Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393191 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

bu localar için 2 şer sıra koltuk fazla değilmi?locaların toplam kapasitesi 1847 kişi.alt kat 925 üst kat 925 desek locaya göre koltuk sayısı yüzde 30 civarı fazla olacak gibi.tabi üst kata birşey yapılamaz ama alt kata bir 300 koltuk fazla olacak.
düzenleme: düz alana bir sırad daha yapılırsa alt kattaki fazla koltuk sayısı 900 e çıkar.
bu 900 kişi 1903 trübünü olabilir mi acaba ?

Çevrimdışı metin06carsi

öncelikle herkese merhaba işlerimin yoğunluğundan yazamadan sadece okuyarak uzun zamandır takipteydim.

çatı kaplanırken çim ve koltuk imalatlarıyla ilgili bilgi olabilir.

Burda önemli olan nokta gerilme işlemi bitince kaplama işlemini dışarıdan yapabilecekmiyiz yaparsak sorun yok bi taraftan kaplama yapılır bi taraftan çim işine başlanır stat çevresinde vinç dolaştıracak yeterli alan bulursak sıkıntı yok.

Çevrimdışı ahmetx

Numaralının çatısını dışardan yapamayız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

neden yapamayiz malzeme cati uzerine indirildimi yetiyor geri kalan isi isciler yapiyor ufak bi vinci sutunlarin arkasina getirebilirsin numaralida o yardim eder arka taraftan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

numaralının arkasındaki yürüme alanından vinçle yapılamaz mı acaba.

Çevrimdışı ahmet türker

neden yapamayiz malzeme cati uzerine indirildimi yetiyor geri kalan isi isciler yapiyor ufak bi vinci sutunlarin arkasina getirebilirsin numaralida o yardim eder arka taraftan
aynı dakika ve saniyede aynı yorumu yapmışız. :lol:

Çevrimdışı Anıl

Buyrun san mamesin deplasman tribünü  bizimkiler de hala 3 blok versin.
Bu 1262 kişilik olduğunda :ok: Bizim ki 2100 kişilik olacak :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence herkes çok basit düşünüyor. Stad bitince her derbiyi kazanacağız gibi bir algı var. Dünkü mağlubiyetin sebeplerinde ancak son sıralarda vardır stad. Galatasaray gibi savunma zaafiyeti olan ama hücumu iyi olan bir takıma karşı yüklenmek yerine 50 dakika boyunca geri çekilmeyi tercih ederseniz zaten yenilirsiniz. Biz Arsenal'a karşı bile böyle aciz ve korkak oynamadık. Sorun tamamen Bilic'in Fenerbahçe ve Galatasaray'ı Barca ve Madrid gibi görmesi. Bu düşünceyi stad bile değiştiremez :)
@anilt ben bunu Aylardır Soyluyorum , Feyenoorda , Arsenale karşı korkak oynatmıyor ama Gs ve Fbye karşı korkak oynatıyor , Sanki Bu renkliler Arsenalden daha büyük takımmış gibi , Eğer biz kendi oyunumuzu oynasaydık , 2 Derbiyide çok rahat alırdık , 2Derbidede çok yanlış manteliteyle oynattı Biliç !! 2 Derbiyide izleyin , Anadolu Takımları bile bize karşı Renklilerden daha iyi oynadı , onları yendik , ama Anadolu takımlarından daha kotu oynyan Gs ve Fb ye yenildik :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

yapilir abi herseyin cozumu var cati kaplamsi icin  buyuk vinc gerekmiyor ufak vinclerin yetisebilecegi yukseklikte cati disaridan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar hepimiz stadın bitişini dört gözle bekliyor. ama şöyle bir gerçekte varki daha yapılacak çok iş varken stadın bitişini beklemek sinirlerimizi yıpratmaktan başka birşeye yaramaz.

o yüzden parça parça gitmek ve tek birşeye yoğunlaşmak daha yararlı olacaktır.

mesela önce şubat ayı ilk haftasına kadar kaba inşaatın bitip bitmeyeceğine yoğunlaşsak, prekastlar çok yavaş gidiyor. bunların üzerine gündem oluşturup en azından bir psikolojik hedef koysak daha mantıklı olmazmı?

daha kaba bitmeden çimi döşeyince olmuyor...

sonuç olarak; Prekast nerdesin? Allah belanı vermesin der kaçarım...:) (Emek çok olduğundan versin demeye dilim varmıyor yinede :( )
ben prekastların montajının bir sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum kabanın bitmesi için "Tribün" önümüzde bir ay var günde on prekast koysalar 20 basamak demektir buda bir ayda 600 basamak eder küçük vinçde altta devreye girerse prekastlar bir ayda biter bitmese bile çok az bir şey kalırkaldıki şubat boyuncada çatı kolonları takılırken prekast devam edebilir yani prekast için sıkıntılı bir durum yok şubat sonunda tahminim prekast ve çatı kolonları bitmiş olacaktır marttada halat işi biternisan mayıs çatı kaplaması sonra 3 ay kalıyor saha alt yapısını yapmak çimlendirmek için büyük ihtimal çatı kaplamasını yukarı bağlayacakları seyyar vinçlerle çekerler halattan sonra içerde vinç kalmayabilir. ama programında gidilirse ağustos ayına stad bitmiş olur. çok rahat bir şekilde

