Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6395243 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

şu prekastları pıt pıt pıt koyup da bizi sevindirmiyorlar ya ben ona üzülüyorum  :s20: :s20:
8 tonluk bi kütle 50 metre bi çelik halatın üzerinde 4 tane vida ile ve sarsını olmasındiye kaucuk plakalırın üzerine kotunda koymak o kadar kolay değil.görünüş kolay ama birde montajını yakından görseniz anlayacaksanız gercekten zaman alan bir olay...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Stat bitsin artık başkan bu sefer yumruğunu vursun stat için öyle gülümseyerek iş yapmasın inşallah maşallah adnan hoca gibi de laf etmesin stat için firmalara bastırsın yetiştirsin... tribün kabası bitsin otoparkı da 10 sene sonra yapacaklarsa yapsınlar eski statta otoparkmı vardı...!

Çevrimdışı Türkay

Bi prekast 8 tonsa kaç ton yatıyor acaba statta? Yani 8 ton dile kolay insan söylerken bile kaldırmış gibi yoruluyor  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı bjk_mabet

Bi prekast 8 tonsa kaç ton yatıyor acaba statta? Yani 8 ton dile kolay insan söylerken bile kaldırmış gibi yoruluyor  :lol:
rakamlar gerçekten büyük bazen hayal etmesi bile çok zor...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı arrdda

Bazı arkadaslar istanbul seyircisi utansın falan  yazmış,maça gitmiyorlar demiş.Acaba soruyorum kendileri kac defa olimpiyat stadına gitmiş de istabul seyircisini suçluyor.Şu an eve geldim ve 2 saat sürüyor anlatayım biraz da bilsin o arkadaslar.Sen 2 saatte belki 2 sehir değiştirirsin bu sürede ama bilmiyorsun tabi.Kuzey tribününden cıkış sadece tek kapıdan yapılıyor ve o kapı sadece 3-4 metre genisliginde, çamur içinde kaldık ,donumuza kadar ıslandık onlardan hiicc bahsetmıyorum.İnsanlar bıktı artık o dag başına gitmeyi.O utansın dediğiniz seyirsci gecen sene orayı 85000 kişiyle doldurarak rekor kırmıştır.O utansın dediğin dediğin seyirci Sinan Erdemi 15000 kişiyle doldurarak salon rekoru da kırmıştır.Kimse Beşiktaş seyircisine utansın diyemez.Bu aksam orda olan ,olamayan herkese helal olsun.İyi aksamlar.

Çevrimdışı Eyüp Emir

Canım çok acıyor, Ailemde herkes bir odaya saklanmış büyük oğlumun yarın finalleri başlıyor ağlamaklı, küçük oğlum üniversite sınavına hazırlanıyor hüzünlü, eşim hiç konuşmuyor  derdimizi anladınmı stat abi lütfen bit bu hasret bu özlem çekilmiyor artık

Çevrimdışı Eyüp Emir

Hakkın yok bizi bu kadar üzmeye bit artık kısa ömrümüz seninle şampiyonluk yaşamadan bitmesin

Bazı arkadaslar istanbul seyircisi utansın falan  yazmış,maça gitmiyorlar demiş.Acaba soruyorum kendileri kac defa olimpiyat stadına gitmiş de istabul seyircisini suçluyor.Şu an eve geldim ve 2 saat sürüyor anlatayım biraz da bilsin o arkadaslar.Sen 2 saatte belki 2 sehir değiştirirsin bu sürede ama bilmiyorsun tabi.Kuzey tribününden cıkış sadece tek kapıdan yapılıyor ve o kapı sadece 3-4 metre genisliginde, çamur içinde kaldık ,donumuza kadar ıslandık onlardan hiicc bahsetmıyorum.İnsanlar bıktı artık o dag başına gitmeyi.O utansın dediğiniz seyirsci gecen sene orayı 85000 kişiyle doldurarak rekor kırmıştır.O utansın dediğin dediğin seyirci Sinan Erdemi 15000 kişiyle doldurarak salon rekoru da kırmıştır.Kimse Beşiktaş seyircisine utansın diyemez.Bu aksam orda olan ,olamayan herkese helal olsun.İyi aksamlar.
:claps: helal olsun.

Çevrimdışı Eyüp Emir

Kartal gol gol  ve Beşiktaş seninle ölmeye geldik diyen Muhambbet kuşum bile yuvasına çekilmiş lütfen bit özgürlük gelsin

Çevrimdışı 34BJK64

Şu stat bitse de Olimpiyat Stadı denilen lanet olası yerden kurtulsak artık. :s20: :akuma:

Olimpiyat değil Zulümpiyat stadı.
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı yash26

Stadın ne yapıp edilip acilen bitmesi şart. ne yazıkki çok kötü etki etmeye başladı şu stadsızlık.

obitaşında tribünde değil otoparkta çalışmasıda anlaşılır gibi değil, heralde hava muhalefeti yüzünden testerelerde çalışma yasağı var yoksa başka bi sebep olmamalı.
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Anıl

Ayrıca geçen sene Tromso maçına 65.000 kişi gitti. Hem de maçtan 12 saat sonra Avrupa'dan men edileceğimiz herkes biliyordu. Ona rağmen tatil aylarında bile olsa 65.000 kişi gittik oraya. Feyenoord maçına 70, Arsenal maçına 65 bin kişi gittik. Ve bunlar hep çoğu kişi tatildeyken oldu. Liverpool maçı da en az 60.000 olur. Feyenoord maçından dönerken 6 kere araç değiştirdik eve dönene kadar bayılıyoduk nerdeyse. Maça gitmeyenlere laf edenler 1 kere Olimpiyat stadına normal yoldan gidip dönsün bakalım kim utanıyo.

