Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391869 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@bjk_mabet sertleştirilmiş dedin işin içinden çıkamadık medet yahu :D
Stadda şuanda Muallak olan tek şey Çatı , Geri kalan Herşey hakkında Bilgimiz oldu , bir Mühendis kadar bilgiye sahibiz artık Stad sayesinde , 0 Degilde Geçen Bize Elektrik mühendisi Bi Muşteri Geldi , Kalde Nasıl Bi Firma Elektrik tesisatında diye sordum , Kalde yi bilmiyorum dedi Şoka girdim , Kalde gibi Bi firmayı Nasıl bilmez Koskoca Muhendis :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaş nehir çatı yapıyoruz ya çok bilinmeyenli denklem mübarek bu juventusun çatısı güzel duruyor bombeliden ziyade  :alala: :alala: :money:
bir resimli örnek olsa şu malzemeyle ilgili...

Arkadaş ne bir çatı yapıyoruz ya çok bilinmeyenli denklem mübarek bu juventusun çatısı güzel duruyor bombeliden ziyade  :alala: :alala: :money:
Ama İyi ve Dayanıklı Değil Pvc ve Etfe ymiş :D Bildiğin Sert Plastik , 10-15 Sene Spnra ömrü bitecek ve Degiştirilecek muhtemelen :bandit:

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ahmetx

abi iç halka şeffaf diğer taraf opak olur başka bir şansı var mı :D
TiO2 kaplama olmasa ptfe nin ışık geçirgenliği daha fazla olur ,TiO2 kaplama yapacaksak ptfe ye, ki bence de yapılmalı,şeffaf halkayı geniş tutmalıyız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Melekcik

bir resimli örnek olsa şu malzemeyle ilgili...
Mabete olta attımda  oltaya gelmedi yada mesajı görmedi :evillol:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Oğuzhan

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Deniz

Ama İyi ve Dayanıklı Değil Pvc ve Etfe ymiş :D Bildiğin Sert Plastik , 10-15 Sene Spnra ömrü bitecek ve Degiştirilecek muhtemelen :bandit:
Oyle bise yok etfe ptfeden cok daha pahali bir malzemedir.10 senede bir degisecek diye birsey kesinlikle yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Bu taşıdıkları nedir ki?

Tam ben yazacaktım.. Catı için çalışmalarmı acaba:)

Çevrimdışı yldrmaydn

cama yapılan tio2 uygulamalarında herhangi bir farklılık yaratmıyor. en azından videolarda gözüken o. ptfe'de farketmesinin sebebi nedir?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Melekcik

Şekli güzel ben şahsen bombeli yapılırsa pek sevinmem o ne öyle  toplanmamış yatak örtüsü gibi  :evillol:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Anıl

@ahmetx abi , Juve Arena nın Çatısı PVC/PES ETFE ymiş , Sen daha önce Etfe Akustik için kotu demiştin Peki Pvc Nasıl akustikte :alala: Birde Juve Arenanın Çatısında Her ikiside var , Böyle bir Çatıya sahip Stadın akustiği nasıl olur Sence :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Mabete olta attımda  oltaya gelmedi yada mesajı görmedi :evillol:
yada görmemezlikten geldi :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Oyle bise yok etfe ptfeden cok daha pahali bir malzemedir.10 senede bir degisecek diye birsey kesinlikle yok.
Pvc için dedim ben onu @Deniz :iscrewy: Çatısı Pvc/Pes Etfe ymiş :ok:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 12:22:22
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Şekli güzel ben şahsen bombeli yapılırsa pek sevinmem o ne öyle  toplanmamış yatak örtüsü gibi  :evillol:
Bombe akustik açısında tercih ediliyormuş bildiğim kadarıyla bizim çatı da bombeli olacak.
Yorgan gibi  :lol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

çabuk burayı terket ders çalış  :kop: :kop: @anilt
Dur abi daha yeni kalktım :D Bilmiyorum ben parçayı skorboard askısına benzettim. Nedenlerini 12:32 te açıklayacağım :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Pvc için dedim ben onu @Deniz :iscrewy: Çatısı Pvc/Pes Etfe ymiş :ok:
Pvc de bizim bildiğimiz pvc degildir.o cati bir kez yapilir koltuk mu bu 10 senede bir degissin :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

yada görmemezlikten geldi :D
Oda olabilir o zaman bundan sonraki stratejimiz değiştirelim takmayalım önemsemeyelim belki paylaşır. :alala: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 12:29:47 dişi kartal melek ]

Evet Bombeli Değil , Düz olacak muhtemelen :ok: Ptfe değilde , Sertleştirilmiş Ptfe nin tercih edilmesindeki En büyük etken bu Bence @dişi kartal melek

Çevrimdışı Melekcik

Evet Bombeli Değil , Düz olacak muhtemelen :ok: Ptfe değilde , Sertleştirilmiş Ptfe nin tercih edilmesindeki En büyük etken bu Bence @dişi kartal melek
Aman ne ptfe si etfe si dayacaksin betonu bak bakalım ses geri sahaya nasıl yansiyor :kop:  :kop:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 12:29:07
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Yumuşak olması düz olmasına engel değil ki düz olması için sertleştirilmişi tercih edilsin  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı SDemirsoy

Dur abi daha yeni kalktım :D Bilmiyorum ben parçayı skorboard askısına benzettim. Nedenlerini 12:32 te açıklayacağım :evillol:
00.45 de transfer konuşalım... @anilt