Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6395352 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı altan0348

sezonun en önemli maçında tribünler dolmuyorsa isranbullular utansınlar. stadın paraya ihtiyacı olduğu şu zamanlarda 60 bin taraftar gelmezse utansınlar..20 milyon insan yaşıyor bu şehirde..

Çevrimdışı İrfan

Stadda 30bin kişi olursa şahsen mutlu olucam bugün nezdinde. Yağış var, hava -5 civarı olacak, yol eziyeti ve buna da ek olarak Yılbaşı tatili için şehir dışına giden birçok kişi oldu ve herkes bugün dönecek yoldan...

Herşeye rağmen aşağı yukarı 4,5-5 milyon Beşiktaş'lı olduğunu düşündüğüm-temenni ettiğim- İstanbul'da 30bin nedir diyoruz ve haklıyız.

Ama.. işte ama yani...  :dontknow:
We are Electric..!

Çevrimdışı hakaydam

sezonun en önemli maçında tribünler dolmuyorsa isranbullular utansınlar. stadın paraya ihtiyacı olduğu şu zamanlarda 60 bin taraftar gelmezse utansınlar..20 milyon insan yaşıyor bu şehirde..
:ok:

Çevrimdışı Deniz

Taraftarimizi istanbullu ankarali konuali adanali diyarbakirli sulu bulu diye ayirmayalim ortada bir sorun varsa hepimizin sorunudur bir ayip varsa hepimizin ayibidir yonetiminden taraftarina zengininden fakirine dogrular hepimizin doğrusu yanlislar hepimizin yanlisidir :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2015, 16:38:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AhmetY

Küfeki kaplaması neden başlamadı acaba? Sanki yeni yılda başlanacak gibi bir şey duymuştum ben 2 ocak gibi başlanır sanmıştım başladı da ben mi göremiyorum? :iscrewy:

Çevrimdışı Efe

Küfeki kaplaması neden başlamadı acaba? Sanki yeni yılda başlanacak gibi bir şey duymuştum ben 2 ocak gibi başlanır sanmıştım başladı da ben mi göremiyorum? :iscrewy:
15 ocakta baslayacak dedi mabet
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Marmara da bölge bölge -10 ları görecekmiş hava. Bu ay fazla bir iş beklemiyorum o açıdan ben.

Çevrimdışı Efe

Maca gitmeyen birinden kombine transferi lazim buraya yazabilir eger bilgi verilecekse zeki abiyede ulasiniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Beşiktaş & Galatasaray derbi mücadelesini sitemiz üzerinden dinleyebilirsiniz. http://haber.besiktasarena.com/besiktas-maci-canli-dinle

Çevrimdışı Efe

numaralıda beton devam ediyor en üst kirişe dün başlamışlardı am yarım kaldı heralde şimdi sürüyor :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı If Else

Bit artık iki gözüm bit  :bawling:

Çünkü sen bitmeden hep bir yanımız eksik, düştüğümüzde ayağa kalkacak gücümüz yok...

Son umudum sensin, anla bunu   :bandit:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Efe

Bit artık iki gözüm bit  :bawling:

Çünkü sen bitmeden hep bir yanımız eksik, düştüğümüzde ayağa kalkacak gücümüz yok...

Son umudum sensin, anla bunu   :bandit:

son umut gerçektende şu maç vodafone arenada oynansa çok çok farklı olurdu herşey beklemekten başka çare yok olimpiyatta hiç bir maçı artık oynamamalıyız hangi stada giderse gitsinler ama olimpiyatta oynamasınlar artık  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

moraller bozuk birkaç gün boyle surer

pür dikkat staddayız artık,, uzun zaman macımız olmayacak simdi staddakilerin vay haline:D baskı tavannn
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

moraller bozuk birkaç gün boyle surer

pür dikkat staddayız artık,, uzun zaman macımız olmayacak simdi staddakilerin vay haline:D baskı tavannn
artık  tavanın tavanı olması lazım herkes net şekilde görüyor stad bu işin yarısı arkadaş fb iç sahada 25 puan almış daha ötesi yok bu işin 2.yarı en azından tek bi stadta sürdürmeliyiz neresi olursa olsun kendi sahamız demeliyiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Bit artık be gözünü seviyim bit,korner atanın ensesinde olalım nefesimizle,taç atana kabus gibi çökelim 40 bin kişi şöyle saçma sapan puanlar kabetmeyelim artık

Çevrimdışı edursan07

şu prekastları pıt pıt pıt koyup da bizi sevindirmiyorlar ya ben ona üzülüyorum  :s20: :s20:

Çevrimdışı Karabay

son umut gerçektende şu maç vodafone arenada oynansa çok çok farklı olurdu herşey beklemekten başka çare yok olimpiyatta hiç bir maçı artık oynamamalıyız hangi stada giderse gitsinler ama olimpiyatta oynamasınlar artık  :)
ya ben bu konuda biraz sıkıntılıyım abi. Tamam iyiyiz güzeliz ama top gs'de, adamlar top çeviriyor biz "koy şu bilmem kime" diye bağırıyoruz. Islık yok. İtiraz yok. Anca marş.

Çevrimdışı Efe

ya ben bu konuda biraz sıkıntılıyım abi. Tamam iyiyiz güzeliz ama top gs'de, adamlar top çeviriyor biz "koy şu bilmem kime" diye bağırıyoruz. Islık yok. İtiraz yok. Anca marş.

stad değişince baskı şeklide tezahurat şekilde değişecek zaman içinde ilk vodafone arenaya gelip alışmak lazım sonrası cehennem zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Tek başına stadın yeterli olmayacağı ortada tabi ama stat olayını mutlaka çözmeliyiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

stad değişince baskı şeklide tezahurat şekilde değişecek zaman içinde ilk vodafone arenaya gelip alışmak lazım sonrası cehennem zaten

kesinlikle

zaten taraftar yapısı istisnasız bütün takımlarda değişti bu sekilde stadı yenileyenlerde

zaten endüstriyellesiyorsun buna ayak uyduruyorsun vede bunla beraber macı isteyen taraftarada merhaba diyorsun yani dogru yerde dogru seyi yapacak taraftar yeni sezonda bizlerle olacaktır :halay: :money: :ishock: :sevinc :kop:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar kötü bi mağlubiyet oldu tamam ama hemen kulakları yatirmayin..insallah son haftalardaki düşüş 2.yarıda devam etmez 2 3 yerinde transferle ve @Efe ninde dedigi gibi belirlenen bi statta maçlarımızi oynamalıyız sezon başından bu yana bu illet olimpiyatta lig maci kazanamadik, bu tip maçları kazanmak için baskı kurmak gerek ama bu statta onu yapmak imkansız

Çevrimiçi mayguntr

Bugünkü maçtan sonra gidip stadda amelelik yapasım geldi yeminle , bitsin artık şu stad  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: