Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6392012 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Melekcik

neden kayseri :D
Adamın mal tedarikçisi ordadır birde maraşa yakın ya  herhalde bilemedim bak bende  :alala:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

Fışkirtici boyunu uzatiyor galiba numaraliya dogru garip hareketler yapiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  20 sn.20 saniye önce
İş güvenliği nedeni ile belir noktadaki çalışmalar geçici olarak durdurulmuştur...

Çevrimdışı Melekcik

İş güvenliği nedeni ile belir noktadaki çalışmalar geçici olarak durdurulmuştur...

Offfff  neyse kaza beladan iyidir. :money: :bawling:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

Adamın mal tedarikçisi ordadır birde maraşa yakın ya  herhalde bilemedim bak bende  :alala:
yabancı kaynaklarda da bulamadık bu malzemeyi kayseri de çıktı o yüzden :D

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 13:30:58
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
bombeli iyidir,düz olduğu zaman ses dağılması yaşayabiliriz.
altı bombeli üst düz olmaz mı  :ebebe: :kop: :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı recep55

Arkadaşlar merhaba. Uzun bir takipten sonra üye olmaya karar verdim. İlgimi çeken  prekastların üzerine konan metal aparatlar oldu. Acaba bu aparatların amacı şöyle bir şey olabilir mi?

Çevrimdışı Melekcik

yabancı kaynaklarda da bulamadık bu malzemeyi kayseri de çıktı o yüzden :D
Yok zaten çok farklı bir urun değilmis sade sertleştirilmiş yani ayri kategorisi yok  :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

altı bombeli üst düz olmaz mı  :ebebe: :kop: :evillol:
olur ama iki kat kullanmış oluruz hem maddi hem ışık  kaybı yaşarız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaşlar merhaba. Uzun bir takipten sonra üye olmaya karar verdim. İlgimi çeken  prekastların üzerine konan metal aparatlar oldu. Acaba bu aparatların amacı şöyle bir şey olabilir mi?
:hosgeldin abi öle bir şeyse çok mutlu oluruz da zannetmiyorum tahminim bunlar benim de

Çevrimdışı SDemirsoy

Yok zaten çok farklı bir urun değilmis sade sertleştirilmiş yani ayri kategorisi yok  :tabe:
anladım işlenmiş gibi elden geçirilmiş yani bu malzeme :)

Çevrimdışı Melekcik

Hoş geldiniz. Bence erken daha kaba bitmeden başlamaz

Çevrimdışı Melekcik

anladım işlenmiş gibi elden geçirilmiş yani bu malzeme :)
Tam anlatmak istediğim buydu neyse hayısı olsun catimizin

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 13:37:25
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Benim tahminim de o yönde, beklemedeyiz  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

çatıyla ilgili olduğu kesin,muhtemelen senin dediğin olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fışkirtici boyunu uzatiyor galiba numaraliya dogru garip hareketler yapiyor
:kop: :kop: Bizde Sakat Çok @Efe abi :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

:hosgeldin abi öle bir şeyse çok mutlu oluruz da zannetmiyorum tahminim bunlar benim de
ne varki orada @SDemirsoy?

Çevrimdışı ALBATROS

beton kamyonu sahadaki su nedeniyle geri gitti geçemiyorlar  :s20:

Çevrimdışı GPekcan

:hosgeldin

Çevrimdışı fore_kazık

beton kamyonu sahadaki su nedeniyle geri gitti geçemiyorlar  :s20:

biraz kum atsınlar üzerine işe yaramayan prekast  :akuma: paletlisi için getirilen çakıllardan sersinler geçer. onudamı ben söyleyeyim  :D

Sanırım yeni acık üst ve eski acık üst sütünlarda çalışmalar olmayacak.. eski acık ve numaralıda tabla işleri devam ediyor kameradan görüldügü kadarı ile.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mabet Foto atmış :halay: , Birisi yukleyebilirmi Resimleri Foruma...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabete olta attımda  oltaya gelmedi yada mesajı görmedi :evillol:
karadenizliyim balık bizim işimiz :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.