Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6390069 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Geovani

ellerinize sağlık @Birisi ve @Mehmet ....
Çatı iyiki şeffaf olmayacak öle bi çatıda baskı falan olmaz farukun renderdaki 10 numara,kış mevsimi seni hiç sevmezdim şimdi hiç mi hiç sevmiyorum
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

allahim sana geliyorum bu nasil bir güzellik..bu resimle daha güzel hayaller kurabiliyorum :)  yiyorsa bu stata o kirmiziyi ver Cakir beyfendi  :akuma:
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 14:59:05 eren_viyanaBJK ]

Çevrimdışı doganay

resimler icin tesekkurler, stadimiz hazir olsun ve seri derbi galibiyetleri baslasin artik. Bunun zamani geldi

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 15:00:38
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Arkadaslar suanki sicaklikla don olayi olmaz.gibi duruyor ayrica isler bugun de. Basladi havalar iyi giderse cicekler max.subat 15'te cikatlar ins.

Çevrimdışı doganay

konu dısı:

o robben buraya gelecekk

o nerden cikti. Ihtimal mi var ,yoksa temenni mi  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

ellerinize sağlık @Birisi ve @Mehmet ....
Çatı iyiki şeffaf olmayacak öle bi çatıda baskı falan olmaz farukun renderdaki 10 numara,kış mevsimi seni hiç sevmezdim şimdi hiç mi hiç sevmiyorum
@Geovani genelde buralarda seni gece görmeye alıştık bu saate hangi rüzgar attı acep :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mikartal

birisi ve mehmet  ellerinize saglık,iki gündür çalişma yok,inşaatta degişen birşey yoktur bunu bilmeme ragmen yeni resimleri görünce tek tek detaylı bir şekilde inceliyorum.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Geovani

@Oktay cım okuma modundayım yoksa hep buralardayım gece gündüz,transfer başlığı çok iyi baya vakit geçiriyorum sende gel scut gibi adamsın dünyanın her yerini geziyosun iş hesabı ama biliyoruzki klubün gönüllü scutlarındansın  :D :D :D bu arada fasta izlediğin futbolcu nasıldı  :D :D :biggrinking: :biggrinking:
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Deniz

Beyler ben adanadayim burasi 7 derece disarda 10 dkdan fazla kalamadim.stadda calisan iscilerin Allah yardimcisi olsun cok zor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Mehmet sagol yarin insallah kar erirde isler baslar hava biraz ısındi en azindan buzlar cozuldu gece don yapmazsa yarin en azindan kolon sutun kalipma baslar
kar erimez hala dışarısı eksi derecelerde.... gece daha soğuk olacak. Yarından itibaren hava açık ama sıcaklık yine aynı. Stat deniz kenarı birde o dezavantajımız var.

Çevrimdışı ozan062

51 yıl sonra ilkkez izmirde -7 derece olmus havadan bahsediyoruz :)

herkesin işi zorr ,, hangi gumruge geliyor catıcıklarımız??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı quentine83

Trabzon dün geceden beri kar yağışlı.en 40- 50 cm kar var. ben  İstanbul da öyle sanıyordum.foto ve çalışma oldugunu duyunca çok sevindim.ama soğukta bırakın çalışmayı yürümek nefes almak bile zor.Allah hepsinin yardımcısı olsun.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Oktay

@Oktay cım okuma modundayım yoksa hep buralardayım gece gündüz,transfer başlığı çok iyi baya vakit geçiriyorum sende gel scut gibi adamsın dünyanın her yerini geziyosun iş hesabı ama biliyoruzki klubün gönüllü scutlarındansın  :D :D :D bu arada fasta izlediğin futbolcu nasıldı  :D :D :biggrinking: :biggrinking:
eyvallah sen herzaman cansın :) :) fasdakilerin gözü hollandada belçikada bide fazla lakayit oluyolar o yüzden bize gelmezler :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ALI RIZA

08.01.2015 | Vodafone Arena Panorama
Mükemmel hocam emeğine zağlık harika olmuş saha çimlendi mi süper olacak

Çevrimdışı ahmetx

forum ahalisi eski açık alt kata nasıl ulaşacak çizimle gösterebilecek var mı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Beyler ben adanadayim burasi 7 derece disarda 10 dkdan fazla kalamadim.stadda calisan iscilerin Allah yardimcisi olsun cok zor..
Istanbul dun -4 dereceydi aksam saatlerinde gece dahada dusmustur donmak icin bi kac saat kal disarida donarsin gece
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Stadda çalışmalar durgun ama transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor gelin futbol konuşalım  :)

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/transfer-nobetindeyiz-bekliyoruz/14650/
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ErsinA.

Resime doyduk bugün walla

Mehmet, TimeLaps, Gökhan Turkmen, BjkMabet  herkesten resim yağıyor.   :claps: