Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393974 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Eyvallah @Samet im. Sanada Seda hanımada çok teşekkürler :ok:
rica ederim abi bayrampaşaya selamlar :) yalnız menşın attığın kişi ben değilim abi :D @ahmet türker

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 15:09:00
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
yaklaşık 2.5 ay sürer abi o zaman bizim koltuk işi  :money:
iş koltuğa kalsın. herkes kendi koltuğunu kendi monte eder  :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmet türker

kesinlikle İlhan abi burada obitaş,çiçekler derken galiba dayağı alacalı yiyecek. :lol:
:kop:  :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

rica ederim abi bayrampaşaya selamlar :) yalnız menşın attığın kişi ben değilim abi :D @ahmet türker
haydaaaaaa,hiçbir şey anlamadım açıklayabilirmisin samet kardeşim. :)
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 15:14:36 SDemirsoy ]

Çevrimdışı SDemirsoy

haydaaaaaa,hiçbir şey anlamadım açıklayabilirmisin samet kardeşim. :)

hoayyydaa abi soyadlar karıştı :D @ahmet türken @ahmet türker bir harf nelere kadir :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Dun Mabete de yazdım ama görmedi heralde :by2: Bu prekastçılar neden bu kadar yavaş , yeni altta ve köşelerde bu kadar yer varken Alacalının küçük vinci tam 10 Gündür çalışmıyor , Numaralı Alttada başlayabilir ama çalışmıyor :s20: Acaba Prekast mı gelmiyor :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Eski acıkda kolon betonlaması var sanırım.. İnş demiri biten yeride betonlarlar...

Arkadaşlar kale arkalarına file çekeceklermi bu konuda şimdiden birşey belli olmaz sanırım..

Çevrimdışı ahmet türker

Ben Dun Mabete de yazdım ama görmedi heralde :by2: Bu prekastçılar neden bu kadar yavaş , yeni altta ve köşelerde bu kadar yer varken Alacalının küçük vinci tam 10 Gündür çalışmıyor , Numaralı Alttada başlayabilir ama çalışmıyor :s20: Acaba Prekast mı gelmiyor :alala: :alala:
asıl sorulacak soruyu sormuşsun yunus kardeşim ,alacalının küçük vinci neden yatıyor.

Çevrimdışı ahmetx

Eski acıkda kolon betonlaması var sanırım.. İnş demiri biten yeride betonlarlar...

Arkadaşlar kale arkalarına file çekeceklermi bu konuda şimdiden birşey belli olmaz sanırım..
bence file çekilmeli,ilerleyen yıllarda kaldırılır,şu an için devamlı ceza yeriz yoksa.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

asıl sorulacak soruyu sormuşsun yunus kardeşim ,alacalının küçük vinci neden yatıyor.
Da @bjk_mabet den cevap gelmedi :bandit: @ahmet türker abi

Çevrimdışı ahmet türker

bence file çekilmeli,ilerleyen yıllarda kaldırılır,şu an için devamlı ceza yeriz yoksa.
o fileler seyirci sahaya birmesin diye değil ki ahmet kardeşim ,aslında sen benden iyi biliyorsundur da ,bakalım ardından ne çıkacak.  :lol:  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

o fileler seyirci sahaya birmesin diye değil ki ahmet kardeşim ,aslında sen benden iyi biliyorsundur da ,bakalım ardından ne çıkacak.  :lol:  :lol:
top gelmesin diye yoksa fena fotoğraf çeker futbolcular abi :D @ahmet türker

Toki de varmı bu Filelerden Kale arkalarında @SDemirsoy :alala: :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı SDemirsoy

Toki de varmı bu Filelerden Kale arkalarında @SDemirsoy :alala: :alala:
sanırım var öyle hatırlıyorum ama bakmak lazım @Yunus Emre Dökmeci
edit : yok muş tel örgü var Yunus
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 15:38:40 SDemirsoy ]

Çevrimdışı ahmet türker

evet bunu daha öncede çok tartışmıştık ,alianz arena ve dortmundun stadında var zaten. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmetx

:kop:
seyircininin sahaya girmesi için dememiştim,pet şişe,çakmak vs için demiştim ben bile kendimi tutamıyorum haksızlıklar karşısında.Tabii ki senin üzerinde durduğun top gelme meselesi daha önemli. :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

sanırım var öyle hatırlıyorum ama bakmak lazım @Yunus Emre Dökmeci
edit : yok muş tel örgü var Yunus
Bende yok diye biliyordum zaten , Ama Saraçoglundada , Tokide de Kale Arkalarında Yüksek Demirler var uçları Sivri :D

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmetx

Çatıda ptfe kaplama numaralıdan başlarsa diğer 3 tribün dışardanda yapılabilir sanki bu arada çimde ekilir..

Çevrimdışı SDemirsoy