Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6389520 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ALI RIZA

prekastların üstüne konulan 2 tane metal aparat nedir ? ne işe yarıyor sadece 2 tane mi olacak ?

Çevrimdışı Necmi

iş güvenlik ilgileniyor onunla detayı konusuda bilgim yok..
@bjk_mabet şu iş güvenlikçiyi foruma üye yapsana ne bilgiler çıkar ondan :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Yahu konuşalım @Deniz dee, orası bizim malum spor gazetelerine dönmüş yetişmek ne mümkün. 
Çok hızlı ilerliyoruz @ilhan abi sen de katıl geri kalma  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

@bjk_mabet çatıyla alakalı belki kulağına çalınmıştır diye soruyorum; çatıyı  yapan firmaya bjk inşaat aş. şu kadar günde bitirmeniz lazım gibisinden bir  tarih verdimi yoksa hava ve günün şartlarına göre ucu açık  zaman sınırlaması olmadan bir imalat mı olucak..?

Çevrimdışı Fatih

@bjk_mabet çatıyla alakalı belki kulağına çalınmıştır diye soruyorum; çatıyı  yapan firmaya bjk inşaat aş. şu kadar günde bitirmeniz lazım gibisinden bir  tarih verdimi yoksa hava ve günün şartlarına göre ucu açık  zaman sınırlaması olmadan bir imalat mı olucak..?
@Oktay  abi dun hava olaylari dinlerken bi abi; artik yari kurak bi iklime dogru giriyoruz... belki subat ayin da bir kere yogun olmayacak sekilde kar yagisi olabilir, asiri sehirlesmeden dolayi sicaklik +2-3 derece daha fazlalasmis... istanbul'da tepeler haric tekrardan bir kar yagisi filan beklenmiyormus...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

Bundan mutevellit en azindan kar yagisi olmayacak...Yagmur ve ruzgar cati isini ne kadar etkiler onun bilgesi @bjk_mabet ...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

@Oktay  abi dun hava olaylari dinlerken bi abi; artik yari kurak bi iklime dogru giriyoruz... belki subat ayin da bir kere yogun olmayacak sekilde kar yagisi olabilir, asiri sehirlesmeden dolayi sicaklik +2-3 derece daha fazlalasmis... istanbul'da tepeler haric tekrardan bir kar yagisi filan beklenmiyormus...

yeteri kadar yağış alındı zaten toprak suya doydu diyebiliriz uludağda 3 metre kar var inanışmaz bi su rezervi var şuan 3 tane baraj doldurabilir istanbulda barajların %75 i dolu su gelmeyede devam ediyor bundan sonra yağacak yağmurlar gayet yeterli olacaktır kar yağmasına gerek yok marmara bölgesi güzel bi kış geçiriyor şu 1 ayda fazla yağış olmadan geçsinde kabayı bitirelim artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet şu iş güvenlikçiyi foruma üye yapsana ne bilgiler çıkar ondan :bandit:
tarihler havada ucuşuyor da o tarihlere genelde tutmuyor...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

tarihler havada ucuşuyor da o tarihlere genelde tutmuyor...

bencede ne zaman biterse o doğru tarih olacak bizim verdiğimiz tarihlerde tutmadı tam olarak ancak yaklaştık  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ardau

herkese yeniden merhaba;
bu ara çok takip edemiyorum forumu. mesailer iyice yoğunlaştığıdan dolayı :s20:
havalar yüzünden bu ara pek çalışma olmamış sanki normal olarak. çatı artık herkesin beklentisi oldu, forumda baya konuşulur olmuş. kar ve buzun erimesinden sonra çalışmaların hızlanacağını düşünür olursak, otoparkda boğulmak yerine kalan testereleri yerleştirmek daha akılcı olacak gbi. zannediyorum daha önceden de demirleri hazırlanmıştı. çatı kolonları yoldayken hala üst kat tribünlerin numaralı bağlantısının bitmemiş olması can sıkıyor.
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı dropoon

melbourne stad inşaatı türkçe izlemeyen varsa özellikle çim ve koltuk bölümü ilgi çekici. 15 metre çim 5 dakikada seriliyor ve aynı gün maç oynanabilir diyor firma desso değil ama teknik aynı lifli çim. başka yerde yetiştirip gelip sermişler.

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı KUMANOVALI

sevgili forum ahalisi
herkese günaydın ve hayırlı cumalar

30 sayfa gerideyim , geliyorum :s20: :s20:

KONUDIŞI ****

bu arada kombinemi alabildim en sonunda  :ishock: :ishock: :ishock:

GÜNEY (ESKİ AÇIK)TRİBÜN   blok-121   sıra-22  koltuk-12

önüm,arkam,sağım,solum
kim varsa buradan selam olsun  :evillol: :evillol: :evillol:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmet türken

sevgili forum ahalisi

KONUDIŞI ****

önüm,arkam,sağım,solum

Hayırlı olsun

Çevrimdışı SDemirsoy

sevgili forum ahalisi

KONUDIŞI ****

önüm,arkam,sağım,solum

hayırlı olsun abi benim 121 16 11 ve 20 ye kadar Arnavutlar var :D @KUMANOVALI

Çevrimdışı Efe

Evt calismalar baslamis eski acikta 2.tablanin son sutunlari ve kolonlari kaliplaniyor numaralida sutunlarin demir iskeletleri yerlerine konuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni acik tarafinda sutun dikme ve testere isleri suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Yeni acik tarafinda sutun dikme ve testere isleri suruyor
Oh be çalışma başlamış, hadi hayırlııs bakalım allah güç kuvvet versin emekçi kardeşlerimize
 :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 10:44:22
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

alevli prekast servisi de başlamış  :lol:
artik hic durmadan calisirlar  hava muhalefet olmaz inşallah 1 ay muhlet versin ondan sonra yagabilir istegi kadar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

alevli prekast servisi de başlamış  :lol:
yakcanız len prekasti is olacak  :evillol:
Bu stadyumdaki camur can sıkmaz insallah
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

artik hic durmadan calisirlar  hava muhalefet olmaz inşallah 1 ay muhlet versin ondan sonra yagabilir istegi kadar  :)
tam çatıya başlandığında! Şu iş güvenlikçi işi baltalamasın sonra @Efe