Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6396383 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

@SDemirsoy quadrocopter ile cekim yapan arkadasla iletisime gecip rica etsen ayda bir bize boyle cekim yapsa cok guzel olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Serjo

Video'yu çekenin elerine sağlık  :claps:
Dünya'nın en güzel yerinde, en güzel stad'ını yapıyoruz  :bandit:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı pusat altınok

mustafa fotoları facebook hesabına atmış bakmak isteyen arkadaşlara duyurayım istedim

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı quentine83

1 saattir şu quadrocopter i izliyorum.müthiş bişey.şimdi netten araştıracağım kaç paradır nedir ne değildir diye.çok ilgimi çekti.stadımızın manzarası paha biçilemez bir yerde....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Serjo

1 saattir şu quadrocopter i izliyorum.müthiş bişey.şimdi netten araştıracağım kaç paradır nedir ne değildir diye.çok ilgimi çekti.stadımızın manzarası paha biçilemez bir yerde....
:biggrinking:
Ben hemen araştırdım
en ucuzları 200$ ,daha kaliteli 1000-1200$  :D
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı cagdas44

paylaşım için @anilt teşekkür ederim :) videoyu çeken kişi youtube hesabında telefon numarasını paylaşmış, ben çekimi pek beğenmedim  :evillol: kamera hareketleri biraz amatör geldi ama büyük bir iş yapılmış eline sağlık demek lazım :)

Burada çekim işini görüşmüştüm bir arkadaş 500 TL gibi bir fiyattan bahsetmişti ücreti mukabil çekim için + izin tabi

Çevrimdışı quentine83

@Serjo bu 200 liralık olanlar biraz dandik gibi geldi bana.çok gelişmişleri de var.2000 likler çok iyi ama...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

bu arada yeni açık testerlerin ilerlemesinin sebebi nedir acaba.mabet 7 şerli 7 şerli gidecek diyordu.acaba 7 tane birden mi yatıracaklar.sütunları mı bekliyorlar acaba...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ozan062

:biggrinking:
Ben hemen araştırdım
en ucuzları 200$ ,daha kaliteli 1000-1200$  :D

biz ucurmaya calısırsak izin koparamayız ama boyle tanınmayanlar yaparsa tolerans işi daha farklı oluyor iyidir boyle bosverin:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet92

Yeni açığın arka tarafındaki korkuluklara "TESTERE KİRİŞLER ÇOK YAVAŞ ALLAH AŞKINA HIZLAN OBİTAŞ" pankartı asmak istiyorum  :D

Çevrimdışı ahmet türken

mustafa fotoları facebook hesabına atmış bakmak isteyen arkadaşlara duyurayım istedim
kısayol atarmısın

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yeni açığın arka tarafındaki korkuluklara "TESTERE KİRİŞLER ÇOK YAVAŞ ALLAH AŞKINA HIZLAN OBİTAŞ" pankartı asmak istiyorum  :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı attila_metu

Arkadaşlar, statdayim. Yeni açıktan başladım gezmeye.
işçi sayısını uzun zamandır bu kadar az görmemiştim. Moralim bozuldu.

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı Türkay

Şuan benim de moralim bozuldu  :isad:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı adnan

Arkadaşlar konu dışı ama mac forumunda cvp alamadim stadin ordaki kombine satis ofisi kaca kadar acik bugun? Bileti oradan yukleticem de gs maci icin
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı attila_metu

Sanırım öğlen yemekdelerdi az önce. Sayı artmaya başladı. Moral bozmaya gerek yok.

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı combomaxs

gokhana twitrdan sordum daha isciler gelmemis ole dedi yilbasi nedeniyle galiba

Çevrimdışı quentine83

@attila_metu  kardeşim senden bi ricam var.yeni açıktaki  kalan sütunları sayabilirmisin.hem testerelerin yaslanacağı hemde süs sütunları .toplam kaç adet kaldı.fotolardan sayıyorum ama tam seçemiyorum.birde eski açık o ara bölge yi biraz geniş alabilirsen çok sevinirim.şimdiden ellerine sağlık... :ok:
İsmet Yarkın ONUR