Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6389875 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

@Efe İstanbul'un kışı Şubatta olur dedim dedim Ocakta kar yağdırdım. Şubatta bir dalga daha olur. Olsun da zaten. İstanbul susuzluktan ölecek yazları. Şubata kadar tribün kalmaz. Kalsa kalsa prekast. Oda Şubat ortasına biter bence. Alacalı tek vinçle bu işi bitirir mi? Bir tane daha gelir daha mı hızlı gidilir? Görecez artık.
Sizde az banyo yapın kardeşim   :evillol: İstanbul'da şu an doluluk oranı %/70

Çevrimdışı İlhan SÜVARİOĞLU

Selamlar Kartal kardeşlerim
Kapalıda merdivenlerdeki demir aparatlar çatı ile alakalımı acaba :alala:

Çevrimdışı Efe

%74.56 abi doluluk oranı hergün artıyor 2 aydır barajlarıda takip ediyorum bursa %80lerin üzerine çıktı istanbulda bize yakın marmarada su sıkıntısı bitti diyebilriz bu sene için ama yağışlar devam edecek 4 ay daha tam doluluk oranı yakalanacak bu sene uzun bi aradan sonra :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

kaba baya yavaşladı.. ince işler ne durumda acaba... wc ler falan bitiriliyor mu?

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi Melih Başgan size kızılırmak suyunu dayatıyor, kurtboğazı dolsun ki kızılırmaka mecbur kalmayın. az banyo yaparsa uf uf burası nemli memleket. sokağa çıkamayız valla. yağzın yağsın. ama biraz ara versin.  :tabe: :tabe:

ysariusta

• Ziyaretçi

kaba baya yavaşladı.. ince işler ne durumda acaba... wc ler falan bitiriliyor mu?
tutarız çişimizi boşver. kabada bir şey kalmadı sayılır. 3 5 tane testere kirişi yarısının kalıbı bitmiş 2 tabla.

Çevrimdışı Efe

Selamlar Kartal kardeşlerim
Kapalıda merdivenlerdeki demir aparatlar çatı ile alakalımı acaba :alala:

o 2 aparat çatının çelik halkasının yapımı için konacak apratların denemesi şeklinde kondu büyük ihtimal abi şuan için herangibi bilgi gelmedi ama çok büyük ihtimal onlar
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

o 2 aparat çatının çelik halkasının yapımı için konacak apratların denemesi şeklinde kondu büyük ihtimal abi şuan için herangibi bilgi gelmedi ama çok büyük ihtimal onlar
@Efe sanırım onlar korkuluk öyle bi şey hatırlıyorum.

sanırım dediğin gibi bursa arenayı inceledim. çatıyı tutan demir sutunların alt kısımlarına ona benzer aparatlar var.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Arkadaş bu kadar gözünü gözleyip, mixer mixer betonunu döktüğümüz stadın Wc'sine uğrayanı çiğ çiğ yer bu taraftar...  :kar: :sumo: :hiho: :fkr:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

yok abi korkuluklar ayrı bu bahsettiğimiz 2 tane  enine iskele gibi parça kondu kavisli şekilde yerleştirildi kapalıya onlar çatıyla ilgili bence onlardan stadın tamamına konacak çatının orta bölümü onların üzerinde inşaa edilecek sonra çelik halatlarla sütnların üzerinden çatı kolonları vasıtasıyla gerdirilecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı bjk_mabet

yeni kolon kamyonu ne zaman ulaşır yoldaydı en son  :ishock: :ishock:
istanbulda daha stadın içine getirmedik koymaya yer yok onları muhafaza etmek için :)montaja yakın gelir...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

yok abi korkuluklar ayrı bu bahsettiğimiz 2 tane  enine iskele gibi parça kondu kavisli şekilde yerleştirildi kapalıya onlar çatıyla ilgili bence onlardan stadın tamamına konacak çatının orta bölümü onların üzerinde inşaa edilecek sonra çelik halatlarla sütnların üzerinden çatı kolonları vasıtasıyla gerdirilecek :)

:ok: aynen guzel sunuş :)

Çevrimdışı Efe

:aman:

mabet şu kapalıya konan 2 tane iskele gibi parça çatıyla alakalımı evet yada hayır desen yetecek korkuluklardan bahsetmiyorum 2 gün önce prekastların üzerine konan çeliklerden bahsediyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet şu kapalıya konan 2 tane iskele gibi parça çatıyla alakalımı evet yada hayır desen yetecek korkuluklardan bahsetmiyorum 2 gün önce prekastların üzerine konan çeliklerden bahsediyorum :icool:
çatıda çalışıcaklar için koruma ağı o... yukarıya montaj edilcek ...

Çevrimdışı Efe

hımm tamam iskeler daha sonra gelecek o zaman tamamdır :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

çok guzel yerleştilmiş sanki 5 ay orda kalacakmış gibi, yukarda korkuluklar farklı sanki :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

çok guzel yerleştilmiş sanki 5 ay orda kalacakmış gibi, yukarda korkuluklar farklı sanki :alala:
iş güvenlik ilgileniyor onunla detayı konusuda bilgim yok..