Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391006 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

çatı projesi değişmiş kartal kanatlı olacakmış diyorlar ? :outtahere:

yalannn harbimi laa :halay: :halay: :halay: :halay:

sonrasını okudum hayal kırıklıgına ugradım simdi  :by2: :by2:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ne 2015 miş arkadas iyi olsun dedikce hersey cok kotu gidiyor. Guya 2015 bizim yilimiz olacakti, daha ilk ayindan bezdim. #2015bitsin
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

Ne 2015 miş arkadas iyi olsun dedikce hersey cok kotu gidiyor. Guya 2015 bizim yilimiz olacakti, daha ilk ayindan bezdim. #2015bitsin

Gidilen yol sıkıntılı kademe kademe gidiliyor hep iyi gidecek diye bisey yok takim yenildi stadta calisma durdu ilk gunlet sıkıntıli basladi ama iyi gunlerinde gelecegi zaman olacak bekleyelim sabır edelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Gidilen yol sıkıntılı kademe kademe gidiliyor hep iyi gidecek diye bisey yok takim yenildi stadta calisma durdu ilk gunlet sıkıntıli basladi ama iyi gunlerinde gelecegi zaman olacak bekleyelim sabır edelim
karsiyaka 25 sayi onde su an itibariyle. Inanilir gibi degil...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

Dünya ülkelerinde stadlarda genel bir standart vardır.Mesela:

İspanyada konfor pek de önemli değildir.İlk başta stadın kapasitesi gelir.Çatısı,c90 i isitma sistemi falan takmazlar.Kapasitenin çok olması önemli.

İngilterede en önemli şey konfordur.Stadları çatılıdır ve görüş açılarında C value kriterleri önemlidir.

Almanyada stadlarda mühendislik kullanmaya bayılırlar.Adamlar mühendislikte dünya lideri olduğunu stadlarında bile gösterir.

Bizde şu an için bir kriter yok.Stadları Vodafone Arena ve diğerleri olarak ayırırsak diğer stadların tek ortak noktası toki malı olması :).

Farklı birşey yapıyoruz beyler.Hem tasarım hem de kalite olarak,kıymetini bilelim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kartal1903

Bursada  koltuk montaı başlamış bakalım ne kadr sürecek
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

Bursada  koltuk montaı başlamış bakalım ne kadr sürecek

onların süreleri çok gecikiyor çok belirleyici değil bizim yapım süreçleri çok daha hızlı olacak sadece asma-germe çatı aynı sürede biter 2.5 ayda kalktı havaya bizimkide hemen hemen aynı sürede kalkacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

en az 2.5 ay surecektir koltuklar herturlu iddaalıyım:)) catı oalyı bellii olmadan once ben esas bu konuda endiseliydim çimden bile:)) ama tabiki suan en son onu dusunuyorum :iblush:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

Archilifography alıntıdır
tıra bakarsak çok çamur var stadyumda  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugün Pek Bi Çalışma olmadı , Yarında olmaz büyük ihtimalle , Ara ara Kar yağıyor Yerler Kar Tuttu :by2: Hava 0'ın Altında (-5 ) Derece İstanbulda An itibarıyla , Don var yerler buz :by2: @Efe abi
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 23:10:40 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

2 hafta calismayi unutun beyler.kalipli yer varsa betonlanir anca onun haricinde ince iscilik haric calisma olmaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Stad ne guzel karlar altinda.. cok guzel bir goruntu var canli kamerada

Çevrimdışı acan07

Çevrimdışı Efe

ahanda stad donmuş heryer dondu kaldı şimdi dışarıdan geldim yürünmüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

2 hafta calismayi unutun beyler.kalipli yer varsa betonlanir anca onun haricinde ince iscilik haric calisma olmaz..
2 hafta mı  :o_o: :o_o: Cumartesiden itibaren çalışmalar hızlanır :tabe:

Çevrimdışı Efe

kim dedi onu  :D yarından sonra hava normale dönüyor cuma yada cumartesi şler başlar şuan çok fena yanlız tam bir buzlanma yaşanıyor son senelerde böyle bişey görmedim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı gkn190334

Arkadaşlar Merhaba forum gercekten cok iyi :) Benim stad başladıgından beri kafama takılan konu kapasite meselesi gerci artık pek bi espirisi kalmadı ama genede bilgi edinmek istedim.Beşiktaşlı yazar Cem Dizdarın soyledigi gibi bu kapasite ile 2 Büyük rakibini nası geciceksin diye ? 2 rakip ile kıyasladıgımız zaman neden düşük kaldık ? İzin konusu tamam ama biraz aceleye mi geldi daha da fazla olabilir mi bu kapasite beşiktaş için yeterli olabilir mi sonucda 50 yıllık bir stad yapıyoruz Avrupadakı kulupler liverpool chelsea stad kapasite arttırımına gidiyor ...