Çevrimdışı Anıl

Bilicle bu iş olmaz mı diyorsun anıl  :)
Bana tepki gösteren olacaktır ama sene başından beri böyle düşünüyorum. Bilicle bu iş ol-maz ! :) @Deniz

Çevrimiçi Necmi

o kadar yakın ve dar mesafede vinç çalışmaz

Çevrimdışı umit

Su derbi yorumlari artik bitsin. Tamam takimi bilici elestirelim ama 2 mactada 10 kisi kalmasak maclari cevirirdik.

Çevrimdışı ahmet türker

stadın içine girmeden numaralı yapılamaz o zaman .yoksa başka bir yöntem mi var .

Çevrimiçi Necmi

@anilt ben bunu Aylardır Soyluyorum , Feyenoorda , Arsenale karşı korkak oynatmıyor ama Gs ve Fbye karşı korkak oynatıyor , Sanki Bu renkliler Arsenalden daha büyük takımmış gibi , Eğer biz kendi oyunumuzu oynasaydık , 2 Derbiyide çok rahat alırdık , 2Derbidede çok yanlış manteliteyle oynattı Biliç .. 2 Derbiyide izleyin , Anadolu Takımları bile bize karşı Renklilerden daha iyi oynadı , onları yendik , ama Anadolu takımlarından daha kotu oynyan Gs ve Fb ye yenildik :s20: :s20:
futbol konuşmasını ilgili başlıkta yapın zaten canımız sıkkın dahada sıkmayın stada odaklanalım.

Çevrimdışı Anıl

Su derbi yorumlari artik bitsin. Tamam takimi bilici elestirelim ama 2 mactada 10 kisi kalmasak maclari cevirirdik.
2 maçın da tamamı 11-11 oynansaydı bile kazanamazdık. Neyse daha fazla bu başlıkta konuşmayalım :)

Çevrimdışı umit

Numarali arkasindaki yolla numarali catisi hemen hemen ayni yukseklikte. Ufak bir vincle cok rahat olur oranin kaplamasi. 1-2 hafta ordaki yolun bir seridi kapatip yapariz

Çevrimdışı Anıl

futbol konuşmasını ilgili başlıkta yapın zaten canımız sıkkın dahada sıkmayın stada odaklanalım.
Haklısın @Necmi abi :) Mabet geçtiğimiz gün çatı gerildikten sonra hemen zemin işlerine geçileceğini söylemişti. O yüzden Ağustosa yetişebilir diye düşünüyorum ama yine de Eylül sonu diye düşünmek gerekiyor bence yine bir hayal kırıklığı olmaması için :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Anıl

Numarali arkasindaki yolla numarali catisi hemen hemen ayni yukseklikte. Ufak bir vincle cok rahat olur oranin kaplamasi. 1-2 hafta ordaki yolun bir seridi kapatip yapariz
Şuan siz söyleyince aklıma geldi, acaba Numaralı arkasında ki çatı kolonlarıyla duvar arasında ki 6 m lik yola seyyar vinç sığmaz mı :alala: @Necmi abi

Çevrimiçi Necmi

stadın içine girmeden numaralı yapılamaz o zaman .yoksa başka bir yöntem mi var .
halatlardan sonra malzemeyi askıyla çekebilirler yukarı üste bağlanabilen seyyar vinçler var öyle bir vinç çatı malzemesini çekebilir. Yanlız beyin jimlastiği yapıyorum kalkacak çatı kaplama malzemesinin boyutlarını ve ağırlığını bilmiyoruz.herkes branda gibi bir malzeme düşünüyor ama farklı bir şeyde olabilir. şu an için konuşmak biraz boş oluyor hiç birimizin bu konuda bilgisi ve tecrübesi yok aslında doğrusu bekleyip görmek beklerkende varsayımlar üzerinde dururuz. fikirler çarpışır yeni şeyler öğrenmiş oluruz.

Çevrimdışı umit

Gerekirse stadin etrafindaki yollar tamamen kapatilir yinede o cati disardan yapilir.

Çevrimdışı Efe

Eski acikta tabla betonu baslamis yarin tribun kabasinda sadece eski acik 2.kat loca tablasi kalmis olacak :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Caner

Valla oradan yapılamaz edilemez denmesinde haklılık payı var elbette belli ki bize zor görünen şeyler var, ama geçen gece mabet havaya kaldırma biter bitmez çimin başlayacağını söyledi, sonuçta aramızda en yetkin de o, bu işin bir planlaması illa ki yapılmıştır diye düşünerekten canımı sıkmıyorum ve öyle olacağına inanıyorum. Yetişecek inşallah ağustosa.

Çevrimdışı Efe

ufak bi vinc girer abi oraya hee gerekte yok bence gerekirse arka yoldan indirirler yine indirirler malzemeyi bekleyip gorelim
Şampiyon Beşiktaş JK