Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391353 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin kar yagisi var. Desenize gidilecek cok deplasman var bu sene  Allah yardimcimiz olsun

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın,kar beyazını özlemişiz ama Allah evsizlerin yardımcısı olsun müthiş soğuk ve rüzgar var.
Bu arada yeni nesil stadyumlara rastladım sizinle paylaşayım dedim,ürperdim vallahi süper stadlar geliyor.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 13:32:25 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 11:01:07
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Konya akıllı seçim.orta anadolu özellikle başkentte çok kişi gelir.beşiktaş nerede biz oradayız.
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Türkay

Dün betonlama vardı galiba (?) Foto olsaydı iyiydi  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın,kar beyazını özlemişiz ama Allah evsizlerin yardımcısı olsun müthiş soğuk ve rüzgar var.
Bu arada yeni nesil stadyumlara rastladım sizinle paylaşayım dedim,ürperdim vallahi süper stadlar geliyor.
bu stat bize yapılsa her maç facia abi üst katlardan düşen düşene

Çevrimdışı SDemirsoy

sanırım maracana stadı bu.. çatı iç halkanın şeffaf olduğunu düşünürsek şişme bombede yok bence bu güzel @ahmetx abi top sende :D

Çevrimdışı ahmetx

bu stat bize yapılsa her maç facia abi üst katlardan düşen düşene
altına file gererdik düşenleri toplamak için. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı melih

Yılbaşına kadar kaba inşaatı bitirseydik çok iyi olacaktı. Havalar çok soğudu ve ne kadar böyle sürecek belli değil :(
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı ahmetx

sanırım maracana stadı bu.. çatı iç halkanın şeffaf olduğunu düşünürsek şişme bombede yok bence bu güzel @ahmetx abi top sende :D
evet güzel görünüyor hayırlısı beklemedeyiz,top @bjk_mabet ve çay arkadaşlarında :D

Çevrimdışı SDemirsoy

bizimde şantiye alanımız yeterli olsa böyle yapabilirdik inşaat sektörüne ayrı bir şeyler katmış adamlar..

Çevrimdışı melih

Aralık ayı Beton miktarları

Çiçekler İnşaat (Eski Açık Tribün)
01-31 Aralık 2014
1158,298m3 (Tribün)

Çiçekler İnşaat (Numaralı Tribün)
01-31 Aralık 2014
2260,556m3 (Tribün)

Çiçekler İnşaat Toplam Beton Miktarı
01-31 Aralık 2014
3418,854m3 (Tribün)

Obitaş (Yeni Açık Tribün)
01-31 Aralık 2014
2757,348m3 (Tribün)

Böylece;
Çiçekler İnşaat toplamda 60650m3 betonun 56626,296m3'ünü dökerek 4023,704m3 beton kalmıştır.
Obitaş toplamda 47500m3 betonun 39321,358m3'ünü dökerek 8178,642m3 beton kalmıştır.

Çiçekler aylık ortalama 3 bin m3 beton dökerse kabaca 1,5 ayda bitiriyor.
Obitaş aylık ortalama 3 bin m3 beton dökerse kabaca 2,5-3 ayda bitiriyor.

Şubat ayı içerisinde tribün kısımları bitmiş olacak. Şubat içinde çatı imalatına gerçek anlamda başlanacak.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Deniz

Kredi keske daha oncr cekilseydi de su kabayi yilbasindan önce bitirseydik.yuzduk yuzduk kiyruguna geldik hava kosullari kotulesti calismalar durdu..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

çatı projesi değişmiş kartal kanatlı olacakmış diyorlar ? :outtahere:

Çevrimdışı Atakan Uzun

Nerede bu millet  :captain:
son zamanlarda bazı arkadaşlar foruma uğramaz oldular. özellikle Mustafa neden uzaklaştı anlamadım. bu sitede herkesin saygısını kazanmış çok değerli bir arkadaşımız. bakıyorum son foruma girişi 2 ocak. paylaştığı resimleride buraya yazmıyor artık. sebebi nedir bilenler varsa açıklarlarsa seviniriz.

Çevrimdışı SDemirsoy

son zamanlarda bazı arkadaşlar foruma uğramaz oldular. özellikle Mustafa neden uzaklaştı anlamadım. bu sitede herkesin saygısını kazanmış çok değerli bir arkadaşımız. bakıyorum son foruma girişi 2 ocak. paylaştığı resimleride buraya yazmıyor artık. sebebi nedir bilenler varsa açıklarlarsa seviniriz.
bende bilmiyorum detaylı olarak bir şey abi

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 12:49:55
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
çatı projesi değişmiş kartal kanatlı olacakmış diyorlar ? :outtahere:
O zaman: Haydaaaaaa  :lol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

ysariusta

• Ziyaretçi

Dün betonlama vardı galiba (?) Foto olsaydı iyiydi  :bandit:
Mabetle konuştum bir iki söküm işi dışında çalışma yokmuş. Dışarısı fena soğuk bende durup fotoğraf çekmedim açıkçası. Zaten makine yanımda değil telefonu düşürecem diye korkuyorum. Takım elbise falan filan zor geldi yani süzerden bir resim olsa iyi olurdu tabi

Çevrimdışı SDemirsoy

O zaman: Haydaaaaaa  :lol:
foruma çekmek için yaptım abi kimsecikler yok 1-2 saattir :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 13:04:17
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Eski acik tabla dun gece betonlanmamis galiba fotolardan gordugum kadariyla bi yakin foto lazim :akuma:
Bir sey mi ima ediyosun @Efe abi  :D

Çevrimdışı Burak Akay

Forum evet biraz durgun bi kaç gündür hava şartları stadın bıraz durgunlaşması etkili oluyor galiba Allahın izniyle kaba bitip çatıya girildiğinde eskisinden iyi olucakdır eminim
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 13:07:05
Not : Arkadaslar dun yogunlugumdan dolayi stada ugrayamadim ama bugun islerimi bitirebilirsem iki saat icinde gitmeyi dusunuyorum sonra Necmi abiye atarim gidersem :ok:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 13:08:54
Forum evet biraz durgun bi kaç gündür hava şartları stadın bıraz durgunlaşması etkili oluyor galiba Allahın izniyle kaba bitip çatıya girildiğinde eskisinden iyi olucakdır eminim
Futbol takimi basligi bayagi hareketli beyler sizi de bekleriz oraya  insaatin nerdeyse durdugu bu gunlerde hazir transfer sezonu da acilmisken orada konusalim

Çevrimdışı SDemirsoy

Futbol takimi basligi bayagi hareketli beyler sizi de bekleriz oraya  insaatin nerdeyse durdugu bu gunlerde hazir transfer sezonu da acilmisken orada konusalim
00.45 de transfer konuşalım Mehmet.... @Mehmet

Çevrimdışı Anıl

bizimde şantiye alanımız yeterli olsa böyle yapabilirdik inşaat sektörüne ayrı bir şeyler katmış adamlar..
Keşke yerimiz ve iznimiz olsaydı da böyle bir stat yapıp Vodafone Arena gibi son teknolojiyle donatsaydık :by2: Harika, harika @SDemirsoy