Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391112 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı onder23

Arkadaşlar konu dışı ama sizlerle paylaşmak istedim.
Ufak bir ekip çalışması yaptık taraftar sayımızı bir artırdık  :)

Çevrimdışı Anıl

@Mehmet sağol fotolar için 3.tablada bitti numaralıda artık kalan 5 testere için sütunları bitirip işe başlayabilirler yarın hava düzeliyor gibi kar kesilecek heralde çalışmalrda başlar don olayı falan olmazsa tabi :)
Şuan inanılmaz bir soğuk ve buzlanma var @Efe abi. Yarın da hava eksilerde. O yüzden tam kapasite olarak haftasonu başlar işler :)

Çevrimdışı Efe

Şuan inanılmaz bir soğuk ve buzlanma var @Efe abi. Yarın da hava eksilerde. O yüzden tam kapasite olarak haftasonu başlar işler :)
bursada da arabalar çok zor ilerliyor yollar buz tuttu beklemekten başka çare yok  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Çekenden paylaşandan Allah razı olsun, bu soğukta bile bizi fotoğrafsız bırakmadınız.

Çevrimdışı ErsinA.

Resimleri çeken arkadaşa helal olsun. bu soğukta üşenmeden, donmadan resimleri bize ulaştırdığı için.

Bizde sakat çok  :halay:

Çevrimdışı Serjo

2 gün sonra havalar biraz daha ısınacak diyor hava durumu   :halay:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 17:30:52
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
havalar birazcık ısınırsa iyi olur valla fotoğraf çekerken ağlayacaktım soğuktan  :D :D :D

Çevrimdışı mikartal

arkadaşlar uzun süredir, çok güzel ve seviyeli sohbetlerinizi takip etmek keyifli oluyordu ama.bazen bir şeyler yazma ihtiyacıda duymuyor degildim.bu nedenle üye oldum

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 17:35:35
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
arkadaşlar uzun süredir, çok güzel ve seviyeli sohbetlerinizi takip etmek keyifli oluyordu ama.bazen bir şeyler yazma ihtiyacıda duymuyor degildim.bu nedenle üye oldum
hoşgeldniz abi

Çevrimdışı Sedat_BJK

:hosgeldin iz :) şimdi hem okur hem yazarsın  :ebebe:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ErsinA.

:hosgeldin

yer açalım arkadaşa  :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin iz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

aramıza hoş geldin

Çevrimdışı Serjo

IĞDIR BEŞİKTAŞ
‏@bjkigdir
Beşiktaş Vodafone Arena'da Şartlar çetin. Allah Kolaylık versin işçi kardeşlerimize...

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimiçi Necmi

havalar birazcık ısınırsa iyi olur valla fotoğraf çekerken ağlayacaktım soğuktan  :D :D :D
eline sağlık gerçekten zor bir iş @Mehmet

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar konu dışı ama sizlerle paylaşmak istedim.
Ufak bir ekip çalışması yaptık taraftar sayımızı bir artırdık  :)

şampiyonluğu görmez gibi geldi bana :D

Çevrimdışı ahmet türker

hoş geldin arkadaşım . benden büyükler çoğalıyor.

Çevrimdışı Altuğ

hoşgeldiniz darısı diğer ziyaretçilerimize :)

Çevrimdışı İlhan SÜVARİOĞLU

Eline sağlık.

Çevrimdışı ErsinA.

şampiyonluğu görmez gibi geldi bana :D

Kaba inşaat ve prekastların bittiğini ve çatıya başlandığını görür umarım.

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin iz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kaba inşaat ve prekastların bittiğini ve çatıya başlandığını görür umarım.

yok görmesin :icool: eğer o zamana kadar ayakta kalırsa stad bir gram ilelemez kar ve soğuktan :D 1-2 gün içinde hava yumuşuyor yarın olmasa bile cuma günü çalışmalar tekrardan başlar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

yok görmesin :icool: eğer o zamana kadar ayakta kalırsa stad bir gram ilelemez kar ve soğuktan :D 1-2 gün içinde hava yumuşuyor yarın olmasa bile cuma günü çalışmalar tekrardan başlar  :)
abi kar dedinde siz bursa'da karın sefası'nı sürüyosunuz biz bandırmada soğunu çekiyoruz
rüzgarda var kutuplar gibi dışarsı buz buzzz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

stadla ilgili ne yönetimden ne de çalışanlardan yeteri kadar bilgi edinilemiyor. ince işçilik ne alemde acaba :) seneye netleşir herhalde :) :) görende askeri tesis yapıyoruz zannedecek :) :) :)
aslında çok bilgi veriliyor ama gördüğüm kadarı ile pek geriye dönük okumadığından farkında olmuyorsun kardeşim.