İnşaatta çalışan bir arkadaş 2 aylık maaş içerdeydi dedi ama bu hafta almışlar tüm paralarını krediden kullanıldı sanırım..

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle altına imzamı atarım :claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Yukarda da yazdım istanbul seyircisi şu seyircisi bu seyircisi falan yok.Olimpiyat gerçekten Zulumpiyat.

Geçen sene yarım kalan gs derbisine ben Amerikadan geldim.Floridadan New Yorka,New Yorktan İstanbula toplamda 12 saat havada kaldım binlerce km yol yaptım ama Atatürk havalimanından olimpiyata gittiğim kadar yorulmadım.Metroda sıra mı beklemiyorsun ezilme tehlikesi mi yaşamıyorsun rüzgar mı yemiyorsun yol mu yürümüyorsun.

Hele kış ayı,son avrupa ligi maçı tottenham maçına gittik yine bu mevsime göre güzel bir hava olmasına rağmen  ikinci yarı vucudunun altını hissetmiyorsun resmen alttan soğuk yiyorsun.Maçtan sonra çamura mı düşmüyorsun su birikintilerine mi girmiyorsun.Yaz yaz bitmez eziyeti.

Bugün o stada gidip destek veren bütün taraftarımızın ayağına sağlık yeni stadımız bitince inşallah bütün bu dertlerden kurtulacaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Canım çok acıyor, Ailemde herkes bir odaya saklanmış büyük oğlumun yarın finalleri başlıyor ağlamaklı, küçük oğlum üniversite sınavına hazırlanıyor hüzünlü, eşim hiç konuşmuyor  derdimizi anladınmı stat abi lütfen bit bu hasret bu özlem çekilmiyor artık
durum bende de aynı benim de küçük oğlumun bu hafta finalleri var ,etkilenmesin diye on takla atıyoruz ,ama etkilenmemesi mümkün değil tabi. :s20:

Çevrimdışı ilhan

Ayrıca geçen sene Tromso maçına 65.000 kişi gitti. Hem de maçtan 12 saat sonra Avrupa'dan men edileceğimiz herkes biliyordu. Ona rağmen tatil aylarında bile olsa 65.000 kişi gittik oraya. Feyenoord maçına 70, Arsenal maçına 65 bin kişi gittik. Ve bunlar hep çoğu kişi tatildeyken oldu. Liverpool maçı da en az 60.000 olur. Feyenoord maçından dönerken 6 kere araç değiştirdik eve dönene kadar bayılıyoduk nerdeyse. Maça gitmeyenlere laf edenler 1 kere Olimpiyat stadına normal yoldan gidip dönsün bakalım kim utanıyo.
Hep kolayına gelmiştir bizim insanımız için oturduğu yerden konuşmak. Az mı ekonomiler kurtarılır, az mı yeni hükümetler kurar eskilerini çöpe atarız.
Bu hava şartlarında maça giden arkadaşlara teşekkür etmektir uzaklardaki bizlere düşen. Daha düne kadar viski mi açar keyfime bakarım diyenler değil miydi bu forumda. Nefesinize, ayaklarınıza, bedeninize sağlık. :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Aklımı yitirdim, tek bir prekastın 8 ton olduğunu öğrenince, kafa gitti.  :halay: :steamed:

Çevrimdışı ahmet türker

çok doğru ,dışardan konuşmak en kolayı, şuçlu aramakta öyle ama fazla da yüklenmeyelim o arkadaşımıza ,olimpiyatın ne olduğunu tahmin edemiyordur.

Çevrimdışı Deniz

durum bende de aynı benim de küçük oğlumun bu hafta finalleri var ,etkilenmesin diye on takla atıyoruz ,ama etkilenmemesi mümkün değil tabi. :s20:
Ahmet abi hiç takla falan atma etkilenmemesi mümkün değil ne yapsan boş .. (kendimden biliyorum)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cccilluminaticcc

hocam arsenal maçına bursadan gittim.saat 2'de yola çıktık  sabah 6 da evdeydim.ilk stadı gördüğümde oh be geldik dedim ama tribüne çıkmamız  1.5 saat sürdü ne deseniz haklısınız.

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı ilhan

İsyan edilmesi gereken tek konu bence Yönetimin acz içinde olup bu maçı gündüz saatlerine aldırmamasıdır

Çevrimdışı ALI RIZA

1 prekast nasıl 8 ton oluyor _? içinde komple çelik mi var _?  :alala: