Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391520 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı rubi_tobin

Haber portalında transfer bilgisi yok. Kap bildirimi gerçekleşti
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

yok bu havada duseme tehlikesi var yer kaykan is guvenlik tedbir almistir
Ah su kabayi ocaktan once bitireceklerdi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Ah su kabayi ocaktan once bitireceklerdi..
kısmet olmadı araya giren ne pürüz varsa hızları yarıyarıya düşürdü yoksa gayet iyiydiler

Çevrimdışı Türkay

Madem dışarısı öyle tehlikeli o zaman ince işçilik yapılmaya başlansın veya yapılıyorsa daha hızlansın. Bi yerden kaybederek öbür taraftan kazanalım  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Madem dışarısı öyle tehlikeli o zaman ince işçilik yapılmaya başlansın veya yapılıyorsa daha hızlansın. Bi yerden kaybederek öbür taraftan kazanalım  :bandit:
iç taraflar çalısıyor zaten ytong diziliyor elektrik wc sistemleri çekliyor onlarda bizim görmediğimiz arka planda oluyor

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 15:47:55
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Arkadaslar ben bugun kendimi gercek Besiktasli olarak goruyorum artik, inanin olimpiyatta yedigimiz soguk bunun yaninda fasa fiso 3 fotograf cekip elimi 2 dakika isitip tekrar cektim kendimi ovmek icin falan degil anlatmaya calistigim aci cekmeden fedakarlik yapmadan Besiktasli olunmaz ya hani iste bugun o fedakarligi yapmisimdir heralde umarim ...

Çevrimdışı Easthanbool

İçeriden biraz bilgi ve foto alsak ne iyi giderdi aslında @bjk_mabet ağabey  :nargile: :photo:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Türkay

iç taraflar çalısıyor zaten ytong diziliyor elektrik wc sistemleri çekliyor onlarda bizim görmediğimiz arka planda oluyor

Foto olsa aslında çok iyi olurdu dışarıda iş yokken içerileri tartışırdık  :photo:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 16:02:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Forum evet biraz durgun bi kaç gündür hava şartları stadın bıraz durgunlaşması etkili oluyor galiba Allahın izniyle kaba bitip çatıya girildiğinde eskisinden iyi olucakdır eminim

Forum durgun değil futbol kısmına kayma var gelin siz de orada da konuşalım :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı levent

Arkadaslar ben bugun kendimi gercek Besiktasli olarak goruyorum artik, inanin olimpiyatta yedigimiz soguk bunun yaninda fasa fiso 3 fotograf cekip elimi 2 dakika isitip tekrar cektim kendimi ovmek icin falan degil anlatmaya calistigim aci cekmeden fedakarlik yapmadan Besiktasli olunmaz ya hani iste bugun o fedakarligi yapmisimdir heralde umarim ...
ELLERİN DERT GÖRMESİN

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 16:15:32
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Ellerin dert görmesin @Mehmet  :claps:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmet türken

Eline ayağına sağlık @Mehmet

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 16:33:31
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

@Mehmet sağol fotolar için 3.tablada bitti numaralıda artık kalan 5 testere için sütunları bitirip işe başlayabilirler yarın hava düzeliyor gibi kar kesilecek heralde çalışmalrda başlar don olayı falan olmazsa tabi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı altan0348

stadla ilgili ne yönetimden ne de çalışanlardan yeteri kadar bilgi edinilemiyor. ince işçilik ne alemde acaba :) seneye netleşir herhalde :) :) görende askeri tesis yapıyoruz zannedecek :) :) :)

Çevrimdışı Efe

pazartesiden itibaren şirketlerin 2side şu sütun ve testere kiriş işine yoğunlaşmalı artık 3 hafta kalıyor önleride ay sonuna kadar
Şampiyon Beşiktaş JK