Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391794 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş yönetimi dün önemli bir karar aldı. Süper Lig maçları için, Olimpiyat Stadı'nda maç oynama dönemini kapattı. İlk görüşme Konya ile yapıldı ve pozitif yanıt alındı. Konyaspor ile çakışan maçlar Ankara'da ASAŞ ve 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak.

Pazar gunu soylemistik...
Böyle bir karar alınacağını ben de bekliyordum zaten :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Kredi keske daha oncr cekilseydi de su kabayi yilbasindan önce bitirseydik.yuzduk yuzduk kiyruguna geldik hava kosullari kotulesti calismalar durdu..
Daha önceden söylemiştim İstanbul'da kışın en sert geçtiği dönem Aralık-Ocak ayıdır bu yüzden yavaşlamalar olacaktır diye.Hatta bir ihtimal bu sene Şubat'ta bile çok kötü hava koşulları ile karşılaşabiliriz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Keşke yerimiz ve iznimiz olsaydı da böyle bir stat yapıp Vodafone Arena gibi son teknolojiyle donatsaydık :by2: Harika, harika @SDemirsoy
yeterli alan yoksa çözümünü bulmuş Almanlar @anilt

http://interpol-studios.com/#
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 13:24:17 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Keşke yerimiz ve iznimiz olsaydı da böyle bir stat yapıp Vodafone Arena gibi son teknolojiyle donatsaydık :by2: Harika, harika @SDemirsoy
çok beğeniyorum ben bu stadı :)

Çevrimdışı Anıl

çok beğeniyorum ben bu stadı :)
Ben de çok beğeniyorum Samet abi. Düşün birde TT Arena'yla aynı kapasitedeler. Birisi stad nasıl yapılır örneği, öbürü nasıl yapılmaz :kop: @SDemirsoy
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 13:28:29 anilt ]

Çevrimdışı Deniz

Yeterli alanimiz olsa bile san mames gibi birnstadi insa edemezdik cunku oraya tarihi motifli bir stad yapma zorunlulugumuz var.yd zamaninda cam li bir proje cizilmisti hatirlardaniz ayni sekilde kartal kafali bir proje bunlarin hicbiri anitlar kurulundan onay alamadi.bu yuzden böyle disi stunlu ve tas kaplamali bir proje tercih edildi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Yeterli alanimiz olsa bile san mames gibi birnstadi insa edemezdik cunku oraya tarihi motifli bir stad yapma zorunlulugumuz var.yd zamaninda cam li bir proje cizilmisti hatirlardaniz ayni sekilde kartal kafali bir proje bunlarin hicbiri anitlar kurulundan onay alamadi.bu yuzden böyle disi stunlu ve tas kaplamali bir proje tercih edildi..
Sadece alan değil zaten bütün şartlar müsait olsaydı da San Mames gibi bir stad yapsaydık keşke :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Ben de çok beğeniyorum Samet abi. Düşün birde TT Arena'yla aynı kapasitedeler. Birisi stad nasıl yapılır örneği, öbürü nasıl yapılmaz :kop: @SDemirsoy
toki arena yığma bina gibi :D 

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı combomaxs

çatı projesi değişmiş kartal kanatlı olacakmış diyorlar ? :outtahere:
Şahsi dusuncem buna imkan vermiyor sanimiyor ole olsun degisiklik okadar buyuk bi degisiklik olcagini sanmiyirum

Çevrimdışı SDemirsoy

Şahsi dusuncem buna imkan vermiyor sanimiyor ole olsun degisiklik okadar buyuk bi degisiklik olcagini sanmiyirum
Yok hocam ufak bir şakaydı o forumda kimse olmadığı için dikkat çekmek istedim :) @combomaxs

Çevrimdışı ahmetx

:uhohu:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı İrfan

kardeşim ben o projelerin anıtlar kuruluna sunulduğundan bile şüpheliyim, YD nin seçim öncesi gaz pompalamak için icatlarındandı sadece..  :bandit:
We are Electric..!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kardeşim ben o projelerin anıtlar kuruluna sunulduğundan bile şüpheliyim, YD nin seçim öncesi gaz pompalamak için icatlarındandı sadece..  :bandit:
Sen Ne Ara Denetçi Kartaldan , Usta Kartala düştün Oktay Abi :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı rubi_tobin

Ah @Deniz  sen inanıyor musun? Anıtların izin vermediğine...
O projeler sadece şov amaçlıydı. Hiçbir şey yapılmadı. Ne kurul ne başka birşey.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ah @Deniz  sen inanıyor musun? Anıtların izin vermediğine...
O projeler sadece şov amaçlıydı. Hiçbir şey yapılmadı. Ne kurul ne başka birşey.
Yd den beklerim abi sunmamis olabilir ama bildigim kadariyla anitlar kurulu eski bir mimari esere benzeyen stad yalilmasini istiyordu.saray ve kulelerin yaninda siritmayacak sekilde @rubi_tobin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

Bir sey mi ima ediyosun @Efe abi  :D
hahaha yolun düşerse bugün bi 2 foto yeter 3.tablaya bakariz  :D @Mehmet
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 15:07:22 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

saha ortasındaki ekskavatör çalıştıgını görmedim  :evillol: heykel diyoruz ya eski açık kule ortasına bence onu alıp oraya taşısınlar diksünler ortaya statı yıkan budur desinler... :ishock:

Çevrimdışı Efe

Calisma yok mu bugün?
yok bu havada duseme tehlikesi var yer kaykan is guvenlik tedbir almistir
Şampiyon Beşiktaş JK