Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393428 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

ne kaynağı soruyorsun San Mames diyor ya bizim ligleri ispanya futbol federasyonu yönettiğinde dediğin olur Fikret Ormanın dikkatini çekse ne olur.%5 ayarlamak zorundasın o biletler maç oynanana kadar satışta olacak ve o yer ayrılmış olacak sen kendi taraftarına satamazsın
kaynağı bu bilgiyi nereden aldınğını öğrenmek için  sordum. :lol: Senin verdiğin bu bilgi de önemli sana da teşekkürler @Necmi abi :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

ne kaynağı soruyorsun San Mames diyor ya bizim ligleri ispanya futbol federasyonu yönettiğinde dediğin olur Fikret Ormanın dikkatini çekse ne olur.%5 ayarlamak zorundasın o biletler maç oynanana kadar satışta olacak ve o yer ayrılmış olacak sen kendi taraftarına satamazsın
bizim futbolu yönetenlerin bu konularda fazla bilgi sahibi olduğunu söylemek ne kadar doğru olur, belki de haberleri bile yoktur ,belki de vardır da yapacak bir şeyleri yoktur. ama bu konuları deşelemekte belki fayda olur . biraz deşelemekten zarar gelmez en azından.

Çevrimdışı umit

Bir mactan san mames deplasman tribunu sol ust kose.

Çevrimdışı ahmet türker

en azından bu uygulamayı nasıl hayata geçiriyorlar bilmekte fayda olur.

Çevrimdışı ahmet türker

Bir mactan san mames deplasman tribunu sol ust kose.
bu stadın altkatının bir sıra fazlası olacak bizim stad ,o gözle bakıyorum baya muhteşem olacak . :ishock:

Çevrimdışı Deniz

Ayni %5 avrupa kupalarinda da gecerli degil mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Buyrun san mamesin deplasman tribünü  bizimkiler de hala 3 blok versin.
orda en alçak yer 27 sıra @Deniz bir bölüm 1100 kişi alıyor ve ikinci bölüm daha yüksek alduğu için daha fazla alır senin köşede en alçak yerin 19 sıra % 5 için ne kadar yer gerektiriyorsa o kadar vereceksin ne demek yani hala üç blok versin ne yani deplasman tribününü % 5 den fazlamı veriyorlar onumu demek istiyorsun

Çevrimdışı mehmet49

Ben halen çatı örtüsü devam ederken çime nasıl başlayacağımız konusunda soru işaretlerine sahibim. Vinçler ne olacak? Nasıl bir yöntem uygulanacak?

öncelikle herkese merhaba işlerimin yoğunluğundan yazamadan sadece okuyarak uzun zamandır takipteydim.

çatı kaplanırken çim ve koltuk imalatlarıyla ilgili bilgi olabilir.

Çevrimdışı Deniz

orda en alçak yer 27 sıra @Deniz bir bölüm 1100 kişi alıyor ve ikinci bölüm daha yüksek alduğu için daha fazla alır senin köşede en alçak yerin 19 sıra % 5 için ne kadar yer gerektiriyorsa o kadar vereceksin ne demek yani hala üç blok versin ne yani deplasman tribününü % 5 den fazlamı veriyorlar onumu demek istiyorsun
Ben 2 blok yeterli diyorum 3. Blok ekstra olur cunku bizim kapasitemiz bu staddan daha dusuk
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

öncelikle herkese merhaba işlerimin yoğunluğundan yazamadan sadece okuyarak uzun zamandır takipteydim.

:hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

bu stadın altkatının bir sıra fazlası olacak bizim stad ,o gözle bakıyorum baya muhteşem olacak . :ishock:
hayır san mames alt katlar 25 sıra bizim 24 sıra ama üç sırada loca sırası olacağı için güzel duracaktır eğer localarla normal tribünleri cam ayırırsa o zaman dediğin gibi üç sıra fazla görünür ama beton bariyer koyarlarsa keser

Çevrimdışı ahmet türker

evet çok faydalı bir video çatıyı kaplarken çimi ve koltukları da bitirmişler. :)

Çevrimdışı Efe

Eski acikta fiskirtici gorunmus tabla betonu baslayacak heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

evet çok faydalı bir video çatıyı kaplarken çimi ve koltukları da bitirmişler. :)
ama vinçler dışarda dikkat ederseniz bizim numaralıda böyle bir şansımız yok maalesef.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

hayır san mames alt katlar 25 sıra bizim 24 sıra ama üç sırada loca sırası olacağı için güzel duracaktır eğer localarla normal tribünleri cam ayırırsa o zaman dediğin gibi üç sıra fazla görünür ama beton bariyer koyarlarsa keser
ben toplamda diyorum onlarda 25 sıra var ama loca yapmamışlar bizde 26 sıra var ,loca yapsanda yapmasanda 26 sıra ,tercihler farklı sadece ,sonuçta 26 sıraya koltuk koyulup oturuluyor .

