Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6392131 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Bizim taraftara sorsalar %90 Yeni Bordo çatısını isterdi ama 4 tarafı kapalı stadlarda ptfe kullanmak daha mantıklı

Kişi başına 1 çıkış düşüyor galiba :kop:

Çevrimdışı ahmetx

Tamam işte Abi bundan bahsediyorum bende Etfe Sesin dağılmasına yol açıyor demiştin , Oyuzden Sordum Bende Juve Arena PVC/PES ETFE ymiş bu stadın akustiği nasıl olur diye sordum sana @ahmetx abi
dolayısıyla iyi değil @Yunus Emre Dökmeci,çatı malzemesi yankı yapan sert malzeme ise çatının dört tarafı kapalı olmamalı akustik için.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Kişi başına 1 çıkış düşüyor galiba :kop:
2016 uefa avrupa şampiyonası stadlarından bu stad,uefa çıkış kapılarına ve merdiven genişliklerine çok dikkat ediyor,şampiyonadan sonra merdivenleri daraltacaklarmış.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Evet arkadaşlar çatı olayını cozumluyorum PTFE sertlestirilmiş çatı malzemesi ister bombeli ister resimdeki gibi olabiliyormuş şefaf olabiliyormuş çok kullanılan malzeme değil ama sağlam mış ve fiyatı diğerlerine göre yüksekmiş ( bilgileri bir çatı ustasından aldım yanlışmı doğrumu bilemem) resimleri böyleymiş mat da olabiliyor deniz yani ışık geçirmeyen  :tabe: :tabe: :tabe:
bombeliye hayır diyorum o zaman ben  :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

bombeli iyidir,düz olduğu zaman ses dağılması yaşayabiliriz.

Çevrimdışı Melekcik

Bende hayır diyorum ama çatı maliyetinin yüksek olması anlaşıldı usta gerçekten güzel malzeme dedi fiyat yönünden de kullanışlı bir malzeme dedi :super: :evillol:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

dolayısıyla iyi değil @Yunus Emre Dökmeci,çatı malzemesi yankı yapan sert malzeme ise çatının dört tarafı kapalı olmamalı akustik için.
Tamamdır @ahmetx abi , Pvc de sert malzeme olduğu için oda akustik için iyi değil , Etfe de :ok: Juve Çatısında Her 2 size Mevcut olduğu için Juve Arenanın Akustiği iyi değil , O stadda Ses çok yankı yapar ve dagılır ozaman değilim abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tower

Beşiktaş Gençlerbirliği Maçı Yeni Stadımızda...

Çevrimdışı SDemirsoy

ama görüntü düz daha güzel abi :)

Çevrimdışı Melekcik

Yaşanmaz sert bir malzeme duvar gibi düşün çarpar ses döner
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

Bende hayır diyorum ama çatı maliyetinin yüksek olması anlaşıldı usta gerçekten güzel malzeme dedi fiyat yönünden de kullanışlı bir malzeme dedi :super: :evillol:
canlı örnek resimleri var mıymış acaba :) @dişi kartal melek

Çevrimdışı baro19

Bizim stadyum seneye lig açılışına yetişirse bence eyvallah... daha çook iş var...

Çevrimdışı Türkay

Ben de hayır diyorum ve 3 hayırla uğurluyoruz bombeliyi.   :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Melekcik

canlı örnek resimleri var mıymış acaba :) @dişi kartal melek
Pahalı olduğu için satamıyorum yok elimde ama düşünürseniz kayseriden getitire bilirim demiş yani bu ürün kayseri de mevcut az kaldı binip gideceğim ne bir malzeme bulamiyoruz . :akuma: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Ben de hayır diyorum ve 3 hayırla uğurluyoruz bombeliyi.   :lol:
Bu güzeldi  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmetx

Yaşanmaz sert bir malzeme duvar gibi düşün çarpar ses döner
sıkıntı o zaten,uğultuya neden olur.Öyle olmasını istiyorsak kale arkalarını açık yapmamız lazım.

Çevrimdışı Anıl

Pahalı olduğu için satamıyorum yok elimde ama düşünürseniz kayseriden getitire bilirim demiş yani bu ürün kayseri de mevcut az kaldı binip gideceğim ne bir malzeme bulamiyoruz . :akuma: :kop:
Bence gitmenize gerek yok, @bjk_mabet kırmaz bizi bir örnek paylaşır :busted_cop:

Çevrimdışı Melekcik

sıkıntı o zaten,uğultuya neden olur.Öyle olmasını istiyorsak kale arkalarını açık yapmamız lazım.
Belki de bombelidir ki bilmediğim konu belki öyledir benimki sade tahmin

Çevrimdışı Melekcik

Bence gitmenize gerek yok, @bjk_mabet kırmaz bizi bir örnek paylaşır :busted_cop:
Nerede o günler keşke olmadı kayseri de yasayan biri varsa bula bilir var olduğundan eminiz  :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

ilginç geldi :D

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Deniz

Cati kaplamalari geldiginde stada gidip santiyeye giris yapmadan tiri durdurup inceleyelim  :biggrinking:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Nerede o günler keşke olmadı kayseri de yasayan biri varsa bula bilir var olduğundan eminiz  :kop:
forumda çok var kayserili :D örn  @Serkan7738

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 15:23:35 ahmetx ]

Çevrimdışı SDemirsoy