Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6395305 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı selçukaras

Bu gun stadimizda tanistigim tum dostlara selam. Stadda olimpiyatta yaniniza gelemedim bulusamadik kusura bakmayin.
Oncelikle kuzey tribununde sirilsiklam islanan ve destegini esirgemeyen tum dostlara selam. Ve onlari gorupte en azindan doguvtribunune aldirmayan cok sevdigim yonetimimizede bir sitemimiz. olsun.

Veli oncelikle kuzey tribununde ki tum dostlardan helallik istemesi lazim.

Artik bittsin abi su stad allah askina sabah olsun ve bitsin. Yenildigimize mi dondugumuza mi yasadigim husrana mi yanalim. Saglik olsun be BEŞİKTAŞ ım...

Çevrimdışı selçukaras

Ve bu gune kadr fotograf ceken tum dostlara ama hepsine milyonlarca kez tesekkurler. Biz hep surayi cekin suradan cekin derdik. Gercekten zor sartlarda bize foto cekip paylaiyorlarmis. Cekecek yer yok duzgun bir yer yok aradan dereden ne cekerlerse. Stadimizin insaatini ilk defa gordum cok ihtisamli ve super. Insallah en kisa surede doneriz evim8ze cok guzel ama cok guzel oluyor

Çevrimdışı ZEKI

@Ekrem ellerine saglik cok guzel fotograflar, makina guzel cekende isi biliyorsa ortaya harika fotograflar cikiyor. Bu arada mac cikisi cok aradik seni telefonuna ulasilamiyordu

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

bugün olimpiyata gidip takımımıza destek olan herkesten Allah razı olsun. Neden taraftar gitmiyor diyenler bir kere gitmiş olsa, 30.000 kişinin gidebilmiş olmasına şaşar. havalar ısınınca sayının artacağına inanıyorum.  Rabbim bu taraftarı bu takımı bir daha yuvasından ayırmasın...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Necmi

Arkadaş muhtmelen haberi ordan görmiş biran önce paylaşma hevesiyle paylaşımı ordan yapmış. Nerden bilsin hangi haber nerde nasıl var. Gereksiz ve aşırı bir tepki olmuş.
arkadaşlar  fanatik milliyet hürriyet gibi  sitelerin lingini taşımayalım bunlara hit kazandırmayalım bize düşmanlık yapanlara biz iyilik yapıyoruz bunların düşünülmesi gerekir ben burda istesem engelleyebilirim ama oda yasakçı zihniyet oluyor yapmak istemiyorum ama Beşiktaşlıların artık bu konularda hassas olması gerekiyor olmazsa kervanlarını yürütüyorlar biz bu işi amatörce yapıyoruz ama onlar profesyonel bu işten ekmek yiyor ve arsızca yalanlarla Beşiktaşa sallayarak para kazanmasını sağlıyorsunuz evet bir Beşiktaşlı Beşiktaş haberi ararken ilk resmi siteye bakmazsa kızarım ana haber kaynağı zaten orası ordan doğru habere ulaşmak varken sağdan soldan beşiktaş düşmanlarına prim vermemeli resmi site haberi olmasa zaten eleştirmezdim burda bir çok haber yayınlanıyor beni üzen resmi site haberinin başka yerden alıntılanması bir tıkla resmi siteye giriyorsun bu kadarmı zor bazı konularda hassas olmamız gerekiyor

Çevrimdışı Necmi

@Ekrem eline sağlık gene arattın kendini maç çıkışı dönüşte neden bizimle gelmiyorsun sonuçta araçlarda yer oluyor giderken gidebildiğimize göre dönebilirizde :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

@Ekrem hocam fotolar için teşekkürler ellerine sağlık :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ekrem

@Ekrem ellerine saglik cok guzel fotograflar, makina guzel cekende isi biliyorsa ortaya harika fotograflar cikiyor. Bu arada mac cikisi cok aradik seni telefonuna ulasilamiyordu
telefonun şarjı bitti @ZEKI abi . istanbul dışından akrabam geldi metro ile otogar'a gidip onu alıp birlikte döndüm.

Çevrimdışı Ekrem

@Ekrem eline sağlık gene arattın kendini maç çıkışı dönüşte neden bizimle gelmiyorsun sonuçta araçlarda yer oluyor giderken gidebildiğimize göre dönebilirizde :D
önümüzde daha çok maçlar var @Necmi abi  :D size iyi akşamlar bile diyemedim otogara gittim akrabayı almak için

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

11 ocak pazar günü tüm tablalar betonlanmış olacak bence tribün inşaatında tabla kalmamış olacak ay sonuna kadar kiriş saymaya başlayacağız :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@Ekrem süper fotolar sağol 3.tabla başlamış :mj: :ishock:
basın tribünü tablasınında kalıplarını yapıyorlar oda yarın başlar heralde abi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

@Ekrem süper fotolar sağol 3.tabla başlamış :mj: :ishock:
Sevinecek hâl mi kaldı şuan biz nebiçim bir sistemin içerisin deyiz amblemimizde türk bayrağı var bizde türk takimiyiz TFF yi geçtim koca hükümet bir beşiktaşa oynayacak adam gibi bir stad bulamıyor ya ulan stad açıldığında milli takıma verilmesin diyecek hale getirdiler. Gerçekten ne istiyorlar biz gerçekten disimizle tirnağimizla kazıyarak futbola birşeyler katmak istiyoruz ha pardon biziz demi fransız takimi biziz demi devletten beleş geçinen biziz demi devlete star yaptırıp parasıyla futbolcu alan biziz demi soyunma odası basan biziz demi devlet büyüklerine yalakalik yapan biziz demi şike yapan. Bizene arkadaş bu ülkeye vodafone arenayi kazandırmak neğine gerek  biz adamlık yaptıkça hep kalleşlik gördük yeter bıktık oyuncusu da özellikle taraftarı da yazık bize ya valla sinirden ağlayacağım yeterrr.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Fatih

Sevinecek hâl mi kaldı şuan biz nebiçim bir sistemin içerisin deyiz amblemimizde türk bayrağı var bizde türk takimiyiz TFF yi geçtim koca hükümet bir beşiktaşa oynayacak adam gibi bir stad bulamıyor ya ulan stad açıldığında milli takıma verilmesin diyecek hale getirdiler. Gerçekten ne istiyorlar biz gerçekten disimizle tirnağimizla kazıyarak futbola birşeyler katmak istiyoruz ha pardon biziz demi fransız takimi biziz demi devletten beleş geçinen biziz demi devlete star yaptırıp parasıyla futbolcu alan biziz demi soyunma odası basan biziz demi devlet büyüklerine yalakalik yapan biziz demi şike yapan. Bizene arkadaş bu ülkeye vodafone arenayi kazandırmak neğine gerek  biz adamlık yaptıkça hep kalleşlik gördük yeter bıktık oyuncusu da özellikle taraftarı da yazık bize ya valla sinirden ağlayacağım yeterrr.
2. yari Konya'da olacak ic saha maclarimiz... O yuzden sevinecek bi hâle burunebilirsin.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi hiç takla falan atma etkilenmemesi mümkün değil ne yapsan boş .. (kendimden biliyorum)
ne yapacağımı şaşırdım kardeşim ,tabi ki etkilenmemesi mümkün değil ama en aza indirmeye çalışıyorum ,bu arada kendi üzüntümü de unutuyorum tabi ,ona mı üzüleyim kaybettiğimize mi ortada kalıyorum.