Çevrimdışı ozan062

Stadın en zor kısmının çatı olduğunu hepimiz unutuyoruz. Tam bir bilinmezlik ve bu ortadayken halen ısrarla Ağustos'ta kesin açılacak demek biraz umut tacirliği gibi geliyor benim de gözüme. Her zaman dediğim gibi iyimser olmak ayrı bir şey gerçekçi olmak ayrı bir şey..

yok artık baskan tarih vermiyorrr diyorki 2015te acıcaz stadımızı:)) yani sugun bugun  diye birsey yok:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı fore_kazık

arkadaşlar hepimiz stadın bitişini dört gözle bekliyor. ama şöyle bir gerçekte varki daha yapılacak çok iş varken stadın bitişini beklemek sinirlerimizi yıpratmaktan başka birşeye yaramaz.

o yüzden parça parça gitmek ve tek birşeye yoğunlaşmak daha yararlı olacaktır.

mesela önce şubat ayı ilk haftasına kadar kaba inşaatın bitip bitmeyeceğine yoğunlaşsak, prekastlar çok yavaş gidiyor. bunların üzerine gündem oluşturup en azından bir psikolojik hedef koysak daha mantıklı olmazmı?

daha kaba bitmeden çimi döşeyince olmuyor...

sonuç olarak; Prekast nerdesin? Allah belanı vermesin der kaçarım...:) (Emek çok olduğundan versin demeye dilim varmıyor yinede :( )

Çevrimdışı Türkay

Prekastlar bitmeye yaklaşsa en azından stat da bitmiş gibi görünür en azından dışarıdan. 
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

Ayni %5 avrupa kupalarinda da gecerli degil mi?
aynen geçerli , zaten biz bu %5 oranını onlardan görerek uyguladık ,ayrıca senin deplasman trübünü sıkıntını anlıyorum 2-3 blok deplasman seyircisine bir de yanlarına önlem amaçlı boş bırakılan blok demek istiyorsan bundan herkes rahatsız zaten .

Çevrimiçi Necmi

ben toplamda diyorum onlarda 25 sıra var ama loca yapmamışlar bizde 26 sıra var ,loca yapsanda yapmasanda 26 sıra ,tercihler farklı sadece ,sonuçta 26 sıraya koltuk koyulup oturuluyor .
sanırım bir sırada locaların önüne düz alana koltuk konacak yani aslında 27 sıra olacak o mantıkla bakarsak iki sıra fazla olacak  :D ama dediğim gibi ayırımı camla yaparlarsa bütünlük bozulmaz çok heybetli bir görünüm olur hem düz alana loca sırasıda konursa ordaki sıra loca katınında dar görünmesini sağlayacağı için oldukça bütünlük sağlanmış olacaktır

Çevrimiçi murat

bu localar için 2 şer sıra koltuk fazla değilmi?locaların toplam kapasitesi 1847 kişi.alt kat 925 üst kat 925 desek locaya göre koltuk sayısı yüzde 30 civarı fazla olacak gibi.tabi üst kata birşey yapılamaz ama alt kata bir 300 koltuk fazla olacak.
düzenleme: düz alana bir sırad daha yapılırsa alt kattaki fazla koltuk sayısı 900 e çıkar.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 18:44:52 MURAT ]

Çevrimdışı Anıl

Yahu sahaya kabahat buluyorsunuz da gs farkli sahada mi oynadi arkadaslar.50 dk geriye yaslanip gol yemeyi bekleyen biz degil miydik.golden sonra ve 10 kisi kotu oynamadik ama yetmedi.sosa ve ba nin sahadan silindigi maci kaybettik.hamza hamzaoglu dersine bilicten iyi calismis bu kadar kotu takimina ragmen bize oyun oynatmadi isin ozeti bu.uzulen yine biz olduk ve stad bitene kadar bunun degisecegini dusunmuyorum.
Bence herkes çok basit düşünüyor. Stad bitince her derbiyi kazanacağız gibi bir algı var. Dünkü mağlubiyetin sebeplerinde ancak son sıralarda vardır stad. Galatasaray gibi savunma zaafiyeti olan ama hücumu iyi olan bir takıma karşı yüklenmek yerine 50 dakika boyunca geri çekilmeyi tercih ederseniz zaten yenilirsiniz. Biz Arsenal'a karşı bile böyle aciz ve korkak oynamadık. Sorun tamamen Bilic'in Fenerbahçe ve Galatasaray'ı Barca ve Madrid gibi görmesi. Bu düşünceyi stad bile değiştiremez :)

Çevrimdışı ahmet türker

sanırım bir sırada locaların önüne düz alana koltuk konacak yani aslında 27 sıra olacak o mantıkla bakarsak iki sıra fazla olacak  :D ama dediğim gibi ayırımı camla yaparlarsa bütünlük bozulmaz çok heybetli bir görünüm olur hem düz alana loca sırasıda konursa ordaki sıra loca katınında dar görünmesini sağlayacağı için oldukça bütünlük sağlanmış olacaktır
düz alana koltuk konacaksa süper olur 1 sıra daha kazandık demektir ,ben prekastların üzerine duvar olacağını sanmıyorum ,en çok fb nin stadı gibi metal korkulukların konulacağını düşünmekle beraber umuyorum ,inşallah da öyle yaparlar .hiç bir şey konulmaması daha iyi . zaten kapalı ve numaralıda aslında böyle bir ayırıma gerek olmadığını düşünüyorum locaların önündeki sıralarda oldukça pahalı ve alıcısı da ona göre loca alıcıları kıvamında insanlar olacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Bence herkes çok basit düşünüyor. Stad bitince her derbiyi kazanacağız gibi bir algı var. Dünkü mağlubiyetin sebeplerinde ancak son sıralarda vardır stad. Galatasaray gibi savunma zaafiyeti olan ama hücumu iyi olan bir takıma karşı yüklenmek yerine 50 dakika boyunca geri çekilmeyi tercih ederseniz zaten yenilirsiniz. Biz Arsenal'a karşı bile böyle aciz ve korkak oynamadık. Sorun tamamen Bilic'in Fenerbahçe ve Galatasaray'ı Barca ve Madrid gibi görmesi. Bu düşünceyi stad bile değiştiremez :)
Söylediklerinde haklısın maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Bilicle bu iş olmaz mı diyorsun anıl  :)