, don buz vs ama beton dökümünü, yada yatırılacak dikilecek kirişlerin hazırlanmasını engelleyen ne.

Kaç kişi tanıyorum yaz kış demeden simit arabasının başında, özel güvenlik görevlisi dışarda vs vs.

Yani soğuğu ülke olarak mazeret halinden çıkarmamız icap eder. İş güvenliği ayrı birşey, bahane etmek ayrı birşeydir.

Bu lafımı asla, niye çalışmıyorlar olarak algılamayın. Çalışıyorlardır belki de, burada ve bir çok yerde gereksiz abartıldığını düşünüyorum bu işin.
Elbette ki soğukta çalışılması gereken durumlar vardır, elzemdir, olmazsa olmazdır. Kimi zaman ekmek parasıdır soğukta olsa o ekmeği eve götürmek gerekir, ya nohutlu pilavdır yada simittir paraya çevirdiğin, kimi zaman yolda kalana yol açmaktır bir kepçenin üstünde veya güvenliktir söz konusu olan tutulması gereken nöbettir.
Bazende olmazsa olmazdan çıkar soğukta çalışmak, zevk-i sefa için bekleyen bizleri her ne kadar üzse de bu olmazsa olmazdan çıkışlar, yarına ve sonraki günlere daha dinç başlamak için elzemdir belkide.

Çevrimdışı Sedat_BJK

ne demiştin haber sitesini kur kamp haberleri benden :D bilemem artık haber sitesini kurdum bana düşeni yaptım @Sedat_BJK
Bende unutmadım @Necmi abi. mesaiden fırsat bulabilirsem turnuva maçlarına kesin gideceğim. ama kamp Alanya'da.. Hele gelsinler bakalım.. :) verdik bi söz..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı izorlu85

Pazar günü istanbula geliyorum Migros yönetici eğitimi için perşembe akşamına kadar istanbuldayım.
Pazar 9 30 da sabiha gökçene ineceğim oradan Flora suites de yerimiz ayrılmış. Ben istanbulu bilmiyorum  yardımcı olan olursa stadımıza gelmek isterim. Ne kadar uzaktır yakındır bilmiyorum ama... :alala: :alala:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Necmi

Bende unutmadım @Necmi abi. mesaiden fırsat bulabilirsem turnuva maçlarına kesin gideceğim. ama kamp Alanya'da.. Hele gelsinler bakalım.. :) verdik bi söz..
:D

Çevrimiçi Necmi

şaka diyorum işini ihmal etme sakın @Sedat_BJK

Çevrimiçi Necmi

Pazar günü istanbula geliyorum Migros yönetici eğitimi için perşembe akşamına kadar istanbuldayım.
Pazar 9 30 da sabiha gökçene ineceğim oradan Flora suites de yerimiz ayrılmış. Ben istanbulu bilmiyorum  yardımcı olan olursa stadımıza gelmek isterim. Ne kadar uzaktır yakındır bilmiyorum ama... :alala: :alala:
otel ataşehirde oraya 700 800 metre mesafede @bjk_mabet in evi var takip et onu her gün gidiyor :D ataşehirde E5 üzerinde metroya bineceksin kadıköy son durak iskele kapısından çık karşına Beşiktaş iskelesi gelir atla vapura Beşiktaştasın orda Dolmabahçe caddesi solu takip et ağaçlık yol seni stada çıkartır kabataş daha yakın direk stadın oraya indiriyor vapur ama ağaçlıklı yoldan geçmediysen kendini stada gittim sayma :D @izorlu85 mabetede haber ver belki bir kıyak yapar  :busted_cop:

Çevrimdışı dogu1903

yarın dökecekler heralde hava iyiken işçileri gece buzda çıkarmak istememiş olabilirler sabahtan başlarlar :)

abi bizde kaç yıldır, hatta yıllardır,  alışkanlık oldu bu son dakikalar geçmiyor bir türlü hep kalp krizi :steamed:

