Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6390720 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Arkadaşlar Merhaba forum gercekten cok iyi :) Benim stad başladıgından beri kafama takılan konu kapasite meselesi gerci artık pek bi espirisi kalmadı ama genede bilgi edinmek istedim.Beşiktaşlı yazar Cem Dizdarın soyledigi gibi bu kapasite ile 2 Büyük rakibini nası geciceksin diye ? 2 rakip ile kıyasladıgımız zaman neden düşük kaldık ? İzin konusu tamam ama biraz aceleye mi geldi daha da fazla olabilir mi bu kapasite beşiktaş için yeterli olabilir mi sonucda 50 yıllık bir stad yapıyoruz Avrupadakı kulupler liverpool chelsea stad kapasite arttırımına gidiyor ...
cem dizdarın önce kendini arştırmasına ihtiyacı var bu araştırmayı tamamladığında görüşürüz.

Çevrimdışı Efe

eski açık 2.kat loca tablasında gördüğüm kadarıyla 5 tane kolon var perde yapmayacaklar gibi görünüyor son kata eğer perde olmazsa yarın en azından bu 5 kolon kalıplanabilir tabla için :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı FARUK

eski açık 2.kat loca tablasında gördüğüm kadarıyla 5 tane kolon var perde yapmayacaklar gibi görünüyor son kata eğer perde olmazsa yarın en azından bu 5 kolon kalıplanabilir tabla için :)
Geçen tablada beklediğimiz perde burdada olacak gibi filizler devam ediyordu yanlış gormediysem

Çevrimdışı Tarık16

benden başka kimse yok galiba forumda herkese günaydın.

Çevrimdışı SDemirsoy

benden başka kimse yok galiba forumda herkese günaydın.
günaydınlar
bjk_mabet alıntıdır

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar Merhaba forum gercekten cok iyi :) Benim stad başladıgından beri kafama takılan konu kapasite meselesi gerci artık pek bi espirisi kalmadı ama genede bilgi edinmek istedim.Beşiktaşlı yazar Cem Dizdarın soyledigi gibi bu kapasite ile 2 Büyük rakibini nası geciceksin diye ? 2 rakip ile kıyasladıgımız zaman neden düşük kaldık ? İzin konusu tamam ama biraz aceleye mi geldi daha da fazla olabilir mi bu kapasite beşiktaş için yeterli olabilir mi sonucda 50 yıllık bir stad yapıyoruz Avrupadakı kulupler liverpool chelsea stad kapasite arttırımına gidiyor ...

Hocam İstanbul da yaşıyorsun stadyumun yapıldığı bölgeyi bizden daha iyi biliyorsundur,burada 42 bin kapasiteyi koparmak bile başarı bence .Yüksek kapasite için çok uzak yerlere yelken açmamız lazımdı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mikartal

günaydın..3 tır prekast gelmiş,büyük vinçin üzerinde biri var prekastları indirmek için vinçi çaliştırmaya çalişiyor gibi

Çevrimiçi Rasim

Günaydin arkadaşlar bugün calisma varmi  :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı Efe

Günaydin arkadaşlar bugün calisma varmi  :)
stada prekast gelmis onun disinda bi hareket yok yarin baslar gibi gorunuyir buz cozulurse
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Merhaba Arkadaşlar
Uzun zamandır takip ediyorum. Sonunda katılmaya karar verdim.
 :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı SDemirsoy

Merhaba Arkadaşlar
:hosgeldiniz İhsan Bey siz misiniz yoksa :D

Çevrimdışı selçukaras

Bkk_mabetin kapali fotosunda 2 tane malzeme var acaba catiya hazirlik olabilirmi. Sanki bursada da oyle seyer vardi.

Çevrimdışı ahmet türken

bir yağmur yağsa çok güzel olacak. karları eritir.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Çatı böyle olacak sanırım. Yeni yıl takviminden çektim.

Gayet güzel duruyor, yarı şeffaf

Sevdim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ahmet türken

Bkk_mabetin kapali fotosunda 2 tane malzeme var acaba catiya hazirlik olabilirmi. Sanki bursada da oyle seyer vardi.
onlarla alakalı olarak geçengün bayağı bir tahmin yürütüldü ama net bir sonuca bağlanamadı diye biliyorum. Çatıyla alakalı olabilir dendi, skorboardla alaklaı olabilir dendi. Ama ucu açık

Çevrimdışı SDemirsoy

bizde net bilmiyoruz 2 gün evvel bıraktılar onları

Çevrimdışı SDemirsoy

Çatı böyle olacak sanırım. Yeni yıl takviminden çektim.

Gayet güzel duruyor, yarı şeffaf

Sevdim

bence de abi biraz daha matı ama

Çevrimdışı Efe

ilk basta bende cati ile alakali degil diyordum bugungu fotoda kavisi gorunce catinin orta yuvarlaginin konulacagi celik destekler olabilir bunlar yoksa neden oraya bu acilarla yerlestirilsin gayet simetrik ve kavisli yerlestirilmisler deneme yapmislar bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Demir ustaları sanırım eski acık ve numaralı kolonları için demir örüyorlar sahadanın içerisinde..

Çevrimdışı ahmetx

ilk basta bende cati ile alakali degil diyordum bugungu fotoda kavisi gorunce catinin orta yuvarlaginin konulacagi celik destekler olabilir bunlar yoksa neden oraya bu acilarla yerlestirilsin gayet simetrik ve kavisli yerlestirilmisler deneme yapmislar bence
çatı o kısımda kavisli mi olacak?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

Merhaba Arkadaşlar

HosgeLdiniz

Çevrimdışı İhsan

Çatı için olması lazım. Üstelik hava şartları düzelirse bu hafta 10 çatı kolonu daha dikilecek diye duyumlar aldım.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

:hosgeldiniz İhsan Bey siz misiniz yoksa :D

Evet Ben benim, ama o İhsan eğilim :-)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı SDemirsoy