Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391138 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı onder23

şampiyonluğu görmez gibi geldi bana :D

mayısa kadar dayanabileceğini sanmıyorum necmi abi  :D

Çevrimdışı mikartal

hoş bulduk arkadaşlar.sagolun,sevgili efe şantiye şefi gibi inşaatı ayrıntılı takip ediyor, bjk yöneticisi olsam onu şantiye şefi yapardım,stat 3 ay önce biterdi.

Çevrimdışı FARUK

@Mehmet  eline ayağına sağlık fotolar çok güzel
kartpostal tadında olmuş   :claps:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

hoş bulduk arkadaşlar.sagolun,sevgili efe şantiye şefi gibi inşaatı ayrıntılı takip ediyor, bjk yöneticisi olsam onu şantiye şefi yapardım,stat 3 ay önce biterdi.
:kop: :kop: necmi abiyide stadtan sorumlu yönetici yaptıkmı ağustosta stadı açardık abi  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

:kop: :kop: necmi abiyide stadtan sorumlu yönetici yaptıkmı ağustosta stadı açardık abi  :lol:
mayısta açardık demeni beklerdim ama neyse ağustosa da razıyız. :lol:

Çevrimdışı Efe

mayısta açardık demeni beklerdim ama neyse ağustosa da razıyız. :lol:

yok o ağustos değil 2014 ağustos abi  :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mikartal

Ben prekastçıların çok agırdan aldıgını düşünüyorum günde 2-3 tane takmayla yetişmez.kaba inşaat bittikten sonra çatı için epey bir zaman prekastları bekliyecegiz.çatı ve prakastlar bir arada olmayacak gibi , aylar önce çatı yapılmadan çim serip oynayalaım sonra çatıyı yaparız dendiginde , bjk inşaat müdürü  çatı montajı esnasında 300 tonluk 4 adet vinç sahada çalışacak çim bozulur demişti .çatı germe demosundada görülüyor o esnada statta başka çalışma yapılamaz.

Çevrimdışı ZEKI

Ben prekastçıların çok agırdan aldıgını düşünüyorum günde 2-3 tane takmayla yetişmez.kaba inşaat bittikten sonra çatı için epey bir zaman prekastları bekliyecegiz.çatı ve prakastlar bir arada olmayacak gibi , aylar önce çatı yapılmadan çim serip oynayalaım sonra çatıyı yaparız dendiginde , bjk inşaat müdürü  çatı montajı esnasında 300 tonluk 4 adet vinç sahada çalışacak çim bozulur demişti .çatı germe demosundada görülüyor o esnada statta başka çalışma yapılamaz.
@mikartal oncelikle hosgeldiniz. Prekastlari cok takmamak lazim, yakinda yeni aicktan baslarlar. Ustten yeni aick alttan numarali devam eder. Beton dokuldukten sonra bir sure bekleniyor. Onumuzdeki hafta belki de bu hafta sonu yeni acikta kapali koseden ustten baslarlar.

Çevrimdışı TØLGA

haha konyalılar çıldırdı  :D beşiktaş ikinci yarı maçlarını konyada oynuyacak haberleri çıktı yaaa
istemiyoruz diyorlar yavvvvv sinir oluyorum bu takımların bi tarafları kalktı hep bize karşı  :steamed: :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

övünç özdem rakipler kabul ederse diyor gene başka stadyumda oynamak için klüpler birliğinden karar çıkmamışmıydı yaa?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mikartal

@mikartal oncelikle hosgeldiniz. Prekastlari cok takmamak lazim, yakinda yeni aicktan baslarlar. Ustten yeni aick alttan numarali devam eder. Beton dokuldukten sonra bir sure bekleniyor. Onumuzdeki hafta belki de bu hafta sonu yeni acikta kapali koseden ustten baslarlar.
  Hoşbulduk,numaralı ,yeni açık birleşim yerinin önündeki demirleri vinç dün kaldırdı, orada sanırım prakast vinci için yer açtı ama geç kaldılar.orası biteli 1 aydan fazla oldu havalar müsait iken yapılabilirdi.

Çevrimdışı ahmet türker

haha konyalılar çıldırdı  :D beşiktaş ikinci yarı maçlarını konyada oynuyacak haberleri çıktı yaaa
istemiyoruz diyorlar yavvvvv sinir oluyorum bu takımların bi tarafları kalktı hep bize karşı  :steamed: :steamed:
yunanistandan bir stad ayarlayıp onu bildirmek lazım ,yunanlılar bile sizin yaptığınızı yapmaz demeye getirmek lazım. sence utanırlar mı.?