Çevrimdışı dogu1903

abi bizde kaç yıldır, hatta yıllardır,  alışkanlık oldu bu son dakikalar geçmiyor bir türlü hep kalp krizi :steamed:

hop yanlış yeri alıntılamışım  :halay:

kaba bitsin artık demeni alıntılamak istemiştim :D

Çevrimdışı Deniz

kaba bitince de 1 ay prekastçıları bekleyecez gibi bir his var içimde umarım öyle birşey yapmazlar habire prekast geliyor ama takma işi çok yavaş..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca prekastlar takılırken kırılabiliyor tarzında haberler var trabzonun stadında kırılmış sanırım bir kaçı öyle birşey mümkün mü ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

bazı fikirlerine katılıyorum kardeşim ,kuzey ülkeleri baz alınırsa hiç inşaat faaliyeti olmaması lazım demek istiyorsan haklısın ,iş güvenliği meselesi ihmale gelmez insan hayatı her şeyden önemli, ama günümüzde her durumun önlemi mevcutken üfürükten bir kar yağışı mazeret olmamalı diyorsan sana katılıyorum ,galiba kafa olarak daha çok yol almamız lazım .

Çevrimdışı dogu1903

kaba bitince de 1 ay prekastçıları bekleyecez gibi bir his var içimde umarım öyle birşey yapmazlar habire prekast geliyor ama takma işi çok yavaş..

daha dış kaplaması boyası badanası yürüyen merdiveni ıvırdı zıvırdı

çatı gerilip çim yapılırken de çok çalışmak lazım çok

Çevrimdışı Deniz

ts forumunu gezerken gördüm burda daha önce c90 sadece vodafone arena toki arena ve bursa stadında var yazılmıştı akyazıda da var sanırım yanılıyor muyum ?

Çevrimdışı ahmet türker

en sonunda yetiştim

hızınıza yetişmek zor
birde trasnfer tarafını takip etsem  :alsaa:

@ahmet türker @SDemirsoy seviyorum sizi ( ayrıca Ahmet kardeşime GS maçındaki yardımlarından dolayı teşekkür ederim)

kendi adıma çatını şeffaf olmamasına çok sevindim. işin başından beri şeffaf olmasına karşıydım.

skorboard yer olarak kapalı/eski açık köşe ile misafir taraftar üstü diye biliyorum.
 ebatı konusunda bir bilgi varmı?.
ayrıca gs maçında aklıma takıldı , saha kenarındaki reklam panoları köşelimi olacak , yoksa bombelimi ?.

ayrıca @bjk_mabet
sakın yapma etme , sözlerimi dinle , yok illaki yapacaksan haber ver   :serefe: :yerlerde: :halay:  :D  :ishock: :ishock:
aynı benim gibi yapıp okumaya üşenmeden bir sürü sayfayı okuduğundan örnek olduğunu belirtmek istiyorum ,ben oldum olası zamanım yok mazeretine hiç inanmadım ,hayatım boyunca full çalışan ve okumak için ne olursa olsun zaman ayıran bir insan olarak ,zamanım yok lafını hep geçersiz bir mazeret ve okumayı bir türlü alışkanlık haline getiremeyen insan tavrı olarak gördüm ,senin bu tavrın (geriden gelerek okuman,) çok hoşuma gitti ,ben de seni seviyorum kardeşim ,face yi de iyi kullandığını söylemem lazım .tutarlı bir mantık ve belirli bir felsefen var ,bunları asla köken olarak hemşerim olduğun için söylemiyorum.

