Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391634 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

konu dışı:floransayı güncelledim,okumak isteyenlere duyrulur.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı yatoraya

alacalı bize şekil yapıyor sanırım ;]
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı SDemirsoy

Oda olabilir o zaman bundan sonraki stratejimiz takmayalım önemsemeyelim belki paylaşır. :alala: :kop: :kop:
hava soğuk çay yetiştiremiyordur hak verelim ona da :) @dişi kartal melek @bjk_mabet

Çevrimdışı Melekcik

hava soğuk çay yetiştiremiyordur hak verelim ona da :) @dişi kartal melek @bjk_mabet
Cani sağolsun ama yakindir kokusu ortaya çıkar bazı araştırmalar içerisindeyim. :alala: :bandit:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 12:35:01
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
alacalı bize şekil yapıyor sanırım ;]
Çatı gergilerinin iskeleleri olabilir mi diye de ben sallayayım  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yumuşak olması düz olmasına engel değil ki düz olması için sertleştirilmişi tercih edilsin  :alala:
Abi Benimki Sadece Tahmin , Projeyi görmedik hiçbirimiz Herkes Olabilirlikler üzerinden tahmin yürütüyor burada :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Cani sağolsun ama yakindir kokusu ortaya çıkar bazı araştırmalar içerisindeyim. :alala: :bandit:
senden de bekliyoruz bomba çatı bilgileri  :naughty: @dişi kartal melek

Çevrimdışı SDemirsoy

abi onlar bence çatı kolonlarının arkasında korkuluklar vardı ya hani dışarı doğru taşan onlar ya @CanEmre

Çevrimdışı Melekcik

senden de bekliyoruz bomba çatı bilgileri  :naughty: @dişi kartal melek
Bizim çalışanı çatı işleri yapan dükkâna gönderdim bilgiler gelir yakindir bulucam onu  :alala: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

Bizim çalışanı çatı işleri yapan dükkâna gönderdim bilgiler gelir yakindir bulucam onu  :alala: :kop:
bence sen bir şeyler biliyorsun ama söylemiyorsun  :money: @dişi kartal melek

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 12:42:17
  • İstanbul (Kurtuluş)
Abi Benimki Sadece Tahmin , Projeyi görmedik hiçbirimiz Herkes Olabilirlikler üzerinden tahmin yürütüyor burada :evillol: :evillol:
Kendi adıma estetik açıdan benim de tercihim düz çatı olurdu.
Ama kendimi bombeliye alıştırıyorum  :ebebe:

Çevrimdışı SDemirsoy

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu taşıdıkları nedir ki?
Koca oğlan gene çatı için yardım ediyor korkuluk gibi geldi bana da

Çevrimdışı Efe

Eski acik tabla dun gece betonlanmamis galiba fotolardan gordugum kadariyla bi yakin foto lazim :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 12:46:30
  • İstanbul (Kurtuluş)
abi onlar bence çatı kolonlarının arkasında korkuluklar vardı ya hani dışarı doğru taşan onlar ya @CanEmre
Hmm  :alala:
Nihai bir parça olduğunu sanmıyorum ben ama. Bir ayağı topal bunların ve alt kat eğimine göre tam ayarlı gibi. Üst kata ne şekil koyabilir bunları dersin @SDemirsoy  :alala:

Çevrimdışı Efe

baya iyi salladin abi  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

İşaretlediğim kısım skorboardun asılacağı yer resmi görsellerde orada bir çapraz kirişler görünüyor. O yüzden çıkarılan parçayı o askıya benzettim :D @SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi , Juve Arena nın Çatısı PVC/PES ETFE ymiş , Sen daha önce Etfe Akustik için kotu demiştin Peki Pvc Nasıl akustikte :alala: Birde Juve Arenanın Çatısında Her ikiside var , Böyle bir Çatıya sahip Stadın akustiği nasıl olur Sence :alala:
ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum şunu söylemiştim konserler için en iyisi akustik ptfe membranlar (Özel üretim).Etfe gibi polikarbon gibi sert malzemeler yankılanmaya neden olup sesin dağılmasına neden oluyorlar.Stadyumlar için en iyisi beton çatılar fakat eski inönü gibi olması lazım her yeri kapalı olmaması lazım @Yunus Emre Dökmeci.
Akustik denince sesin dağılmamasını,birbirine karışmamasını anlamalıyız.Biz Beşiktaşlılar olarak genelimiz akustik deyince tezahüratlarımız çatı betonuna çarparak şiddetlenerek rakibin üzerine binmesini anlıyoruz eski İnönü den dolayı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 12:48:30
  • İstanbul (Kurtuluş)

Çevrimdışı SDemirsoy

İşaretlediğim kısım skorboardun asılacağı yer resmi görsellerde orada bir çapraz kirişler görünüyor. O yüzden çıkarılan parçayı o askıya benzettim :D @SDemirsoy
sağlam benzetme  :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum şunu söylemiştim konserler için en iyisi akustik ptfe membranlar (Özel üretim).Etfe gibi polikarbon gibi sert malzemeler yankılanmaya neden olup sesin dağılmasına neden oluyorlar.Stadyumlar için en iyisi beton çatılar fakat eski inönü gibi olması lazım her yeri kapalı olmaması lazım @Yunus Emre Dökmeci.
Akustik denince sesin dağılmamasını,birbirine karışmamasını anlamalıyız.Biz Beşiktaşlılar olarak genelimiz akustik deyince tezahüratlarımız çatı betonuna çarparak şiddetlenerek rakibin üzerine binmesini anlıyoruz eski İnönü den dolayı.
Tamam işte Abi bundan bahsediyorum bende Etfe Sesin dağılmasına yol açıyor demiştin , Oyuzden Sordum Bende Juve Arena PVC/PES ETFE ymiş bu stadın akustiği nasıl olur diye sordum sana @ahmetx abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Melekcik

Evet arkadaşlar çatı olayını cozumluyorum PTFE sertlestirilmiş çatı malzemesi ister bombeli ister resimdeki gibi olabiliyormuş şefaf olabiliyormuş çok kullanılan malzeme değil ama sağlam mış ve fiyatı diğerlerine göre yüksekmiş ( bilgileri bir çatı ustasından aldım yanlışmı doğrumu bilemem) resimleri böyleymiş mat da olabiliyor deniz yani ışık geçirmeyen  :tabe: :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ahmetx

Kendi adıma estetik açıdan benim de tercihim düz çatı olurdu.
Ama kendimi bombeliye alıştırıyorum  :ebebe:

Bizim taraftara sorsalar %90 Yeni Bordo çatısını isterdi ama 4 tarafı kapalı stadlarda ptfe kullanmak daha mantıklı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Hmm  :alala:
Nihai bir parça olduğunu sanmıyorum ben ama. Bir ayağı topal bunların ve alt kat eğimine göre tam ayarlı gibi. Üst kata ne şekil koyabilir bunları dersin @SDemirsoy  :alala:
bunların devamı diye düşünüyorum abi  :alala: @CanEmre