Çevrimdışı TØLGA

yunanistandan bir stad ayarlayıp onu bildirmek lazım ,yunanlılar bile sizin yaptığınızı yapmaz demeye getirmek lazım. sence utanırlar mı.?
sanmıyorum  :icool:
biz o stadyumda oynucaz ama anlaşmadan böyle haberler çıkmaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Hoşbulduk,numaralı ,yeni açık birleşim yerinin önündeki demirleri vinç dün kaldırdı, orada sanırım prakast vinci için yer açtı ama geç kaldılar.orası biteli 1 aydan fazla oldu havalar müsait iken yapılabilirdi.

prekast işleri şubat başından itibaren hız kazanacak çatı işleride şubat sonu mart başı gibi daha belirgin şekilde başlar ay sonundan sonra iş prekast ekibine düşüyor artık kapalıya yakın olan tüm boşlukların doldurulması lazım eski açık ve yeni açıkta numaralıda da alt kata başlanabilir  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Ağustos'ta İhsan Bey'de açar @Efe  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

tahminleri şöyle revize edelim  :icool: kaba inşaat otopark  dahil tam olarak şubat sonu bitecek prekast işleri mart ayına sarkacak çatı işleride şubat-mart aylarında hızlanmaya başlayacak şubat-mart-nisan-mayıs ayları çatının yapım ayları olacak mayıs ayı ortalarında çatının havaya kalkmaya başlayacağnı düşünüyorum mayıs sonuda vinçler sahadan çıkarlar haziran başında saha-koltuk işleri başlamış olacak 2,5 ay gibi sürede bu 2 işinde biteceğini düşünüyorum 15-30 ağustos aralığında vodafone  arena açış tarihi belirlenir bizde çıldırmaya başlarız  :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ağustos'ta İhsan Bey'de açar @Efe  :evillol: :evillol: :evillol:
:kop: yok o kasımda kaba inşaatan çıkmıştı hatta çatıyı başlatmıştı ama göremedi  :evillol: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

:kop: yok o kasımda kaba inşaatan çıkmıştı hatta çatıyı başlatmıştı ama göremedi  :evillol: :evillol:
Göremedi mi? Noldu yoksa İhsan Bey'i tatile gönderdiler de haberim mi olmadı

Çevrimdışı doganay

ince iscilik yok zaman aliyor mu acaba? cati yapilirken ,bir taraftanda ince iscilik halledile ve bir anca bitse stadimiz. insallah bir aksilik olmazda, soylendigi gibi yeni sezon oncesi yeni stadimizda baslyabiliriz.

Çevrimdışı TØLGA

şimdi bir soru sorayım bu localar ne oldu seçildimi uygulanacak olan daha başlamadı'da loca yapımları sanırsam ondan soruyorum
daha var gerçi geç kalmaz loca işleri
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 19:49:48 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mikartal

ince iscilik yok zaman aliyor mu acaba? cati yapilirken ,bir taraftanda ince iscilik halledile ve bir anca bitse stadimiz. insallah bir aksilik olmazda, soylendigi gibi yeni sezon oncesi yeni stadimizda baslyabiliriz.
ince işler zaman alır ancak işlerin çogunlugu içerde yapılacagından hava durumu fazla etkilemez,çatı ve çim işleri yapılırken onlar rahatlıkla biter gibi düşünüyorum.otopark kısmında zaten fazla bir iş olmaz.kasım ayında bjk aş. nin 15 milyon hissesini satıp 40 milyon civarı gelir saglandı ondan sonra inşaat hızlandı daha önce  satsalardı kaba daha erken biterdi.

Çevrimdışı edursan07

kapalı ve numaraladaki tribüne çıkış kapıları karşılıklı değil mi yoksa ben mı yanlış görüyorum ??? :iscrewy:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kapalı ve numaraladaki tribüne çıkış kapıları karşılıklı değil mi yoksa ben mı yanlış görüyorum ??? :iscrewy:
Baştaki ve Sondakiler karşılıklı , Fakat Numaralıda basın tribunude olduğu için Numralıda , Kapalıdan daha Fazla Çıkış kapısı var @edursan07 :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Karabay

şampiyonluğu görmez gibi geldi bana :D
hahaha @Necmi abi alemsin. @Mehmet kardeşim resimler için teşekkürler.