Çevrimiçi Necmi

ts forumunu gezerken gördüm burda daha önce c90 sadece vodafone arena toki arena ve bursa stadında var yazılmıştı akyazıda da var sanırım yanılıyor muyum ?
yeni yapılan stadların hepsi C90 diye biliyorum artık uluslar arası standart yeni bir stadı standart dışı yapmak mantıksız başakşehirde C90 mesela

Çevrimiçi Necmi

daha dış kaplaması boyası badanası yürüyen merdiveni ıvırdı zıvırdı

çatı gerilip çim yapılırken de çok çalışmak lazım çok
burda artık zor olan mekanik ve elektrik işleri gerisi zor değil ha taş kaplamada zor ama bu stadın açılışına engel teşkil etmeyeceği için saymıyorum asansör yürüyen merdiven gibi kalemler sorun değil imalat burda olmuyor montajlarıda hızlı olur burdaki en sıkıntılı süreç zemin döşemesidir yapıldığı yerde başka ekip çalışamaz her işi bağlar sonlandığında artık üzerinde çalışma olmaz o yüzden son bitirilecek kalemlerden olacaktır her koldan çalışılır biter para olduktan sonra bitmeyecek iş yoktur zaten havalar bahara döndüğünde emin olun 24 saat çalışma başlar her firma bitirmek için koşuşturur ana kalemler bitsin ince bir şekilde bitecektir ufak tefeklerde stad açıldıktan sonra tamamlanır

Çevrimdışı ahmet türker

aziz yıldırmın son açıklamalarını pek çok insan okumuştur ,yayın havuzundan 125-150 milyon dolar istiyor. bu adama kimse sormaz mı sen real madrid ya da barcelona mısın diye .sanki dünyanın 140 ülkesi fenerbahçeyi seyrediyor ,bu adama niye kimse haddini bildirmez anlamıyorum , niye kimse , kendi seyircine parayla satılmış köpekler diye bağırarak stadından kaçırıp 5-6 bin kişiye maç oynadığını sormaz , bataklığı kuruyunca ortaya çıkan bataklık kubağası sın diyemez . havuz sistemi mutlaka bozulmalıdır en azından bu insanın tehdidinin ne kadar boş olduğunun ortaya çıkması açısından . adam resmen fenerbahçeyi aşıp futbolun diktatörlüğüne oynuyor ,bu insana sen kimsin demeyecemiyiz.

Çevrimiçi Necmi

aziz yıldırmın son açıklamalarını pek çok insan okumuştur ,yayın havuzundan 125-150 milyon dolar istiyor. bu adama kimse sormaz mı sen real madrid ya da barcelona mısın diye .sanki dünyanın 140 ülkesi fenerbahçeyi seyrediyor ,bu adama niye kimse haddini bildirmez anlamıyorum , niye kimse , kendi seyircine parayla satılmış köpekler diye bağırarak stadından kaçırıp 5-6 bin kişiye maç oynadığını sormaz , bataklığı kuruyunca ortaya çıkan bataklık kubağası sın diyemez . havuz sistemi mutlaka bozulmalıdır en azından bu insanın tehdidinin ne kadar boş olduğunun ortaya çıkması açısından . adam resmen fenerbahçeyi aşıp futbolun diktatörlüğüne oynuyor ,bu insana sen kimsin demeyecemiyiz.
kendi kulübünün menfaatini düşünüyor bizi neden ilgilendirsin yapabiliyorsak bizde yapalım bu çıkışıyla el altından verilen naklen yayın payını arttırmış oluyor bu gün havuzun bütün gelirini 3 kulüp sağlıyor bütün anadolu kulüpleri bedava pasta yiyor neymiş anadolu kulüpleri gelişecekmiş çok geliştiler ya her koyun kendi bacağından asılır buda yetmiyormuş gibi havuz türk futbolunu tam anlamıyla bitiriyor maç takvimi takımların pozisyonuna göre değil lig tv yayın programına göre yapıyoruz saçma sapan tarihlerde hep biz oynamak zorunda kalıyoruz cuma pazartesi maçlarına bir bakın son on yıldır en çok kim yapmış rakiplerimiz hafta sonu oynarken biz hafta içi oynuyoruz sürekli taraftar maça yetişemiyor bana karşı adil olamıyorsan sürekli iki büyük yaratma çaban varsa benimde havuzda ne işim olur kimseyi kulübünün menfaatlerini düşünüyor diye yeremeyiz bırakalım anadolu takımları dert etsin