Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393026 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Bu arada bizim stadımızda deplasman tribünü böyle olacak :ok:

Çok gitmiş ya. En azından kamera açısına girmiyolar
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Altli ustlu yaparlarsa deplasman tribununu o sekilde olmaz... Daha belli de degil ayrica, neden bu kadar cok karamsarsiniz...
Altlı üstlü yapmazlar bence @Fatih abi. Çünkü alt tribünün tamamına kombine satıldı. O yüzden olmaz o iş. Ayrıca ya eski açık üstün yarısı ya da yeni açıkta 3 blok verilmek zorunda. Bu durumda tabii ki yeni açıkta 3 blok :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Eski açıkda olsa ÜSt tarafın neredeyse 4/3 ünü kaplayacaklar. Gelen olmasa bile stad boş kalacak. Yeni açıkda gelseler de gelmeseleer de birşey değişmeyecek.

Çevrimdışı Dogan

@anilt ben bunu Aylardır Soyluyorum , Feyenoorda , Arsenale karşı korkak oynatmıyor ama Gs ve Fbye karşı korkak oynatıyor , Sanki Bu renkliler Arsenalden daha büyük takımmış gibi , Eğer biz kendi oyunumuzu oynasaydık , 2 Derbiyide çok rahat alırdık , 2Derbidede çok yanlış manteliteyle oynattı Biliç .. 2 Derbiyide izleyin , Anadolu Takımları bile bize karşı Renklilerden daha iyi oynadı , onları yendik , ama Anadolu takımlarından daha kotu oynyan Gs ve Fb ye yenildik :s20: :s20:
konu dışı ama söylemeden edemicem simdi korkak oynatiyo diyosunuz eyvallah bunu herkes biliyo da tek.sıkıntı o olsaydı keske..bizim bi kere adam akilli iki stoperimiz olcak ondan sonra sampiyonluk hayalleri kurcaz sıska pedro amele ersan ölmüş sivok la bu iş yürümez kafanizda bi canladirin dunku macta mesela stoperde vidic ve mexes ikilisi olsaydi ki bunlarin maliyeti suan düşük sizce o ilk golü yermiydik bence ligde mac kaybetmezdik herkes sag bek diyo ama serdara helal olsun cocuk halkiyla oynuyo son nefesine kadar kosuyo dun hatasiz oynadi hal bu ki biz hala cok kötü bi geri 4luye sahip oldugumuzun farkina varamadik ne yazikki tek sikinti korkak oynuyomusuz gibi yansitiliyo ne zamankivo dedigim adamlarin kalitesinde tecrubesinde adamlar gelir stopere o zaman kahvemi yudumlar derbiyide agiz tadiyla izlerim hic guven vermiyo stoperler hic hele pedro ben onu daha cozemedim ersan desen allaha emanet yazacak o kadar cok sey varki cok doluyum cok kahroldum dun cigeri bes para etmez cinconlulara alay konusuu olduk tekrar soyluyorum ne zamanki adam akilli iki stoperimiz olcak hatta buna kaleci de dahil(cech deniliyo amaa insallah gelir)o zmn eze eze sampiyon oluruz  derbi kaybetmeyiz stad acilirsa gene bu mentaliteyle devam edilirse isimiz yastir abilerim gene cincona feneve vodafone arenada kaybederiz benden soylemesi konu dışı oldu affedin beni

Çevrimdışı Fatih

Altlı üstlü yapmazlar bence @Fatih abi. Çünkü alt tribünün tamamına kombine satıldı. O yüzden olmaz o iş. Ayrıca ya eski açık üstün yarısı ya da yeni açıkta 3 blok verilmek zorunda. Bu durumda tabii ki yeni açıkta 3 blok :)
Anil dogru soyluyorsun... Ben kombine olayini tamamen unuttum...

Fakat soyle birsey var... Yukarida deplasman tribunun olmasi 3 blok bizden goturuyor... Eger ki alt-ust kat seklinde yapsalarda 5 blok bizden gidecekti...

Suan deplasman tribunu 404-405-406.. Alt kati da dep. tribun olsa 404-405 & 104-105 ve 106'nin bir kismi... Diger kismi guvenlik olayina kapatilacakti.. Ayni sekilde 406'nin da bir kismi guvenlik olarak kapatilacagindan satilamayacakti...

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ZEKI

Birde @anilt eski acikta ne kadar alan gidecek bir hesaplasana..senin bu hesdabina gore eski acigin ustun tamami...satilan kombineler bir sekilde halledilir. Alt taraftanda verilir. Koltuk araliklarini deplasman tribunu icin farkli yaparsin vs vs.. bu kadar karamsar olmamak gerek.

ysariusta

• Ziyaretçi

kardeşimin 3 yaşında bir oğlu var; adını da ben koymuştum, bana da benzer (şimdiden kel eleman) "dembabayım adamın dibiyim" diye şarkı söylüyormuş. Formayı haketti.  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Fatih

kardeşimin 3 yaşında bir oğlu var; adını da ben koymuştum, bana da benzer (şimdiden kel eleman) "dembabayım adamın dibiyim" diye şarkı söylüyormuş. Formayı haketti.  :ishock: :ishock:
Abi o sarkiyi ben de soyliyebiliyorum  :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı kartal14

Görmüşmüydünüz bilmiyorum. Havadan çekim yapmışlar.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta sütun eski açıkta tabla betonlaması sürüyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta testere kirişlerin tutturulacağı 6 sütun kaldı 7.sütun bugün yerleştirildi numaralıda da bazı 1 sütun daha yerleştirildi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

yeni açıkta testere kirişlerin tutturulacağı 6 sütun kaldı 7.sütun bugün yerleştirildi numaralıda da bazı 1 sütun daha yerleştirildi  :)
anlaşıldı merkez  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Deplasman tribünü hangi tribünde olursa ne kadar yer kaplar onları canlandırmak için :)

Çevrimdışı sallapati

değişik bir açıdan.. paylaşıldıysa kusura bakmayın

Çevrimdışı ZEKI

Deplasman tribünü hangi tribünde olursa ne kadar yer kaplar onları canlandırmak için :)
@anilt yeni acigin nerdeyse yarisini veriyorsun eski acigin 1/3 unu sence mantikli mi

Efe yeni acıkta bundan sonraki testereler direk arka sütunlara uzanacağı için hızlı gidermi ne dersin? kapalı yeni açık başlangıcında 6 tane testere birden hızlıca yapmışlardı sanırım..

ysariusta

• Ziyaretçi

Efe yeni acıkta bundan sonraki testereler direk arka sütunlara uzanacağı için hızlı gidermi ne dersin? kapalı yeni açık başlangıcında 6 tane testere birden hızlıca yapmışlardı sanırım..
Bende öyle olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Anıl

@anilt yeni acigin nerdeyse yarisini veriyorsun eski acigin 1/3 unu sence mantikli mi
Verilecek yer, stadyuma giriş, bulunduğu bölge(loca,restoran olmaması) gibi nedenlerle en mantıklı tercih yeni açık @ZEKI abi :)

Çevrimdışı ahmetx

Bursa bizim koltukları takmaya başlamış önümüzdeki hafta saha drenajı başlıyormuş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serjo

Bursa bizim koltukları takmaya başlamış önümüzdeki hafta saha drenajı başlıyormuş.

kaç günde takmışlar bukadar koltuğu biliyormusun?  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Tolga

Şaka maka sonunda bitiriyorlar stadı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

değişik bir açıdan.. paylaşıldıysa kusura bakmayın

:hosgeldin nerelerdesin salla pati :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

inşallah hızlanacaklar   :)
Şampiyon Beşiktaş JK