Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393714 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

1 günde ortalama kaç koltuk montajlanır ?  :)
şimdi bu işin uzmanı olarak derim ki. diye anlatmaya başlamayı çok isterdim. :lol:  :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmetx valla iyiden iyiye bu prekastçılara bende kıl olmaya başladım odun alıp gidesim var.  :boxin:
:kop:  :kop:

Çevrimdışı Oktay

[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 14:41:01 Oktay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Prekast ta çok yavaşız,yeni açık köşe ve eski açık artık takılmalı.
Benim ekim ayı öngörülerim hep bu sebeplerden kaynaklanıyor. Örnek olarak prekastlar çok yavaş diyoruz ya hızlanırlar deniyor gerekirse. Artık bunun gerekmelik bi durumu kalmadı bitmiş bölümlerin tamamının yapılması gerekiyor en hızlı şekilde. Bu şekildeki 10-15 günlük gecikmeler yüzünden biz bu stadı Ağustos ayında açamayacağız, hepsi birbiriyle bağlantılı. Oradan 5 gün gecikiyorsun buradan 10 gün sonra durumumuz ortada. Şu an tüm kaba bitti diyelim 1 günde mi takacağız kalan tüm prekastları? Bunu söylediğimiz zamanda daha kaba bitmedi bitene kadar hepsini takarlar deniyor kaba geciktikçe prekastlar da gecikiyor. Herkes kendi üstüne düşeni yapmadığı yapamadığı ve veya birbirini beklediği için biz de burada papatya falı açıyoruz. Açın @Necmi abinin kaba inşaat firmalarının birbirlerine göre pozisyon alma durumu hakkında yazdıklarını okuyun. Bu sadece kaba inşaat değil daha sonrasındaki firmaları da zincirleme şeklinde etkiliyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Bu iyi oldu işte teşekkürler @SDemirsoy ve Seda hanımında ellerine sağlık.
Rica ederiz abi biz aracıyız Seda hanıma teşekkür ederiz :) @ilhan
@ahmet türker abi istedim bakalım :)

Çevrimdışı Efe

4 gundur hava guzel gidiyor calismalar iyi duzeyde devam etti ay sonuna kadar havalarin cok sıkıntı vermeden devam etmesi bitis zamanini belirleyecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

4 gundur hava guzel gidiyor calismalar iyi duzeyde devam etti ay sonuna kadar havalarin cok sıkıntı vermeden devam etmesi bitis zamanini belirleyecek
saat 16.00 dan sonra İstanbul da kar bekleniyormuş abi :frosty: @Efe

Çevrimdışı Efe

olsun 4 ten sonra yagabilir :D problem yok aksam yagsin sabah dursun :tabe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx valla iyiden iyiye bu prekastçılara bende kıl olmaya başladım odun alıp gidesim var.  :boxin:
kesinlikle İlhan abi burada obitaş,çiçekler derken galiba dayağı alacalı yiyecek. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

olsun 4 ten sonra yagabilir :D problem yok aksam yagsin sabah dursun :tabe:
sabah durmayacakmış işte yoğun bekleniyor 2 gün :D @Efe

Çevrimdışı ilhan

kesinlikle İlhan abi burada obitaş,çiçekler derken galiba dayağı alacalı yiyecek. :lol:
Ehh ne yaparsın işte nasip kısmet meselesi  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

çime çatı örtüsü devam ederken başlanmazsa en erken ekim görünüyor arkadaşlar maalesef.Bir de çim çıktı şimdi yahu  :s20:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

kartopu oynayamayacaksın ya ben ençok ona üzülüyorum :evillol: :evillol: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı SDemirsoy

kartopu oynayamayacaksın ya ben ençok ona üzülüyorum :evillol: :evillol: :ishock: :ishock: :ishock:
oynarız abi sıkıntı yok tek kolla akşam camına atıp kaçarım haberin olsun  :halay: @Oktay

Çevrimdışı Oktay

oynarız abi sıkıntı yok tek kolla akşam camına atıp kaçarım haberin olsun  :halay: @Oktay
şaka biyana kar yağsın yoksa barajlar su toplamıyor yazında musluktan tısss sesi geldimmi nerde bu belediye diye kalayı basmayalım :money:

Çevrimdışı SDemirsoy

evet taze taze otopark tarafı isteyenler buyrunnn
bu arada kapalı prekastların ovalliği çok güzel  :super:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

çime çatı örtüsü devam ederken başlanmazsa en erken ekim görünüyor arkadaşlar maalesef.Bir de çim çıktı şimdi yahu  :s20:
Ben halen çatı örtüsü devam ederken çime nasıl başlayacağımız konusunda soru işaretlerine sahibim. Vinçler ne olacak? Nasıl bir yöntem uygulanacak?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sametbagan

Bence her şey PARA ile alakalı ne kadar para o kadar çok işçi ne kadar çok para o kadar zeki insan ne kadar para o kadar hızlı çözüm az önce paylaşılan videodan anlaşılacağı gibi adam 1 ekiple 168 günde bitireceği işi 10 ekiple 24 günde bitiriyor buda parayla oluyor tabi ki o
yüzden çok fazla eleştirmeden ve karamsar olmadan elimizden ne geliyorsa yapmalıyız.Belkide bizim başkanda Türk mühendis Selami Gürel'den ve ekibinden yardım alabilir.Kim bilir belkide 4 ayda biter dediğimiz çatı 2 ayda bitebilir.Söylediğim biraz zor bişey olabilir ama asla imkansız değil.  :D :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Ben halen çatı örtüsü devam ederken çime nasıl başlayacağımız konusunda soru işaretlerine sahibim. Vinçler ne olacak? Nasıl bir yöntem uygulanacak?
stat dışından olabilir ve tabi ki dağcılar ile salacaz çatıya abi onları inmesinler aşağı bitirene kadar kalsınlar yukarıda  :D @Serhat Akkaya

Çevrimdışı İrfan

4 akip olsa herbiri 150 yapsa 600 çivarı yaparlar  :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :captain: :captain:

yaklaşık 2.5 ay sürer abi o zaman bizim koltuk işi  :money:
We are Electric..!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

stat dışından olabilir ve tabi ki dağcılar ile salacaz çatıya abi onları inmesinler aşağı bitirene kadar kalsınlar yukarıda  :D @Serhat Akkaya
Helikopterle indirelim yukardan kaplama malzemelerini?   :kop:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yaklaşık 2.5 ay sürer abi o zaman bizim koltuk işi  :money:
Dükkanı kapatıp gidelim öyle bir şey olursa :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türken

evet taze taze otopark tarafı isteyenler buyrunnn
bu arada kapalı prekastların ovalliği çok güzel  :super:
Eyvallah @Samet im. Sanada Seda hanımada çok teşekkürler :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

Helikopterle indirelim yukardan kaplama malzemelerini?   :kop:
bi şekilde yapılır yeter ki çatıyı zamanında havaya kaldıralım abi..