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşlar Merhaba forum gercekten cok iyi :) Benim stad başladıgından beri kafama takılan konu kapasite meselesi gerci artık pek bi espirisi kalmadı ama genede bilgi edinmek istedim.Beşiktaşlı yazar Cem Dizdarın soyledigi gibi bu kapasite ile 2 Büyük rakibini nası geciceksin diye ? 2 rakip ile kıyasladıgımız zaman neden düşük kaldık ? İzin konusu tamam ama biraz aceleye mi geldi daha da fazla olabilir mi bu kapasite beşiktaş için yeterli olabilir mi sonucda 50 yıllık bir stad yapıyoruz Avrupadakı kulupler liverpool chelsea stad kapasite arttırımına gidiyor ...
orada ufak hata oldu ama önemli değil 42.000 düşün ilerleyen yıllarda 48.000 kadar olabilir 50.000 olmaz bulundugu konum vs itibari ile öyle olması şart idi...

Çevrimdışı Deniz

Cem dizdarin stad hakkinda bilgidi 10 kelimeyi gecmez.hayatimda gordugum en amator konusmayi yalti ben de dinledim.arkadas bilmiyorsan konusma ki insanlarin akli karismasin.en cok da su yorumuna guldum :) :
"Besiktas yeni stadina gecince maddi olarak cok zorlanacak.cok elektrik faturasi gelir eski stada benzemez"

Gelirlerin 7 katina ciktigindan haberi yok guzelim " arastirmaci gazetecinin".dediklerini sallamayin sizden daha az bilgiye sahip o.

Çevrimdışı ahmet türker

bu forumda her türlü yazıyı okudukça, insan karakter tahlili uzmanı oluyor öyle insanlar var ki, sadece yazıp ileti sayısını arttırmak için yazıyor ,ne kazanacağını sanıyorlar ki.

Çevrimdışı ALI RIZA

bu forumda her türlü yazıyı okudukça, insan karakter tahlili uzmanı oluyor öyle insanlar var ki, sadece yazıp ileti sayısını arttırmak için yazıyor ,ne kazanacağını sanıyorlar ki.
öyle demeyelim her bilgi değerlidir aslında o bilgiler içinden kelime secip sonraki iletilerde soru oluyor... o sorularda bjk_mabet sorulup detaylandırıyor o detaylar içinden pat diye 2. soru çıkıyor...

Çevrimdışı ahmet türker

öyle demeyelim her bilgi değerlidir aslında o bilgiler içinden kelime secip sonraki iletilerde soru oluyor... o sorularda bjk_mabet sorulup detaylandırıyor o detaylar içinden pat diye 2. soru çıkıyor...
gerçekten böyle olduğunu düşünüyormusun ,her yazışma bilgi sorgulaması içeriyor mu . veya şöyle anlatayım ,her yazı ve soru bir cevap arıyor mu .?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yarın stada gidip testere kirişleri biz mi yatırsak.

1 aydır aynı gibi geliyor o kirişler yatmadığı için.  :ishock:

Çevrimdışı Efe

Yarın stada gidip testere kirişleri biz mi yatırsak.

1 aydır aynı gibi geliyor o kirişler yatmadığı için.  :ishock:

yarında çalışma olmaz gibi görünüyor buzlanma var cuma günü yüksek ihtimal başlanır kar ve buz erirse hafta başından itibaren hızlı bi şekilde testere kirişleri yatırmaya başlamalılar yeni açıkta sütunları hazır yeni açıkta en az 4 tanesinin numaralıda da hafta sonu betonlanırsa en az 3 tanesi hazır olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

gerçekten böyle olduğunu düşünüyormusun ,her yazışma bilgi sorgulaması içeriyor mu . veya şöyle anlatayım ,her yazı ve soru bir cevap arıyor mu .?
tabiki hayır her yazı bilgi veya soru cevap aramıyor... mesela dersin köşeler kötü duruyor alçak olması kötü... bu cümleyi alır yeni açık kapalı ve numaralı köşeleri aynı seviyede yapsak ve eski açık köşeler açılsa olmaz mıydı ? soru sorulabiliyor gayet güzel soru @bjk_mabet  :evillol: