Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6389887 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

yakcanız len prekasti is olacak  :evillol:
Bu stadyumdaki camur can sıkmaz insallah
O çamur stadın tarihle olan bağı. Hep çim mi vardı sanıyorsun Tolga  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

O çamur stadın tarihle olan bağı. Hep çim mi vardı sanıyorsun Tolga  :evillol:
yaa orasi mağlum zaten abide son zamanlarda kar flende yağdi iyice balçığa doğru gidiyor
Gecen bir tır fotosu atmistim tekerlegin 3te 1 camurun icindeydi  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

tam çatıya başlandığında. Şu iş güvenlikçi işi baltalamasın sonra @Efe
:D var mı öyle bir yetkisi abi @Yunus

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Altuğ

alevli prekast servisi de başlamış  :lol:

Sabah sabah güldüm alevli prekast :D

Çevrimdışı Renton

Günaydın herkese inşaattan hiç anlamam  :ebebe: kaba ne zaman bitecek tahmini bilgi var mı takip edenlerden
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

:upto:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Eski açıkda ufak tefek çalışmalar var sanırım kolon yerleştiriyolar herhalde.. Aslında yenı açıkdada geri kalaon kolonları koyup kalıplayamazlarmı?  Sanırım iş guvenlıgı uzmanı izin vermiyor

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 11:10:24
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
iyi yakalamışsın  :biggrinking:

2 günü boş geçirince en ufak ayrıntıya dikkat eder hale geldik  :lol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy suzere girisnyolunu buleum degerimi bil  :upto:
hertürlü yol var senin capsi Seda hanıma gönderdim çok güldü :D

Çevrimdışı Efe

yok orda is guvenlikciye pek is dusmez azami guvenlik onlemi alanir sirket tarafindan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Günaydın herkese inşaattan hiç anlamam  :ebebe: kaba ne zaman bitecek tahmini bilgi var mı takip edenlerden
tam olarak şubat sonu gibi bitecek inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

hertürlü yol var senin capsi Seda hanıma gönderdim çok güldü :D
Hahaha aglanacak haline guluyoruz :lol:

Çevrimdışı Oktay

benim anlamadığım konu habire prekast geliyor tribünlerde koyacak yer kalmadı ama montaj yok  :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Deniz

@forzabesiktas (cArsi) twitter adresinden alinti

"Aşkın bir alevmis,bir ateş parçası"

Çevrimdışı Anıl

147 locanın 143 tanesi satılmış :ok: VIP koltuk sayısını da ben 2150 olarak biliyodum ama 2609 taneymiş :)

Çevrimdışı ErsinA.

Milliyet in haberi..

Vodafone sağolsun!

Aktifbank’la 100 milyon liralık kredi anlaşması yapan Beşiktaş Kulübü, Vodafone’la imzaladığı 145 milyon dolarlık sponsorluk sözleşmesini teminat gösterdi. İngiliz şirketi, Vodafone Arena’nın kaba inşaatı bitince sözleşmedeki engeli kaldırdı.

Beşiktaş Kulübü ile yaptığı 145 milyon dolarlık sponsorluk anlaşmasıyla Türk spor tarihinin en yüksek rakamını ödeyecek olan Vodafone’un, siyah-beyazlıların Aktifbank’tan alacağı kredinin onaylamasında çok önemli bir rol oynadığı ortaya çıktı.
Daha önce yapılan anlaşma gereği Vodafone Arena bitmeden bu sözleşmeyi kredilerde kullanma hakkı olmayan siyah-beyazlı kulüp, stat inşatının kabasının bitime çok yaklaşması nedeniyle rahat bir nefes aldı. Merkezi İngiltere’de bulunan Vodafone Yönetimi’nin bu saatten sonra stadın bitmesinde hiçbir engel kalmadığını göz önünde bulundurarak, Beşiktaş Yönetimi’ne, yapılan sponsorluk sözleşmesini, bankalardan kredi alırken kullanabilme imkanı verdi.
Beşiktaş’ın hem eski hem de yeni sponsorlarla kurduğu iyi niyet ilişkilerini de referans olarak kabul eden Vodafone Yönetimi, aldığı bu kararla stat inşaatında siyah-beyazlılarla birlikte adeta elini taşın altına soktu.

3’te 1’i borca
Aktifbank’tan alacağı 100 milyon liralık krediyi 7 senede geri ödemeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi, Vodafone’dan her sene gelecek olan paranın üçte birini kredi borcu için kullanacak.
Yönetim paranın geri kalan kısmını ise kulüp kasasına koyarak diğer harcamalara aktaracak. Vodafone ile 145 milyon dolarlık anlaşma imzalayan siyah-beyazlı yönetim her yıl gelecek olan yaklaşık 21 milyon doların 8 milyon dolarlık bölümünü kredi ödemesinde kullanacak.

Çevrimdışı ahmetx

147 locanın 143 tanesi satılmış :ok: VIP koltuk sayısını da ben 2150 olarak biliyodum ama 2609 taneymiş :)
2150 evet nereden çıktı 2609
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

kim dedi 2609 oldugunu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

hayırlı Cumalar Seda Hanıma Teşekkürler
Ben kaçtım :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 11:45:12
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Resmi rakam kaçtı.artış varsa genel kapasiteden mi düşecek yoksa kapasitede artış mı olacak
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana